Nieuwsbrief 
 
Energy4All Nieuwsbrief nr.7-2020
 
En dan is het al bijna weer het einde van 2020. De feestdagen staan voor de deur. Bijzondere feestdagen die we wellicht niet snel zullen vergeten. Hopelijk kan iedereen, ondanks alle beperkingen er toch van genieten. 

 
 
Kerstboodschap van het Khondrion team
 
Nijmegen, 16 December 2020 
 
Het jaar 2020 heeft ons temeer doen beseffen hoe kwetsbaar we zijn. Veel gezinnen zijn geraakt door het COVID-virus zowel lichamelijk, geestelijk als sociaal. Ondernemers worstelen om hun bedrijven overeind te houden. Goede doelen stichtingen moesten hun geplande sponsoractiviteiten stopzetten en zagen hun inkomsten slinken. Het jaar 2020 ligt bijna achter ons en 2021 ligt in het verschiet. Zullen we het COVID-virus onder controle krijgen is een vraag die velen van ons bezighoudt. Laten we de hoop en verwachting uitspreken dat dit ons gaat lukken. Dat 2021 voor iedereen een prachtig jaar mag worden. 
 
De COVID-pandemie heeft de oorspronkelijke planning van het medicijn ontwikkelproces voor patiënten met energie-stofwisselingsziekten vertraagd. Echter, met grote betrokkenheid en creativiteit van allen hierbij betrokken hebben we alles op alles gezet en verwachten we in 2021 weer op het oorspronkelijke schema te komen. Naast het verder uitbouwen van de klinische trials bij volwassenen zullen we in 2021 de eerste studie bij kinderen in Nederland gaan starten. 
 
Wij danken iedereen, niet in de laatste plaats alle deelnemers aan de klinische studies, voor hun betrokkenheid. Samen met en samen voor is het motto wat ons allen bindt. Als Khondrion zullen we u van onze voortgang op de hoogte blijven houden via sociale media, onze website: www.khondrion.com en natuurlijk het Energy4All magazine. 
 
De komende periode is er een van terugkijken maar vooral van voortuitkijken. Wij zien uit naar een jaar waarin de pandemie hopelijk onder controle komt. Een jaar waarin vele resultaten uit de klinische studies beschikbaar gaan komen. Met deze resultaten zullen we de volgende stappen zetten richting het uiteindelijk beschikbaar komen van een medicijn voor energie-stofwisselingsziekten. De vraag “wanneer?” is, zoals ook dit jaar ons heeft geleerd, afhankelijk van veel factoren. Een ding is zeker, aan onze inzet zal het niet liggen. Daar kunt u op rekenen. 
 
Mede namens het gehele Khondrion Team, wensen wij u allen Fijne Kerstdagen en alle goeds voor het jaar dat komen gaat. 
 
 
Met vriendelijke groet, 
 
Jan Smeitink
 

 
 
 

Samen staan we sterk en
stoppen we energistofwisselingsziekten.
 
 

 
Stichting Energy4All
Postbus 197,
6640 AD Beuningen,
Nederland
(bezoek op afspraak)
   
024 - 324 92 72
 
ING NL96INGB0000004403
RABO NL12RABO0117041203
 
 
Van onze directeur Paul in den Bosch
 
 
Fijne feestdagen en een gezond en gelukkig 2021.
 
2019 was een erg goed jaar voor onze stichting en de verwachtingen voor 2020 waren dan ook hoog gespannen. We hadden vele plannen en er zin in om er weer een topjaar van te maken. We zouden meer geld binnen gaan halen dan het jaar ervoor en we zouden Jan Smeitink blij maken met een hogere bijdrage aan het onderzoek. Hoe anders is het gelopen. 
We werden ineens geconfronteerd met het Corona virus. Dit virus heeft over de hele wereld een pandemie veroorzaakt die wij nog nooit hebben meegemaakt. Dit betekende dat er geen evenementen konden worden georganiseerd voor en door de stichting. Onze inkomsten werden dramatisch lager dan we hadden verwacht en gehoopt waardoor ook onze bijdrage aan het onderzoek moest worden bijgesteld. Dit is natuurlijk heel erg jammer. Maar veel vervelender is dit alles voor de gezinnen met een gezinslid die een energiestofwisselingsziekte heeft. Zij behoren immers tot een zeer kwetsbare categorie. Wat een moeilijke tijd hebben deze gezinnen gehad en hebben die nog steeds. Ik hoop dat met de komst van een vaccin, die we binnenkort mogen verwachten, er snel een eind komt aan deze pandemie, de maatschappij zich opricht en herstelt. Ik hoop dat we weer onze dingen kunnen gaan doen zoals we gewend zijn en we niet meer in vrees hoeven te leven. Laat 2021 het jaar worden die we eigenlijk in 2020 hadden willen hebben. 
Ik wens iedereen hele fijne feestdagen, een fijne jaarwisseling en bovenal een geweldig 2021.
 
Paul in den Bosch
 
 

 
Acties binnenkort op de agenda: 
 
31 december 2020
 
31 december 2020
 
 

 
Volg ons
 
     
SponsorKliks, gratis sponsoren!