Click here to view this email in your browser
  
Hej,
 
Det har möblerats om en hel del i butiken den senaste tiden, vi flyttar om och säljer ut en del garner för att få plats med många spännade garnnyheter. Snart är det 5 år sedan Litet nystan slog upp portarna som butik! Det kommer vi såklart att fira med vad vi numera kan kalla en traditionsenlig kalasvecka. Boka in nästa vecka, 1-5 juni då det kommer att bli aktiviteter och erbjudanden för att fira de senaste 5 årens garnglädje!
  
Lördag den 6 juni är butiken stängd pga Nationaldagen!
  
  
Äntligen Rauma Finull i våra hyllor!
Vårt senaste tillskott i sortimentet är den mycket efterlängtade finullen från norska Rauma Ull. Det är ett tvåtrådigt garn av norsk finull. Färgkartan är minst sagt omfattande, och vi har valt ut nästan 50 nyanser. Det var inget lätt jobb, men nån måste ju göra't ;-)
  
Rauma Finullsgarn är 175 m per 50 gr-nystan och passar till stickor 2-3 mm. Priset är 44 kr.
  
 
 
Finullen passar som utmärkt till flerfärgsmönster, som Fair Isle-stickning eller traditionella nordiskt mönstrade koftor som är så omåttligt populära just nu. För mönsterinspiration kan vi varmt rekommendera boken Vantar för alla årstider, Kofteboken eller den otroligt inspirerande Koftegruppa på Facebook.
  
  
Ny leverans från Madeline Tosh!
  
Vi har glädjen att presentera 40 underbara nyanser av Madeline Tosh Merino Light! Den som väntar på något gott kan som bekant få vänta länge. Vår första leverans från Madeline Tosh är i princip slutsåld, och denna nya laddning har vi väntat på sedan i januari.

Tosh Merino Light är 100 g och 384 m underbart mjuk, handfärgad entrådig superwash merino och kostar 229 kr.
 
Nytt i denna leverans är att vi även har fått in de små godbitarna Unicorn Tails. Det är minihärvor med 12 g Tosh Merino Light, perfekta om man vill ha en accentfärg att randa med, eller en avvikande färg till exempel till kanten på en sjal. Priset är 55 kr per Unicorn Tail.
 
 
Här kommer lite närmare presentation av paletten i Tosh Merino Light
  
 
Calligraphy

Antler
 
Silver Fox
 
Onyx
 
Charcoal
 
 
  
Tart
  
Cardinal
  
Saffron
  
Citrus
  
Candlewick
  
  
 

Twig
  
Glazed Pecan
  
Oak
  
Jade
  
Maple Leaf
  
  
  
Fathom
  
Betty Draper's Blues
  
Ink
  
Dr Zhivago's Sky
  
Stovepipe
  
  
  
Oceana
  
Forestry
 
Baltic
 
Mandala
 
Cobalt
  
  
  
Torchere
  
Pop Rocks
 
Carnation
 
Vermillon
 
Coquette
  
  
  
Sugar Plum
  
Begonia Leaf
 
Composition Book Grey
Curiosity
 
Iris
  
  
  
Flashdance
  
Purple Basil
 
Medieval
Venetian
 
Dahlia 
  
 
 
 
 
 
 Insamling till Nepal
 

Vi uppmärksammade nyligen att butiken Yll o Tyll i Uppsala tagit initiativ till en insamling till jordbävningsdrababde barn i Nepal.
 
  
Vi har nu räknat samman försäljningen och vi sålde totalt 301 nystan Nepal under kampanjperioden, vilket ger 2 270 kr till Unicef. Tack för ert stöd, och bra shoppat!
  
  
 
 
 
        
 
 
 
REA REA  REA!
Som vi tidigare berättat utgår Drops Muskat ur vårt sortiment, och vi rear nu ut det sista vi har kvar. Ordinarie pris är 29 kr/st men nu kostar de bara 20 kr/st!  Skynda fynda :)
 
Drops Muskat är 100% merceriserad egyptisk bomull, 100 m per 50 g och passar till stickor 3.5-4 mm eller virknål 3-4 mm. Behöver du mönsteridéer finns det i massor på Garnstudios webb.
Vi hängde såklart på och skänker därför hela vår vinstintäkt från försäljningen av Drops Nepal under perioden 15-20 maj till Unicefs arbete i Nepal.

 

 
    

Sista rycket på kampanjen med 35% rabatt på Drops Alpaca, Andes, Big Delight, Cotton Merino, Eskimo, Nepal och Lace. Drops Supersale pågår hos oss till och med 30 maj.    

  
 
Erbjudandena gäller under angiven tidsperiod så långt lagret räcker och kan ej kombineras med andra rabatter. Observera att du inte har någon bytesrätt på garner köpta till Kampanj- eller REA-pris.
 
 
Mycket garnglädje!
 
önskar Karin 
 
 
Litet nystan
- butiken med inspirerande garner i naturmaterial

S:t Paulsgatan 20, 118 48 Stockholm
tel 08-643 34 60
info@litetnystan.se 
 
Öppettider:
vardagar kl 11-18
lördagar kl 11-15