Nieuwsbrief GV Delta Sport
De turnsters van de C-selectie hebben in het hemelvaart weekend een succesvol kamp gehad op een camping in Ellemeet. Wij hebben wat foto's geselecteerd. Lees het allemaal in de nieuwsbrief.
 
 
 
Onze topsponsoren.                                     
Kijk op https://www.deltasportgym.nl                                  
Heb je vragen mail dan naar info@deltasportgym.nl  
Vrijdag 17 mei 2024 nummer 472
Nieuwsbrief is ook te lezen op de website    
 
Veel foto's van activiteiten GV Delta Sport zijn inmiddels op facebook gvdeltasport geplaatst
   
Laatste actie op facebook  13 mei 2024
 
Woensdag 29 mei ledenvergadering GV Delta Sport
Aanvang 20.00 uur in Laco Sportcentrum
Agenda:
1.  Opening door de voorzitter,  2.  Mededelingen, 3.  Notulen vorige vergadering, 4.  Uitreiking verdienstenbeker en prestatiebeker, 5.  Jaarverslagen:  bestuur,  evenementen/wedstrijden,
 technische commissie,  kledingcommissie,  Pr/sponsor commissie, 6.  Financieel verslag over 2023,  Decharge van de kascommissie en  kiezen van twee nieuwe kascommissieleden en een reserve. 
7.  Bestuursverkiezing
 Bestuurslid Cora Hout officieel benoemen is inmiddels al langer actief.
 Voorzitter Kees Verkerke is aftredend en herkiesbaar
 Tegenkandidaten kunnen zich aanmelden tot 21 mei 2024 via info@deltasportgym.nl
 8. turnhal,  9.  Contributie 2024/2025 (voorstel per 1 september contributie verhoging van € 0,50 per uur).,10. Activiteiten en wedstrijden 2024/2025, 10. Begroting 2024, 11. Rondvraag
 
 
Zondag 1e Pinksterdag en maandag
2e Pinksterdag geen trainingen
Dit weekend is het Pinksteren en zal er op 1e pinksterdag (zondag) en op 2e pinksterdag (maandag) geen trainingen zijn. De freerunners van maandag kunnen aansluiten bij de les op dinsdagavond van 19.00-21.00 uur.
 
D-selectie turnsters actief op de
Open Bredase turnkampioenschappen meerkamp
-zes turnsters C-selectie
Madelon Uiterhoeve, Angelina Visser, Kato Meeuwsen, Rosa vander Laan, Liza van der Werf (allen pupil 1 niv 7), Emma  Elenbaas, Nienke Kloet, Nikki Ooms, Saar van Heukelom,Lieke IJzelenberg, (allen pupil 2 niv 7), Nikki Luijks, Fem Weijers,  en Imme van t't Hof (allen instap niv 7) staan zaterdag 18 mei in sportcentrum De Kraft in Breda klaar voor de meerkamp.
Ook zes turnsters uit de C-selectie komen in actie op de meerkamp in Breda op zaterdag 18 mei: Isa Vogelzang, Mya Klein, Julia Heijboer, Maud Bockhus, Fay van der Vate en Deniz Vaane
 
Laatste plaatsingswedstrijd voor de finale NK in de Ahoy
team Anouk en Evi Delta Sport)
team Babette (lid Delta Sport), Jessie en Tara van Allianza
Zaterdag 18 mei komt het GV Delta Sport acroteam Anouk Hofman en Evi van Dongen voor het laatst inactie om kwalificatie af te dwingen voor de Nederlandse Kampioenschappen op 21 of 22 juni in de Ahoy. Om 14.00 uur zal het team in Den Bosch een oefening balans maken en een uur later een tempo oefening. Het duo komt uit in de C-categorie.
Zondag 19 mei in morgenuren komt het team van Babette Verkerke met Jessie Schlaghecke en Tara Broos uit. Verkerke, lid van Delta Sport, maar komt als team uit voor het Waalwijkse Allianza. Het team heeft zich onlangs in Leek al geplaatst voor de NK-finale in Ahoy maar ook deze wedstrijd in Den Bosch telt natuurlijk weer mee voor een podiumplaats
 
Acroteam Kayleigh Schoute, Tessa Roggeband en
Amy van Almenkerk alsnog naar de halve finale in Zwolle
 
