Nieuwsbrief
Facebook icon Vind ik leuk
Miss Coast Belgium

Beste lezer,

Tijdens de eerste helft van de zomervakantie zijn de finalistes Miss Coast Belgium 2015 reeds vrij actief geweest. Graag informeren wij u dan ook over de diverse evenementen die reeds achter de rug zijn. Daarnaast geven we een korte vooruitblik op enkele activiteiten die gepland staan gedurende de komende weken.

Veel leesgenot,

Charline Declercq
Voorzitster VZW Miss Coast Belgium


PLOPSAQUA DE PANNE

Een nieuwe activiteit dit jaar was een bezoek aan Plopsaqua in De Panne. De finalistes konden meteen hun bikini's van Nickey Nobel uittesten op de vele glijbanen! Het was een leuke en sportieve namiddag!

halvefinale halvefinale halvefinale halvefinale


ZOMERACTIVITEIT BEACHFLAGS

Op zaterdag 4 juli hebben de finalistes de aftrap gegeven op de zomertour van Miss Coast Belgium 2015. De dames waren te gast op het strand van Oostende op een activiteit ingerecht door Redfled. De dames dienden onder elkaar uit te maken wie de meest sportieve is van het gezelschap. De dames dienden zo snel mogelijk een bepaalde afstand te overbruggen en een stick te grijpen. Bij wijze van eliminatie verdween telkens het meisje die geen stok kon grijpen.

De titel van Miss Beach Flags ging naar Luna Timmerman! Zilver was voor Tatjana en brons voor Angel.

De inspanningen van de dames werden zeker geapprecieerd door de organisatie van het event. Naast het lintje voor de winnares, kreeg de top 3 nog een geschenkje.

Na het wedstrijd Beachflags trok de groep naar Hotel Bero. Daar leerde onze choreografe Grace het vervolg van de openingsdans aan.

halvefinale halvefinale halvefinale halvefinale


FINALISTES TE GAST OP DE HOEVEFEESTEN IN NIEUWPOORT

Daags nadien, zondag 5 juli, waren de finalistes te gast op de hoevefeesten te Nieuwpoort. Naar jaarlijkse traditie werden we dus verwelkomd op de hoeve Sesier waar onlangs een hoevewinkel geopend werd.

De activiteit startte met een rondrit met een colonne tractoren. Vervolgens mochten de dames een ritje maken met de huifkar. Uiteraard werd alles van nabij gevolgd door fotografe Kirstel Nijskens en Miss Items.

De afsluiter van de dag was dit jaar niet eens het wedstrijdje "aardappelen schillen", maar werd dit jaar vervangen door het wedstrijdje "houten koeien" melken. Angel won, op 2 stond Lene en op 3 Emilie. Zij kregen van de zaakvoerders lekkere cadeautjes mee naar huis.

halvefinale halvefinale halvefinale halvefinale


ZOMERTOUR MISS COAST BELGIUM

Op maandag 6 juli waren onze finalistes te gast in Blankenberge. Op het podium aan de jachthaven, tijdens de haribo zomertour, brachten de finalistes hun zomershow. De finalistes brachten hun openingschoreografie in beachwear van Nickey Nobel. Ze stelden zich aan het publiek voor en defileerden in kledij van Jane&Joe (Blankenberge) en in bikini's van Nickey Nobel.

halvefinale halvefinale halvefinale

Een weekje later, op dinsdag 14 juli, ruilden we de buitenlucht in voor een optreden in de Floréal Club in Blankenberge. Een plaats waar we ook al enkele jaren onze vaste zomertour houden! Ook hier gaven de finalistes het beste van zichzelf tijdens de persoonlijke voorstelling, dansjes en défiles.

halvefinale halvefinale halvefinale halvefinale

Op zaterdag 18 juli défileerden onze finalistes en huidige Miss Shirley in de winkel van Decathlon Brugge. Daags nadien waren we dan te gast in Westende, waar onze dames op het podium stonden van Vlaanderen zingt! Maar liefst 37 nummers hebben ze toen gezongen!

halvefinale halvefinale


EEN BLIK OP DE AGENDA VAN DE KOMENDE WEKEN

Komende weken staan nog diverse activiteiten gepland. Hieronder het volledige overzicht:

Augustus 2015

  • Zaterdag 1 augustus: Vlaanderen Zingt, 19u30-23u00, Epernayplein Middelkerke
  • Dinsdag 11 augustus: Zomertour Floréal Club Blankenberge, 20u-21u, Koning Albert-I-laan 59, 8370 Blankenberge
  • Vrijdag 14 augustus: vanaf 16u: De Bolle te Heist, voorstelling van de finalistes Miss Coast Belgium 2015
  • Zondag 23 augustus: 18u, Zomertour Sint-Bernardusfeesten, Nieuwpoort

September 2015

  • Zaterdag 19 september: 14u, zomertour op Jaarbeurs Gent, Flanders Expo
  • Zondag 20 september: activiteit Movebrugge

Oktober 2015

  • Zondag 4 – zondag 11 oktober: Reis naar Limak Limra, Antalya, Turkije

November 2015

  • Zaterdag 7 november: Finaleshow Kursaal Oostende

MISS COAST LIMRA 2014 GUANITA

Vorige week genoot Guanita De Weirt, finaliste Miss Coast Belgium 2014, volop van haar reis naar het 5* All-Inn Resort Limak Limra in Kemer Turkije. Deze prijs was haar geschenk bij de titel Miss Coast Limak Limra 2014.

halvefinale halvefinale


NIEUWE PRIJS TOEGEVOEGD

VZW Cultuurcentrum Knokke-Heist schenkt aan de toekomstige Miss en haar beide eredames een VIP pakket Kneistival 2016. Dit houdt in een goodiebag met leuke verrassingen zoals een uniek gadget van Kneistival, een t-shirt, drankjetons ...


EN TOT SLOT VAN DEZE NIEUWSBRIEF

Wij houden u uiteraard verder op de hoogte van al onze activiteiten via deze nieuwsbrieven.
U kan voor alle informatie en inlichtingen ook terecht op onze website www.misscoast.be.


Nicky Nobel starplus redpoint limak
nieuwpoort mediatopper movebrugge jerodesign
Garage Billiau Garage Billiau movebrugge