januari 2024  
 
 
Gewaardeerde leden en relaties,
 
* Nieuws januari 2024
* Nieuwjaarsborrel was weer gezellig samenzijn bij de Sligro
* We gaan 2024 niet in met een lege agenda!
* LinkedIntraining 6 februari 
* Van het PMO team
* In de schijnwerpers 
* Nieuwe leden
 
 

 
 
 
Nieuwjaarsborrel 10 januari
 
Ondanks de kou kwamen veel ondernemers naar onze traditionele nieuwjaarsborrel.
Binnen bij de Sligro was het warm door de aanwezigheid van vele ondernemers, de burgermeester en afgevaardigden van de gemeente.
We hebben weer nieuwe relaties mogen begroeten en gezamenlijk hebben we getoast op een zonnig en succesvol 2024!
 
Wij bedanken de Sligro en team voor de gastvrijheid!
 

 
 
 
We gaan 2024 niet in met een lege agenda
 
Zeker niet!
2024 start voor de ondernemersvereniging met een agenda vol activiteiten rond de gebiedsagenda.
 
Hoe was het ook alweer? Het laatste masterplan voor onze bedrijventerreinen stamt uit 2009. Maar de wereld staat niet stil en na ruim 14 jaar zijn we hard aan een upgrade toe. In 2024 gaat de gebiedsagenda voor de bedrijvenparken Hilversum Zuidwest er eindelijk komen. Het wordt een visie voor de lange termijn tot 2040 én een uitvoeringsprogramma voor de eerste vier jaar. Bij het maken van die plannen trekken Gemeente Hilversum en ondernemersvereniging Hilversum Zuid West samen op. Arcadis is de adviespartner die de gebiedsagenda op papier zet.
 
Arcadis kijkt hierbij naar de gebiedsfoto uit 2022, maar kijkt ook goed naar wat de plannen zijn in andere toekomstvisies van gemeente Hilversum, zoals voor economie, groen of voor mobiliteit, en voor bijvoorbeeld Zonnestraal of Circusterrein. We willen voorkomen dat die verschillende plannen elkaar straks tegenspreken.
 
Participeer
Op 23 november vorig jaar was de eerste participatiesessie met ondernemers en bewoners op de bedrijvenparken. Het verslag vind je terug op Bouwen aan Hilversum. Tijdens de avond kwam er veel aan bod en was er soms onvoldoende tijd elk onderwerp uit te diepen. De komende maanden staan nog twee participatiesessies gepland. Als je nog iets wilt inbrengen of ergens meer aandacht voor wilt vragen, het kan nog, maar doe het wel snel. Mail je ideeën naar de gemeente en naar het secretariaat van de ondernemersvereniging. Houd ook de nieuwsbrief in de gaten en doe mee met de volgende participatieavonden.
 
Vragen? Sugessties? Mail naar secretariaat@ovhilversumzuidwest.nl
Meer informatie vind je op onze website en die van de gemeente 
 
Quick wins
Met de gemeente en Arcadis is verder afgesproken om niet te wachten tot de gebiedsagenda klaar is, maar waar mogelijk nu al aan de slag te gaan met enkele Quick wins. De eerste betreft het parkeren. Bij de eerste participatiesessie werd duidelijk hoe urgent de parkeerproblemen zijn. De gemeente gaat met voorrang onderzoeken hoe groot die problematiek in Zuidwest is. Op korte termijn volgt een afspraak waar ook de burgemeester bij aanschuift, om dat met ondernemers en betrokken ambtenaren te bespreken.
 
2024. Niet alleen een jaar met goede voornemens maar ook met een volle agenda! Wordt vervolgd.
 
 

 
 
 
Linkedin training
 
đŸ“ĸ Uitnodiging: LinkedIn Training - Leer alles over effectief netwerken en profiteer van jouw profiel!
 
Beste connecties,
 
Wil je jouw LinkedIn-kennis een boost geven en optimaal gebruik maken van dit krachtige platform?
🚀 Dan nodigen we je graag uit voor onze LinkedIn Training op dinsdag 6 februari!
 
