WEDSTRIJDAGENDA 
Zondag 21 februari
13:00 uur: RC De Bokkerijders - Duckes Legends 
13:00 uur: Dames 1 - Dwingeloo
14:30 uur: Colts -RFC Haarlem
14:30 uur: USRS - Dukes 2
14:30 uur: RC Betuwe - Dukes 3 
 
De DigiDukes agenda is een momentopname. Kijk voor het laatste nieuws op Twitter of de agenda op de website.
 
  MEER DUKES  
    
 
  REDACTIE  
Nieuwtjes om te delen, tips of opmerkingen voor de redactie?
Jantien en Giel horen het graag via digidukes@dukesrugby.nl
 
  CLUBSPONSOREN 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Colofon
DigiDukes is de wekelijkse nieuwsbrief van Rugbyclub The Dukes voor - in willekeurige volgorde - leden, sponsors, vrienden, fans en relaties.
De artikelen worden gepubliceerd in de volgorde clubnieuws, nieuws over individuele leden en overig nieuws. Deadline voor kopij is dinsdag.
DigiDukes wordt elke woensdagavond verspreid via e-mail en er wordt naar verwezen via de Twitter- en Facebook accounts van Rugbyclub The Dukes.
Voor dagelijks nieuws kun je Twitter en de website raadplegen. Op de website tref je ook oudere berichten en meer informatie aan.
Aanmelden voor Digidukes via digidukes@dukesrugby.nl
 
WEDSTRIJDUITSLAGEN
Colts : West 1 - Dukes : 36 - 5
Junioren : RFC Haarlem - Junioren : 27 - 15
Cubs 1 : Cubs 1 - HRC : 0 - 69
Cubs 2 : URC - Cubs 2 : 59 - 5

 
BELGIË - NEDERLAND
Aanstaande zaterdag speelt het Nederlands Rugby team in de tweede ronde van de Europian Nations Cup tegen koploper België in Brussel. Vanuit Rugby Club The Dukes zijn Norbecio Mambo en Diede Brekelmans geselecteerd. Hier staat de stand in de poule en meer informatie kun je op de website van de Nederlandse Rugby Bond lezen.
 
JEUGDNIEUWS
Zondag 28 februari spelen de Colts een wedstrijd tegen het U18 team van Hertford RFC uit England.
Kick off om 11:00 uur. Het clubhuis is open vanaf 9.30 uur.
 
VOORBEREIDINGEN NEDERLAND U18
Ter voorbereiding op het Europees Kampioenschap U18 zullen Dukes spelers Daan Swart en Koen Roestenberg een druk programma doorlopen. Aanstaande woensdag spelen zij met een gecombineerd Nederlands U18/U17 team een interland tegen België. Daarna volgt een trainingskamp dat zaterdag wordt afgesloten met een interland tegen Duitsland U18 in Heidelberg. Het weekends is verder vrij en begin volgende week hervatten zij de training met het Nederlands jeugdteam. Deze week wordt afgesloten met een oefenwedstrijd tegen Hertford RFC U18 op vrijdagavond 26 februari bij 't Gooi. Volgens ingewijden is dit een zeer geduchte tegenstander die onder andere met de jeugdopleiding van Saracens samen werkt. Succes jongens!
 
SIXNATIONS
Het jaarlijkse sixnations landentoernooi is weer begonnen. De eerste ronden zijn al gespeeld maar tot 19 maart zullen Engeland, Schotland, Ierland, Wales, Italië en Frankrijk uitvechten wie het sterkste landenteam van het noordelijk halfrond is. Meer informatie over wedstrijdschema en uitzendstations vind je op deze website.
 
ZUID AFRIKAANS CARNAVAL
Dat er in Zuid Amerika carnaval wordt gevierd is bekend. Dit jaar maakte eerste team speler Wynand Breytenbach zijn debuut in Oeteldonk. In het Brabants Dagblad van maandag 8 februari vertelde hij over zijn indrukken voor en tijdens de wedstrijd tegen HRC.
 
Week 7/2016
Rugbyclub The Dukes    Limietlaan 7  5216 JJ 'S-Hertogenbosch   info@dukesrugby.nl