NIEUWSBRIEF
Jaargang 17 - Nummer 10 - November 2019
 

 
 
 
 
 
Winstbelasting bij verkoop van een Spaanse woning

Als u in Spanje uw huis verkoopt en uw verkoopprijs is hoger dan de prijs die u ervoor betaald heeft, dan kunt u te maken krijgen met belasting over deze winst. Er is nogal wat onduidelijkheid over deze belasting en de tarieven die hierbij gehanteerd worden. Vandaar een diepergaande uitleg.

Lees verder >>
 
Bent u al geabonneerd op NICLA's YouTube-kanaal...?!

Na de uitbreiding van het YouTube-kanaal van NICLA zijn er veel belangstellende kijkers bijgekomen en abonneren meer en meer mensen zich. Op die manier blijven ze op de hoogte van alle nieuwe video's, zowel over tips uit de regio en te bezoeken plaatsen als van het woningaanbod en algemene informatie over het Spaanse leven.

Hieronder weer een aantal nieuwe video's en als u de laatste ontwikkelingen wilt blijven volgen, overweeg dan eens om u ook gratis te abonneren op het NICLA-kanaal. Het kost niets, uitsluitend een klik om u aan te melden via onderstaande knop.

 Wist u dat er een verborgen en verlaten landingsstrip ligt in de Sierra Cabrera?
>> Klik op bovenstaande afbeelding om de video te bekijken <<

 


De meest eenvoudige manier om een Spaanse woning te vinden is om u in te schrijven.
>> Klik op bovenstaande afbeelding om de video te bekijken <<
 
Een eerste indruk via doorloop-video's

De beste indruk krijgt u uiteraard tijdens een bezichtiging ter plaatse, omdat u dan ook zélf kunt voelen en ervaren of een bepaalde woning bij u past. Via de doorloop-video's krijgt u echter alvast een goede eerste indruk, dus...neem eens een kijkje en klik op onderstaande afbeeldingen!
 

 
 
 
Blijf in contact met NICLA via Social Media

Om de ontwikkelingen op de Spaanse woningmarkt zo snel mogelijk bekend te maken, gebruikt NICLA allerlei media-kanalen. Periodieke updates verschijnen uiteraard in de Nieuwsbrief en in de Aanbod-selectie.
 
Actuele informatie wordt echter direct (live) door NICLA verspreid via Social Media. Meld u dus aan op (een van) de vele platformen en volg NICLA, zodat u niets mist! (klik op onderstaande logo's)
 
      

      
NICLA Property Consultancy, S.L.

Ronda de las Buganvillas 22 - 04621 Vera (Almería) - Spanje
Tel. (+34) 950 133 508 - Mob. (+34) 628 585 538
info@nicla-casas.com - www.nicla-casas.com

Deze Nieuwsbrief   én voorgaande uitgaven kunt u tevens terugvinden op de website van NICLA Property Consultancy, S.L.