Skore, Alle Jaren
Geachte ouder
 
Bij de start van het schooljaar meldden we u dat de Smartschool co-account die u kreeg, nog belangrijker wordt dan vorige jaren. Zoals vroeger, kan u hem gebruiken om zicht te krijgen op de schoolkalender en de schoolagenda van uw kind, om berichten te versturen, en om op het einde van het schooljaar te vernemen welk attest uw zoon/dochter verdiend heeft. Vanaf oktober, zo kondigden we aan, kan u ook met uw co-account de schoolvorderingen van uw zoon/dochter (punten en commentaren daarbij) op Smartschool volgen. Dat gebeurt via Skore.
 
Skore is een onderdeel van Smartschool. Je vindt Skore op PC via Ga naar > Skore puntenboek of in de gratis Smartschool app onder Puntenboek.
 
De leerkracht voert de punten van een taak/toets in in Skore en zodra deze verbeterde taak/toets aan de leerling is bezorgd, eventueel voorzien van de nodige feedback, maakt de leerkracht de resultaten online zichtbaar voor leerlingen en ouders.
 
We houden eraan dat eerst de leerling de resultaten te zien krijgt alvorens de punten online komen. Om een overdaad aan berichtgeving te vermijden, krijgt u als ouder geen melding telkens er een nieuwe evaluatie online beschikbaar komt.
 
Duidelijke instructies over het gebruik van Skore vindt u in de handleiding van Smartschool.
 
 
Meer afspraken in verband met rapportering vindt u in het schoolreglement:
 
In bijlage vindt u de brief voor ouders die in de eerste week van het schooljaar werd meegegeven aan de leerlingen i.v.m. de Smartschool co-accounts.
 
Vriendelijke groeten
Frank Baeyens
 
 
 
Dit is een no-reply adres. Gelieve niet te reageren op de afzender van dit bericht.
Voor wijzigingen in contactadres, contacteer secretariaatsmedewerker nick.caron@hdc.ksleuven.be