Valentijn, Alle Jaren
Beste ouders
 
Volgende week is het weer tijd voor de meest rooskleurige en meest romantische feestdag van het jaar: Valentijn. Hoewel uw zoon of dochter het misschien niet zal toegeven, heeft uw kind misschien wel een oogje op iemand. En wij van Team Evenementen hebben ons ingezet om deze liefde tussen geliefden of vrienden te vieren op HDC. We hebben namelijk zelf enkele originele verwennerijen bedacht die uw kind naar hartenlust (anoniem) kan geven aan zijn of haar hartendief. 
 
We zeggen dus vaarwel tegen de traditionele rozen en introduceren u de snoeperijen van ieders zoetste dromen. We voorzien 3 soorten donuts (een chocolade, een roze en een limited edition voor Valentijn) aan 1,5 euro. Of voor de echte zoetekauwen onder de leerlingen een hartvormige lolly aan 1 euro. 
 
Om de organisatie rond te krijgen, moeten wij de bestelling al op voorhand doorgeven. Daarom staan wij donderdagmiddag, 6 februari 2020, met een standje op de speelplaats. Daar kan uw kind zich helemaal uitleven met zijn of haar bestelling en zijn of haar geliefden verwennen. De betaling moet die middag gedaan worden, liefst gepast. Let op: dit is de enige mogelijkheid om te bestellen, vergeet uw kind dus niet op de hoogte te brengen van deze actie!
 
Met veel groeten en een liefdevolle Valentijn gewenst,
 
Team Evenementen
Jens Van den Bruhle (voorzitter), Chloë Lalmand (ondervoorzitter), Marlies, Lara, Maria-Elena, Liesbeth, Eva en Ngoc
 
 
Voor verdere inlichtingen over deze activiteit, contacteer iris.caluwaerts@hdc.ksleuven.be
 
 
Dit is een no-reply adres. Gelieve niet te reageren op de afzender van dit bericht.
Voor wijzigingen in contactadres, contacteer secretariaatsmedewerker nick.caron@hdc.ksleuven.be