14 януари 2020 г.                                               
 
 
Виа Експо ви пожелава една успешна 2020 г., пълна със смели идеи и реализирани партньорства. Оптимисти сме, че нещата у нас ще започнат по-бързо да се подобряват. ЕС стартира нова екологична политика, която, несъмнено, ще се отрази и на България в направленията: дигитализация, електрификация и декарбонизация. У нас реализирането на концепцията за интелигентни градове среща редица предизвикателства: необходимост от анализ на реалните потребности на гражданите и включването им в цялостна визия, както и повече информация за ползите от Интернет на нещата. 
Ние продължаваме да популяризираме алтернативи за интелигентно управление на градовете ни, за енергийна ефективност и производство на енергия от възобновяеми източници. Тези акценти са част от seeSUSTAINtec заедно с темите: Чистота на въздуха, Мениджмънт и рециклиране на отпадъци (7-9 април, София). Водещи компании от Австрия, Белгия, България, Германия, Италия и Швейцария заявиха участие. В зона “Алея на иновациите“ стартиращи фирми, бизнес инкубатори и изобретатели ще разкажат за своите постижения.
 
 
 
 
Имате решения в областите
 Енергийна ефективност: пасивни сгради, информационни системи за управление в сградите и компютърно моделиране, осветление, отопление и охлаждане, енергийно ефективна домашна техника
• Интелигентни мрежи и съхранение на енергия
• Мобилност, умни транспортни мрежи, обществен транспорт, логистика
• Устойчива градска околна среда и планиране
• ИКТ - облачни услуги, ГИС, е- правителство, обучение
• Интернет на нещата (IoT) и връзка машина с машина (M2M)
• ВЕИ
 
И ние можем да се погрижим бизнеса ви - станете част от seeSUSTAINtec
 Няма нищо по-добро от личното представяне на един продукт, в което ще изтъкнете неговите предимства.
• Решенията ви ще бъдат част от съдържанието на промоционалната кампания, реализирана в LinkedIn и Facebook, чрез директен мейлинг, в специализирани медии.
• Ще може да се възползвате от персонализирани услуги.
• Ще получите отстъпки от семинари и обучения за дигитален маркетинг,  организирани от наши партньори. 
 
  
 
 
Покривни соларни системи - стъпки за инсталиране
„Климатична неутралност“ ще бъде темата на презентацията на Велизар Киряков от Асоциацията на производителите на екологична енергия в рамките на конферентната част на събитието. Той ще разгледа ползите от производство и използване на енергия от фотоволтаични централи, ще разясни стъпките на инсталиране на панели в България и ще обърне внимание на възможностите за компенсиране на въглеродните емисии. Повече
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Запознайте се с някои от нашите партньори
• BPIE извършва независими анализи и разпространение на знания, като подкрепя политиката, базирана на факти, в областта на енергийните характеристики на сградите.
• ИКТ клъстерът работи за повишаване на конкурентоспособността на българската ИКТ индустрия чрез подкрепа на МСП и равитие на възможности за бизнес чрез трансгранично, между отраслови и между клъстерно сътрудничество.
• BE-Sustainable е източник на новини и информация за биомасата, биоенергията и биоикономиката и насърчава дебат по темата.
• Energyworldmag.com представя новостите в областите: eнергия, възобновяеми енергийни източници, енергийна ефективност и околна среда.
• PowerIndustry-Bulgaria.com е българският портал за енергетика, който обединява и систематизира информация за продукти, технологии, ноу-хау, услуги.
• FM&S е специализирана испанска медия за управление на активи и услуги във фасилити бранша - представя новости и тенденции.
 
Ако се интересувате от участие, свържете се с Таня Булдеева
тел. 032/960 011, 088 679 31 72, tanya@viaexpo.com.
Следвайте ни във      
Съобразно новите правила GDPR повече за политиката ни за поверителност и защита на личните данни може да намерите тукАко не желаете да получавате информация от нас, моля отговорете на този имейл с "Отписвам се".
 Организатор: Виа Експо - www.viaexpo.com