Het GV Delta Sport acroteam Kayleigh Schoute, Tessa Roggeband en Amy van Almenkerk mag alsnog mee doen op de halve fianle Nederlandse Kampioenschappen op 1 juni in Zwolle. Het team stond reserve maar door het uitvallen van een ander Delta Sport team kwam er een plaats vrij.
Het uitvallen van het Delta Sport team Fleur Brockhus, Nienke Grauss en Indy Kromdijk is wel heel vervelend doordat Brockhus afgelopen weekend door een verkeerde beweging een meniscus opliep. Hierdoor is ze op donderdag 16 mei al geopereerd maar dat betekent dat er ruim zes weken revalidatie komt. Hierdoor is helaas het team uitgeschakeld voor de eindstrijd 
Het trio dat door pech niet kan deelnemen aan de halve finale NK in Zwolle. Fleur is inmiddels succesvol geopereerd.
 
 
Kampweekend van de C-selectie succesvol in Ellemeet
Van hemelvaartsdag tot zaterdagavond waren de turnsters van de C-selectie op turnkamp in Ellemeet.
Hieronder een collectie foto's van het kamp
 
 
 
 
 
 
 
 
Het grote Open Zierikzeese turn kampioenschappen
heeft een start gemaakt in de organisatie van GV Delta Sport
De eerste aankondiging is weer gemaakt van de vierde OZK op zaterdag 19 en zondag 20 oktober in de turnhal. Een toernooi met grote aantrekkingskracht van vele turnsters zal weer onderleiding van de OZK-commissie worden georganiseerd. Daphne Rotte neemt opnieuw de leiding en zal binnenkort bekent maken wanneer de inschrijving wordt geopend. Het is bekent dat het toernooi binnen enkele dagen is volgeboekt.
 
Foto's van de vorige editie zegt voldoende
 
Jongensselectie team GV Delta Sport op
de NK op 2 juni 2024 in Tilburg
 
Mooie momenten bij kind- en oudergym iedere woensdag en vrijdagmorgen
 
 
   
 Altijd uitdagingen in het parcours......
 
Opleiding KNGU in volle gang
trainers niveau 2 in Laco Sportcentrum 
Op zaterdag 23 maart is de opleiding KNGU voor trainers niveau 2 in Laco Sportcentrum gestart. GV Delta Sport is gastheer en zal plaats vinden in hal 2. GV Delta Sport is een opleidingscentrum voor de KNGU. Vanuit Delta Sport volgen zeven trainers deze opleiding: Miranda Meijers,  Alicia van Nieuwenhoven, Lisa Uiterhoeve, Marjoled Boot, Rosanne Mol, Ivonne van Dam en Romany Hanse. Ook van andere clubs komen trainers voor deze opleiding.
De opleiding bestaat uit vijf praktijklessen en drie digitale lessen. Datums: 23/3 fysiek, 25/3 digitaal, 6/4 fysiek, 8/4 digitaal, 20/4 fysiek, 18/5 fysiek, 21/5 digitaal, 25/5 fysiek en 8/6 examen. 
 
 
Laatste week mei en eerste drie weken juni
staan Delta Sport selectieleden in het
teken van halve- en finales district en NK
--Wij stellen ze allemaal even voor--
In de laatste weken van mei en eerste drie weken in juni 2024 staan veel Delta Sport selectieleden van zowel de acrogym als turnsters en turners in een halve - en finale finale NK en districtsfinales zowel meerkamp als toestellen. Nog een plaatsingswedstrijd voor twee acroteams is afsluitend op 18/19 mei in Den Bosch. De plaatsen die worden aangegaan zijn Den  Bosch, Tilburg, Prinsenbeek, Drunen, Vlissingen Oss, Zwolle, Zoetermeer, Kampen en Rotterdam.
In totaal gaan negen teams acroselectie de halve finale  NK in Zwolle en Oss. Vierentwintig turnsters komen in actie op de districts kampioenschappen op 45  toestellen finales in Prinsenbeek en Vlissingen.Daarnaast nog eens 23 turnsters die de districtsfinales meerkamp mogen turnen in Drunen. Dan komen er een mooie groep turners in actie op de Zuid-Hollandse kampioenschappen (25 mei) en daarnaast op toestelfinales in Tilburg (1 juni) en op 2 juni de finale NK voor teams Zaterdag 18 mei komt acroteam Anouk Hofman en Evi van Dongen op de laatste plaatsingswedstrijd uit voor een finaleplaats NK in Den Bosch. Dag later is Babette Verkerke met haar Allianza team aan de beurt.
 
