Nieuwsbrief
AMGEN Singelloop Breda
 editie april 2020
35 jaar Bredase Singelloop: Lustrum jaar!
 
Het coronavirus blijft het leven voor de meesten van ons behoorlijk op zijn kop zetten. Ook wij als organisatie houden de maatregelen rondom het COVID-19 virus nauwlettend in de gaten.  
 
Door de uitbraak van het virus leven we in een roerige tijd. We blijven zoveel mogelijk binnen, maar willen blijven sporten. Hardlopen biedt gelukkig uitkomst. In deze derde nieuwsbrief van 2020 zie je onder andere hoe de 40 van Breda om gaat met deze bijzondere situatie. Lees snel verder. 
Heb je suggesties, verbeterpuntjes of andere zaken die je met ons wilt delen?
Laat het ons weten via communicatie@bredasesingelloop.nl!
 
Wij wensen je veel gezondheid en leesplezier toe!
 

 Inschrijvingen jubileumeditie uitgesteld
 
Het kabinet heeft het evenementen verbod met 3 maanden verlengd tot en met 31 augustus 2020. Dit betekent dat er tot die datum er geen grote evenementen in Nederland georganiseerd mogen worden. 
 
Wij willen een gezonde levensstijl stimuleren en geven veiligheid en gezondheid altijd de hoogste prioriteit. Tijdens, maar ook buiten ons evenement. En daar handelen we uiteraard ook naar. Om die reden hebben wij besloten om de start van de inschrijvingen voorlopig even uit te stellen. Benieuwd wat dit verder betekent voor de Bredase Singelloop? 


 40 van Breda Blog
 
De 40 van Breda is inmiddels een niet weg te denken groep fanatieke lopers van de Bredase Singelloop. Dit jaar volgen we hen in hun voorbereidingen. Ben je benieuwd hoe de anderen zich voorbereid op een eventuele 6e editie van de 40 van Breda, kijk dan snel de video. 
 
Vanaf nu plaatsen we maandelijks een video van een ander bestuurslid van de 40 van Breda. Zo krijg jij een kijkje hoe de voorbereiding verlopen. Deze keer is het Martijn Kegler die je meeneemt.
   

Verkiezing jubileumshirt
 
Wat hebben we een geweldig mooie inzendingen binnen gekregen! Ongelooflijk, wat een creativiteit! We zouden normaal gesproken in deze tijd de verkiezing van het jubileumshirt houden, maar door de actualiteit hebben we dat eventjes voor ons uit geschoven.  
 
Vanwege de actuele situatie heeft ons bestuur besloten om de inschrijvingen nog niet te openen. In lijn met die beslissing hebben we ook besloten om de verkiezing van het jubileumshirt nog even uit te stellen. Als het duidelijk is wanneer de inschrijvingen geopend worden komen we bij jullie terug met een nieuwe planning! 

Tips: Lopen tijdens coronacrisis
 
Hardlopen is gelukkig nog mogelijk - maar hoe pak je dat verantwoord aan? Wij zochten de beste tips van experts voor je!  

Nieuwe sponsormogelijkheden
 
Wil jij jouw bedrijf extra onder de aandacht brengen van zo'n 20.000 lopers en 85.000 fans & supporters? Dat kan, want speciaal voor deze lustrumeditie hebben we een aantal leuke nieuwe sponsorpakketten ontwikkeld!
 
Interesse? Stuur een mail naar onze sponsor commissie en we nemen spoedig contact met je op!
 

Onze partners: