ART NOVEMBER
1 december 2017

Einde exposities 'KunstCadeau'
Hilversumse kunstenaars
Laatste weekend expositie KUNSTCADEAU

 
Op 2 en 3 december is de expositie KunstCadeau voor het laatst open in GATE 51, het kunstenaarscentrum naast vliegveld Hilversum, van 12.00 - 17.00 uur. Met een feestelijke afsluiting op zondagmiddag, zie hieronder.
 
In de Rabobank aan de Kerkstraat exposeren dezelfde en andere Hilversumse kunstenaars.
Er ligt een kunstladder om mee te nemen met informatie (o.a. prijzen) van de kunstwerken.
De nieuwsbrief is bedoeld voor inwoners van Hilversum die geïnteresseerd zijn in beeldende kunst, in het werk van professionele kunstenaars.
 
Feestelijke afsluiting in GATE 51, zondag 3 december
De expositie KUNSTCADEAU wordt op zondagmiddag 3 december afgesloten met de Hilversumse stadsdichter Robert Grijsen. De combinatie van beeldende kunst en poëzie is vaak verrassend. Robert Grijsen laat zich graag door kunst inspireren, en probeert dit in zijn gedichten over te dragen.
 
Datum: zondagmiddag 3 december
Aanvang: 16.00 uur
 
Toegang: gratis. Dat geldt ook voor een glaasje glühwein of een kopje thee. Een gift in de fooienpot is welkom.
 
 
Open Atelier Dagen in 2018

 
 
In 2018 vinden de Open Atelier Dagen plaats in de weekenden van 2/3 en 9/10 juni. In die periode is er een overzichtperiode in Museum Hilversum.
 
 
Fred Couprie
 
 
Deze week overleed Fred Couprie, gewaardeerd deelnemer aan activiteiten van ART Hilversum, waaronder de Open Atelierdagen in juni. En ook deze maand nog exposeerde hij werk in de expositie Kunstcadeau.
Zijn werk (zie links) Pieta, is dit weekend nog te zien in de expositie in de Rabobank Kerkstraat.
 
 
 
Filmpje
De dans van het plastic zakje, uit American Beauty, muziek van Thomas Newman, zie filmpje.  'Het was een van die dagen waarop het op het punt staat om te sneeuwen....'
 

We zijn actief op Facebook
 
Deze nieuwsbrief verschijnt bij voldoende nieuws elke maand, en in de periode van exposities vaker. Als u geen prijs stelt op deze informatie, kunt u zich hieronder uitschrijven. Inschrijven kan via de website van ART Hilversum.