Herenselectie turnen op 2 juni NK-teams in Tilburg
-wedstrijden in Zoetermeer en Tilburg
Timo Beije
De open Zuid Hollandse kampioenschappen meerkamp voor heren in Zoetermeer komt Timo Beije (8 jaar) op zijn verjaardag voor het eerst uit op een echte kampioenschap in niveau instap A. Ook Thijmen de Jonge, Dex Karman,(instap A) en Jack van Uffelen en Joas Hout (pupil B) komen uit op de meerkamp in Zoetermeer.
Op zaterdag 1 en zondag 2 juni zijn de Open Tilburgse toestelkampioenschappen. Op 1 juni turnt Timo Beije alle zes toestellen bij de benjamins. Op 2 juni turnen Thijmen de Jonge en Dex Karman zes toestellen bij de instap A. Joas Hout en Jack van Uffelen turnen in teamverband met samenwerking Tilburgse turners Hylke, Sven en Benjamin voor de bondsfinale (NK) teams pupil B.
 
Turnsters uit turndames plaatsen zich
voor districtsfinale toestellen
- zeventien toestellen
- zeven turnsters
Negen acroteams naar halve finale NK
 
Het wordt weer reizen voor de acroteams van GV Delta Sport. Negen teams hebben zich inmiddels geplaatst voor de halve finale Nederlandse kampioenschappen. Er zijn twee plaatsen aangewezen waar de Delta Sport teams zich moeten melden op 25 mei in Oss en 1 juni in Zwolle.
 
 
Indeling halve finale 25 mei in Osss
 
Laura van Ginkel, Kyra Verschuure en Linne Timmerman (D-senioren), Norah Koster, Maud Jansens en Elle de Vlieger (D-jeugd), Evi van Almenkerk, Tessa van Kooperen en Elin Hout (D-jeugd), Annegreet de Ronde, Kayley van den Hoek en Nine Bin ( E-senioren), Iris van der Meer en Megan Ringelberg (E-junior), Yara Zoutewelle en Keet de Vries (D+-senioren)
 
Indeling halve finale 1 juni in Zwolle
 
Milou Verkerke en Thijs van Welt (mix D-senioren), Nina Giljam, Nine van der Veen en Liv van Heukelom (E-jeugd) en Amy van Almenkerk, Kaleigth Schoute en Tess van Kooperen (D+ senioren).
 
 
Turnsters uit de C-selectie plaatsen zich 
voor de districtsfinale toestellen in Vlissingen
-dertig toestelfinales
-vijftien turnsters
Vijftien turnsters van GV Delta Sport uit de C-selectie van GV Delta Sport mogen in totaal dertig toestelfinales afwerken op zaterdag 8 juni in Vlissingen. Een mooi resultaat voor deze turnsters waarmee het seizoen wordt afgesloten. Wij zijn natuurlijk erg benieuwd of we weer podium plaatsen behalen.
 
 
Freerunnen bij Delta Sport
-iedere maandag- en dinsdagavond
Freerunnen vanaf 7 jaar bij GV Delta Sport. Kom een proefles volgen op maandag 19.30-21.00 uur en dinsdag om 19.00 tot 20.30 of 21.00 uur in de turnhal van GV Delta Sport. 
  
Turnster turndames plaatsen zich 
voor meerkamp districts finale
Elf turnsters van GV Delta Sport turndames hebben zich geplaatst voor de meerkamp finale district. De turnsters mogen zich opmaken op zaterdag 25 mei Drunen of 1 juni in Prinsenbeek. Daarnaast hebben deze turnsters zich ook al geplaatst voor de teamfinales.
 
 
 
 
 
 
 
Twaalf turnsters uit de C-selectie
naar finale districts meerkamp
Ook bij de c-selectie turndames mogen maar liefst twaalf turnsters zich melden voor de districtsfinale meerkamp. Niveau 5 gaan op 1 juni in Prinsenbeek de strijd aan, jeugd H en jeugd G mogen dan ook naar Prinsenbeek en junior F en senior F komen uit op 25 mei in Drunen.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Wil je ook Sponsor worden?
Al vanaf € 50 tot zoveel je er voor over heb is mogelijk. Iedere week in de nieuwsbrief, op onze website of en banner in de turnhal? Geef ons een berichtje op info@deltasportgym.nl en wij nemen contact met je op.
 