ℹī¸ Tijdens deze training, gehouden van 17:00 tot 20:00 uur in Wijkcentrum de Koepel (Kapittelweg 399A, Hilversum), krijg je de kans om je LinkedIn-vaardigheden te verbeteren. We bespreken effectieve netwerkstrategieën, optimalisatie van je profiel en hoe je LinkedIn kunt inzetten voor jouw professionele groei.
 
đŸ’ŧ Kosten bedragen slechts €15,00 per persoon, inclusief een broodje en drankje. Maar let op, we hebben maar een beperkt aantal plekken beschikbaar (maximaal 15 deelnemers). Vol=vol, dus wacht niet te lang met aanmelden!
 
📝 Meld je snel aan door een e-mail te sturen naar secretariaat@ovhilversumzuidwest.nl om jouw plek te reserveren. Mis deze kans niet om jouw LinkedIn-strategie te versterken en je netwerkvaardigheden te verbeteren!
 
 
 

 
 
 
Van het PMO team
De maand december en de jaarwisseling zijn rustig verlopen op de parken! Mede door het tijdig opruimen en wegzetten van pallets en losse inventaris is dit dankzij de ondernemers zonder calamiteiten verlopen. Bedankt allemaal!
 
 
Gebruik de app; Meld een Vermoeden.
Ondanks al onze gezamelijke inspanningen blijven ongenode gasten hun criminele en ondermijnende kansen en activiteiten uitproberen op onze bedrijfsparken. Het is voor ons aller belang om deze zaken actief samen te blijven melden en elkaar hierbij te helpen om een vuist te blijven maken.
Hiervoor is er door onze gemeente de 'Meld een Vermoeden' app speciaal voor ons toegankelijk gemaakt.
Voor de app heb je een pincode nodig, deze is op te vragen bij het secretariaat.
 
 
 
Dit is een anoniem meldpunt voor ondermijning. De gemeente kan geholpen worden bij onheuze praktijken uit de onderwereld. 
De uitdaging die Meld een Vermoeden samen met de lokale overheid aangaat is het zichtbaar maken van ondermijning. Ons doel is om met Meld een Vermoeden de ogen van interne professionals, ondernemers en burgers in de wijk te gebruiken om de gemeente te voorzien van zachte informatie. Wij brengen melders en de overheid met elkaar in verbinding in de strijd tegen ondermijning en bieden de handvatten voor de overheid om meldingen te structureren en behandelen.
 
 
15 februari is het eerste SVO (samen veilig ondernemen) en start samenwerking PVO (Platvorm Veilig Ondernemen) contact persoon Pedro Bogerd, overleg voorheen Keurmerk Samen Veilig Ondernemen.
Dit keer zijn we te gast bij McDonald’s met een vergader-ontbijtsessie.
Aanvang 9.00 uur. Aanmelden graag bij secretariaat@ovhilversumzuidwest.nl
In volgende nieuws met SVO special zal Pedro Bogerd zich voorstellen en samenwerking PVO en SVO OVHZW toelichten.
 
 
Aanmelden whatsapp groep, op vragen Calamiteiten voor aangifte, meldingen en met protocol camera beelden vorderring aanmelden camera in beeld.
Voor Whatsapp toevoeging, mail naar secretariaat@ovhilversumzuidwest.nl.
 
 
 Los afval van McDonalds kan altijd gemeld worden. Ook de bakfiets wordt dagelijks ingezet om het losse vuil op de hotspots op te ruimen.
Prince is telefonisch bereikbaar onder nummer 0622488613 of via melding zwerfafval 0651006389
 
 
 
 

 
 
 
Zet je bedrijf in de schijnwerper voor leden en relaties!
 
 
Promink dienstverlening ontruimt huizen volgens de eisen van de makelaar en woning coöperaties.
Ook voor het leegruimen van panden wordt u ontzorgt door Promink en haar team.
Meer informatie info@promink.nl.
 
 
 
Wie is de volgende in de schijnwerpers?
 
 

 
 
 
2024 nieuwe leden.
   Wijngaard Zonnestraal
 
 
 
 

 
 
 
   Website:   www.ovhilversumzuidwest.nl