nieuwbrief maart 2021

 
Waar wij met zijn allen vorig jaar nog dachten dat wij wel snel door de pandemie heen zouden rollen zijn we inmiddels nu alweer een jaar verder.
 
Maar wat er ook gebeurt, onze artiesten staan te popelen om weer op pad te gaan, uiteraard zijn ze graag van de partij met hun muzikale, feestelijk bijdrage.
 
Goud van Oud of Country op uw braderie of evenement
Wat denk u van b.v. Java Guitars met hun Ode aan de Tielman Brothers en de pioniers van de Indorock met de guitar hero Benny Poetiray***** De tijd van de petticoats en vetkuiven herleven waar Dorith & The Black Albino’s de tijd terug zetten naar de jaren ’60 – ’70*****het repertoire de LenneBrothers Band zal nagenoeg onveranderd blijven; een mix van rock-'n-roll, country en rockabilly, dat ook al eerder een hit en het kenmerkende geluid voor de Lennerockers was*****
The Country Sisters temperamentvolle zangeressen, danseressen en multi-instrumentisten uit de Tsjechische Republiek brengen een uitgebalanceerde mix van traditionele Country & Western, gouwe ouwe Rock 'n' Roll, cajun en evergreens*****Renèe and the Alligators bijna 50 jaar naar hun grootste hit Guitar Boogie*****Doña & de Gado’s voor Indische sfeermuziek met een knipoog naar Tempo Doeloe (Terang Bulan, Sarina, Surabaya, Sepanjang Jalan e.a.) of voor een combinatie daarvan met hun uitgebreid dansrepertoire (50’s, 60’s, R&R, Zuid-Amerikaans e.a.)*****Mister La Comparsa Jan de Hont, hij stond aan de wieg van de legendarische band ZZ & De Maskers. Hij groeit uit tot een van de bekendste gitaristen van Nederland*****
De bekendste meezingers van Trafassi, allemaal gezongen door Trafassi-man Edgar ‘Bugru’ Burgos de leadzanger van de groep die deze band het typische Trafassi geluid geeft*****Gezelligheid en een feestje bouwen staan voorop bij Johnny Valentino daardoor is hij makkelijk op elk feest in te passen.

Twee vrolijke dames die met ogen- (én oren-) schijnlijk onbegrensde muzikale mogelijkheden, vriend en vijand verbazen met een alle kanten opspringend repertoire met heel veel evergreens.
Zij bespelen ieder publiek op hun eigen manier, telkens weer in een andere uitdossing: als rock & roll girls, cowgirls of
als ongenaakbare tangodames, één ding staat vast, met dit bijzondere duo kunt er van verzekerd zijn dat uw feest ook echt een feest zal worden! 

 
Tribute artiesten zijn populairder dan ooit.
Wat is er leuker om te kunnen zeggen dat b.v. Elvis of Marilyn komt optreden op uw feest of dat een wereldberoemde ‘personality’ zich onder uw gaten begeeft.
Marilyn Monroe tribute, door haar looks, bewegingen en stem waant u zich in de schitterende aanwezigheid van hét sekssymbool van de 20e eeuw**** Peter sings Elvis, vele Elvis klassiekers worden op een indrukwekkende wijze gebracht*****Barbara 'live' als de Helene Fischer Tribute, een absolute aanrader, een unieke en absoluut fantastische showavond die helemaal aan deze  Duitse schlagerkoningin gewijd is***** Zijn The Blues Brothers in  Nederland?  In elk geval ze lijken er wel op; twee mannen met een zwarte hoed, bijpassende pak, smalle zwarte stropdas en een zwarte zonnebril: gaat er bij u al een lampje branden?*****
Maar dat dacht u van The Piano Killer Chris Watson. Barbara sings ABBA of een ode aan de Tielman Brothers?
 
Deze artiesten zullen ongetwijfeld bij uw gasten in de smaak vallen en de foto’s zullen op de social media geplaatst en verspreid worden, wat ook weer goede reclame voor uw organisatie of bedrijf is.
Stuk voor stuk lijken, klinken en performen zij ook als de echte wereldberoemde sterren.
 
Ook verzorgen wij de boekingen voor een groot aantal nationale en internationale artiesten op het gebied van ‘Goud van Oud’ en Country & Western .
Mede door ons boekingsactiviteiten voor o.a. Doña en de Gado’s en Java Guitars zijn wij inmiddels ook zeer goed ingevoerd in het Indische  circuit.
 
Smitsweg 51, 3222 AG Hellevoetsluis, 0181 324 310