Nieuwsbrief
Facebook icon Vind ik leuk
Miss Coast Belgium

Beste lezer,

We hebben al een eerste préselectie achter de rug. Binnenkort gaat onze 2de casting door en dit op zaterdag 18 april in hotel Bero in Oostende! Wie nog wil meedoen, wacht niet meer te lang om je in te schrijven!
Zo komt dan meteen ook onze halve finale dichter. Op zaterdag 16 mei weten we welke kandidates huiswaarts mogen keren met het gele Miss Coast Belgium lint.
In deze nieuwsbrief blikken we even terug op de activiteiten die onze miss en eredames de voorbije periode gedaan hebben.

Mvg,
Charline Declercq,
Voorzitter VZW MCB


PRESELECTIE GENT

Op zaterdag 15 maart hadden we in het IBIS hotel Gent Opera onze eerste preselectie. Wie de fantastische dames waren die we over de vloer kregen, houden we momenteel wel nog geheim.
Onze huidige top 3, Shirley, Nona en Nele waren ook van de partij en gingen natuurlijk graag op de foto.
We bedanken ook graag het team van IBIS Gent voor hun gastvrijheid!

iceshoot iceshoot

 


PRIJZENPAKKET

Zoals elk jaar willen wij het prijzenpakket zo uitgebreid mogelijk maken. Wij kunnen u nu reeds meedelen dat de laureaten van de editie 2015 aanspraak kunnen maken op heel wat fantastische prijzen waaronder een wagen Ford Ka, een keuken ter waarde van 7000 euro, een LCD televisiescherm, ipod, gsm's, juwelen, Nickey Nobel beachwear, professionele fotoshoots, kledij, schoenen, schoonheidsproducten, printers, een week all-in Turkije, overnachting in hotel Bero in Oostende, zonneproducten van Babor Cosmetics, professionele haardrogers en stijltangen Parlux, gratis naar de kapper gedurende de ganse voorbereidingsperiode en nog zo veel meer.

iceshoot

Ook dit jaar schenkt schoonheidsinstituut Suerté uit Roeselare mooie prijzen aan de toekomstige top 3 van Miss Coast Belgium! De Miss krijgt een heel jaar gratis pedicure + een goodiebag.  De eerste eredame mag genieten van een voetzoolreflexologie behandeling, een pedicure en ook een goodiebag.  De tweede eredame krijgt gelish manicure + goodiebag.

 

Voor een volledig overzicht van de prijzen kan u terecht op onze website www.misscoast.be.

 


ACTIVITEITEN MISS COAST BELGIUM 2014 EN EX-FINALISTES EN LAUREATES

Ellen De Coster

Ellen De Coster, finaliste van Miss Coast Belgium 2013 heeft ondertussen al heel wat fotoshoots gedaan waarvan het resultaat telkens prachtig is! Proficiat Ellen! We kijken al uit naar het resultaat van jouw volgende shoots!

iceshoot iceshoot
Copyright www.di-fausto.be

 

Shirley brengt bezoek aan stand Soriabel op beurs Flanders Expo

iceshoot   In maart vond de Goed Gevoel beurs plaats in Flanders Expo (Gent). Onze sponsor Soriabel was van de partij. Op zaterdag bracht onze miss Shirley hen een bezoekje. Op de foto staat Shirley samen met de zaakvoerder van Soriabel.

 

Shirley Zeebroek en Nele Van De Walle deelden de prijzen uit op de Guido Reybroeck Classic te Moerkerke

iceshoot  

Op 22 maart vond de Guido Reybroeck Classic, een bekende koers in de wielerwereld die plaats vond in Moerkerke. Shirley en Nele waren gevraagd om de winnaars in de bloemetjes te zetten en ze hebben dat dan ook met heel veel plezier gedaan. Nadien werden ze beloond met een hapje en een drankje.

 

Fotoshoot voor Caprice+ in Brugge

Onlangs stond Céline De Brock, finaliste MCB2014 samen met Miss Coast Belgium 2014 Shirley Zeebroek voor de lens van fotograaf Luc De Coninck.
Kledingzaak CAPRICE+ uit Brugge had hen gevraagd om de nieuwe zomermode voor te stellen. De mooie foto's komen in het magazine ACCENT. Hier alvast een voorsmaakje.

iceshoot iceshoot

 


REIS

iceshoot

Ook in 2015 trekken wij naar traditie van onze finalistes naar Turkije voor een week all-in vakantieverblijf. Dit jaar zal de reis doorgaan van 4 oktober tem 11 oktober in het 5-sterrenhotel Limak Limra in Antalya.
Iedere finaliste krijgt deze reis gratis aangeboden. Onze dames kunnen er genieten van een schitterend verblijf onder de Turkse zon. Op het programma: veel fun, dans,, uitstapjes en veel meer. Wilt u als supporter/sympathisant deze unieke ervaring ook meemaken, neem dan gerust contact op met ons via info@misscoast.be.


MISS COAST BELGIUM 2015? IETS VOOR JOU?

Wil jij zelf schitteren als finaliste Miss Coast Belgium en tal van unieke ervaringen meemaken, aarzel dan niet en schrijf je vandaag nog in!

iceshoot


EN TOT SLOT VAN DEZE NIEUWSBRIEF

Wij houden u uiteraard verder op de hoogte van al onze activiteiten via deze nieuwsbrieven.
U kan voor alle informatie en inlichtingen ook terecht op onze website www.misscoast.be.


Nicky Nobel starplus redpoint limak
nieuwpoort mediatopper movebrugge jerodesign
Garage Billiau Garage Billiau