   
  
 
 
 
  
Sponsor voorselectie GV Delta Sport     
 
        
 
Acrowedstrijden voor de GV Delta Sport gymnasten

18/19/20 mei 5e en 6e Plaatsingswedstrijd C-niveau Den Bosch
25 mei 1e Halve Finale D+ D en E-niveau Oss
26 mei 2e Halve Finale D+ D en E-niveau Oss
1 juni 3e Halve Finale D+ D en E niveau Zwolle
2 juni 4e Halve Finale D+ D en E-niveau Zwolle
15 juni bondsfinale D/E ( D+) Kampen
21/22/23 juni DG The Finals C-niveau (D+) Ahoy R’dam                  
 
Voorlopig programma organisatie wedstrijden door GV Delta Sport seizoen 2024/2025
 
Zaterdag 19 en zondag 20 oktober de 4e OZK in turnhal
Zaterdag 30 november en zondag 1 december districts plaatsingswedstrijden in Laco
Zaterdag 4 en zondag 5 januari 2025 8e OZAK in turnhal
Zaterdag of zondag 15/16 februari 2025 district Zuid herenturnwedstrijd in turnhal
Zaterdag 22 en zondag 23 maart 2025 district plaatsingswedstrijden in Laco
 
 
  
 
 
 
 
www.knockonwood.nl
 
 
 
 
Agenda
Zaterdag 18 mei 9.30-11.30 uur opleiding KNGU niveau 2 in Laco Sportcentrum met acht deelnemers DS
Zaterdag 18 en zondag 19 mei acro plaatsingswedstrijden C/B-niveau in Den Bosch
Zaterdag 25 mei 9.30-11.30 uur opleiding KNGU niveau 2 in Laco Sportcentrum met acht deelnemers DS
Zaterdag 25 mei Zuid Hollandse turnkampioenschappen voor heren in Zoetermeer met deelname Delta Sport
Zaterdag 25 mei individuele meerkamp finale district in Drunen met deelname DS-turnsters
Zaterdag 25  en zondag 26 mei 1e halve finale acro D+/ D en E-niveau in Oss
Woensdag 29 mei Ledenvergadering Delta Sport aanvang 20.00 uur
Zaterdag 1 juni individuele meerkamp finale district in Prinsenbeek met deelname DS-turnsters
Zaterdag 1 juni Open Tilburgse toestellenkampioenschappen voor heren met deelname Delta Sport
Zondag 2 juni bondsfinale (NK) in Tilburg met deelname Delta Sport team in samenwerking Tilburg Turn Point
Zaterdag 1 en zondag 2 juni 3e/4e/halve finale acro D+/D en E-niveau in Zwolle
zaterdag 8 juni 9.30-11.30 uur opleiding KNGU niveau 2 in Laco Sportcentrum met acht deelnemers DS
Zaterdag 15 juni bondsfinale acro D/E in Kampen
Zaterdag 20 en Zondag 22 juni finales in Ahoy KNGU o.a acro D+/B/A
Zaterdag 19 en zondag 20 oktober OZK in turnhal Zierikzee
Zaterdag 19 oktober opleiding trainer-coach 3 KNGU in Laco Sportcentrum
Zaterdag 9 november opleiding trainer coach 3 KNGU in Laco Sportcentrum
Zaterdag 1 december en zondag 30 november districtswedstrijden turnen dames in Laco Sportcentrum Zierikzee
Zaterdag 7 december opleiding trainer-coach 3 KNGU in Laco Sportcentrum
zaterdag 4 januari en zondag 5 januari OZAK (Acrowedstrijd) in turnhal Laco Sportcentrum
 
   
 
     Hoofdsponsor GV Delta Sport                 Sponsor voorselectie GV Delta Sport  
Wij hebben ons best gedaan om de email adressen zo keurig mogelijk in te voeren en in vertrouwen te gebruiken. Wij geven de emailadressen niet aan andere partijen en worden alleen maar gebruikt voor de leden binnen de club.In deze nieuwsbrief is de mogelijkheid om u automatisch uit te schrijven indien u deze brief niet meer wenst te ontvangen.