Click here to view this email in your browser
  
Hej,
 
Vilket perfekt stickväder sommaren 2015 har bjudit på! Så skönt att slippa sitta och svettas med en stor, varm stickning i knät, och inga blöta badande barn som kommer och skvätter ner garnet med sand och vatten heller... ;)
Allvarligt talat så hoppas jag ni haft en skön sommar trots att den varit ovanligt sval. Vi är nu åter från semestern och har öppnat butiken igen. Att döma av ruschen på vår första öppetdag i går är ni många som har hunnit sticka eller virka klart en del projekt och är sugna på nya :)
 
Vi har öppet som vanligt vardagar 11-18 och lördagar 11-15, med undantag för nu på lördag, den 1 augusti då butiken är stängd p g a kurs.
 
Efter flera månader bakom byggnadsställningar och skyddsplast är nu äntligen fasadrenoveringen klar och vi njuter av lite mer ljusinsläpp i butiken. Kul att vi kan hänga upp vår fina flagga igen!
 
 
 
Boksignering!
På fredag händer det spännande saker, då gästas butiken av Nancy Bush & Nancy Marchant, som är på besök för att hålla kurs hos oss i helgen. Oavsett om du har haft turen att få plats på kursen eller ej har du nu chansen att träffa Nancy & Nancy som signerar sina böcker hos oss på fredag 31 juli kl 16-18.
En begränsad upplaga av deras böcker;  Nancy Marchants  "Knitting Fresh Brioche" samt Nancy Bushs "Knitted Lace of Estonia" och "Folk Socks" finns att köpa i butiken, har du redan böcker av Nancy och Nancy så ta gärna med dem om du vill få dem signerade :)
 
 
 
Pridestickning!
Stockholm Pride är nu i full gång och på fredag kan du delta i Pridestickning på Sergels torg. Det börjar redan kl 12 och håller på till kl 18. Ta med dig garn och sticka, virka eller gör annat handarbete och fira alla former av kärlek!
 
 
Semesterstickning...
Själv har jag hunnit en bra bit på min kofta Dark and Stormy under semestern. Det är så roligt att sticka flätmönster, det borde man göra oftare! Inspirationen slog till och jag ritade några egna mönsterbårder till en kofta i Rauma Finull också, och provstickade dem i mina favoritfärger. Ett superhärligt garn att sticka tvåfärgsmönster i, känns verkligen kul att vi har fått in Finullen i sortimentet :) Får se om det blir någon kofta till slut...
 
 
 
 
Sommarrea på Drops Paris!
Sista chansen att fynda bomullsgarnet Drops Paris. Ordinarie pris är 24 kr men REA-priset är endast 16 kr per nystan och gäller till och med 31 juli. Paris finns i massor av fina färger och passar till både stickning och virkning. Mönsteridéer finns det gott om på Garnstudios webb.
 
 
  
Mycket garnglädje!
 
önskar Karin 
 
 
Litet nystan
- butiken med inspirerande garner i naturmaterial

S:t Paulsgatan 20, 118 48 Stockholm
tel 08-643 34 60
info@litetnystan.se 
 
Öppettider:
vardagar kl 11-18
lördagar kl 11-15
 
semesterstängt 13-26 juli 2015