H2W | januari 2016

H2W
H2W

Van 29 februari t/m 4 maart 2016 wordt in de USA weer de wereld grootste conferentie en ICT beurs in de gezondheidszorg (HIMSS) georganiseerd. Met honderden sprekers, ruim 38.000 deelnemers en 1.200 exposanten. Dit jaar zal het plaatsvinden in Sands Expo and Convention Center te Las Vegas.

Heliview organiseert vanuit Nederland weer een VIP Studiereis. De VIP Studiereis kenmerkt zich door een goede combinatie van een sterk inhoudelijk programma afgewisseld met een sociaal programma. Deze studiereis richt zich op een hoogwaardige doelgroep van ‘frontrunners’ die zich binnen de gezondheidszorg en het management van gezondheidsinstellingen hard maken voor en op zoek zijn naar innovatie en vernieuwing.

H2W

De zorg verandert. Stakeholders zijn het erover eens dat de patiënt meer regie over de eigen zorg moet krijgen. Bij accountable care gaat het om value-based, data - gedreven, patiëntgerichte zorg waarbij de kwaliteit beloond wordt boven kwantiteit. Om die goede kwaliteit van zorg te leveren, moet de hele keten samenwerken.

Waar liggen kansen en mogelijkheden voor zorginstellingen, als het gaat om accountable care? Maar vooral: hoe zorg je ervoor dat je alle technische mogelijkheden die voorhanden zijn, zo inzet dat ze bijdragen aan het leveren van de beste zorg.

H2W

Tijdens deze VIP studiereis organiseert H2W weer de zeer succesvolle EPD flight tour. Tijdens deze flight tour maakt u kennis met de in Nederland opererende EPD leveranciers. Deze leveranciers verzorgen tijdens de flight tour een op maat gesneden presentatie van hun EPD. De deelnemers aan de flight tour krijgen dan in een besloten omgeving de mogelijkheid om vragen te stellen en zich verder te verdiepen in de EPD’s. Aanmelden van de flight tour gaat via website van Heliview.

Kijk ook op https://himss.heliview.nl/

H2W

H2W
Poort van Veghel 4934
5466 SB Veghel
0413 244 130
info@h2w.nl
www.h2w.nl

 
Website H2W