April 2018

Overstappen op Office 365

Steeds meer bedrijven stappen over op Microsoft Office 365. Met deze relatief jonge manier van documenten en informatie verwerking slaat goed aan. Als paradepaard van Microsoft krijgt Office 365 heel veel aandacht en blijft continue verbeteren en uitbreiden. Naast de functionele aspecten is beveiliging van informatie ook elementair, Microsoft stopt hier dan ook ontzettend veel tijd en aandacht in, veel meer dan u zelf zou kunnen regelen en betalen.
 
Office 365 geeft u de mogelijkheid om uw licenties uit te breiden maar ook om deze weer af te bouwen. Naast een flexibele manier van licentiebeheer geeft Office 365 u enorm veel mogelijkheden om slimmer en efficienter samen te werken binnen maar ook met partners buiten uw bedrijf. 
 
Hieronder een paar voordelen van Office 365
 • Efficient licentiebeheer 
 • Perfect door Microsoft beveiligde (online) werkomgeving
 • Online samenwerken in documenten (Word / Excel / PowerPoint / ...)
 • Online samenwerken in (project) Team
 • SharePoint voor uw Intranet en documentenbeheer
 • Skype voor bedrijven - online vergaderen
 
                             
 
Be-Sync heeft al diverse bedrijven succesvol geholpen om de kantooromgeving naar de cloud te migreren waarbij eveneens nieuwe Office 365 diensten implementeren. In een gezamenlijk project helpen wij u en uw collega's om over te stappen naar het werken met Office 365.
 

Meer informatie over Microsoft Office 365?

Bezoek onze website »    of bel      0318 - 43 82 26.

Be-Office

In de succesvolle samenwerking tussen 4PS en Be-Sync
is een nieuw MS-Office integratie product ontwikkeld.
Met het nieuwe Be-Office product heeft u de mogelijkheid om bedrijfsspecifieke documentsjablonen aan te vullen met bijv. 4PS Construct informatie. Uniformering van uw documentsjablonen en efficiënt gebruik van bestaande informatie, Be-Office is de oplossing.
 
Met Be-Office heeft u de mogelijkheid om vanuit Office applicaties documenten te genereren op basis van uw sjablonen (huisstijl) om ze vervolgens op te slaan op een SharePoint omgeving. Het 4PS Documentenportaal is zo’n SharePoint omgeving maar ook uw HR of Directie documenten kunnen we met Be-Office opslaan op een veilige SharePoint omgeving.

Hoe werkt het?
Heel simpel, u start MS-Word of MS-Excel, selecteer uw documentsjabloon met de juiste huisstijl en selecteer uw klant of project. Het document wordt aangevuld met relatie of projectgegevens uit 4PS Construct of SharePoint. Daarna kunt u het document nog aanvullen met extra informatie. U slaat het document vervolgens op in de juiste SharePoint (afdelingslocatie of projectlocatie) omgeving. Wij nemen de juiste metadata (kenmerken) automatisch mee zodat u het document altijd snel weer terug kunt vinden.
 
Waarom Be-Sync i.c.m. met Be-Office?
 • Een flexibele Microsoft Office Add-In met vele functies en instellingen
 • Snel en makkelijk document opslaan op afdelingslocaties en projectlocaties
 • Gebaseerd op het bedrijfsspecifieke sjablonen, favorieten direct beschikbaar
 • Integratie met SharePoint (documentenbeheer) en 4PS (NAW, etc.) & Documentenportaal
 • Slim gebruik van informatie zorgt voor (bijna) automatische opslag
 • Mogelijkheid tot automatische documentnamen generatie
Toekomst:
De eerste versie(s) van Be-Office zal gebouwd worden voor de On-Premise varianten van SharePoint en Microsoft Dynamics NAV – 4PS Construct.
 

Meer informatie over Be-Office?

Bezoek onze website »    of bel      0318 - 43 82 26.
 

Laatste nieuws

Biggelaar Groep kiest voor
Be-Sync
Om de communicatie over de Biggelaar bedrijven heen beter te ondersteunen is gekozen voor SharePoint als hét samenwerkings- en communicatieplatform (Intranet).
 
Binnen de projecten zal men integraal gaan samenwerken met behulp van SharePoint als projectenportaal.
 
Be-Sync mag Intermaris ondersteunen
Be-Sync heeft samen met met Xcellent ICT Groep een project uitgevoerd bij Volkshuisvester Intermaris te Hoorn wat luisterd naar 'Maximaal Digitaal'.
We hebben als een team diverse nieuwe hulpmiddelen geimplementeerd waaronder Office 365 en Microsoft Teams
 
   

Bekijk hieronder een paar voorbeelden van onze producten

© Copyright Be-Sync B.V. 2018