Innehåll
 
- Bra verktyg
- Bokmässan 2013
- Uppdaterad grafisk profil
- Bålstyrka
- Underbara klipp
- Auberginer i ugn

Om Personbästa AB

Personbästa AB drivs av Jan Tern som utvecklar företag, lag och individer genom att arbeta med hälsosamma förändringar. Detta görs via utbildningar, föreläsningar, fystester, coaching och mycket mera. Allt för att skapa en miljö och omgivning som ger goda förutsättningar för att "gladprestera".
 
Klicka på bilderna för att se några roliga videoklipp

 
Var försiktig med hemträning
 
 
"... and I think I have perfected the mixture ..."
 
 
 
Citat 
 
If you´ve have been critizing yourself for years and it hasn´t work, then try to approve yourself and see what happens.
Louise Hay
 
 
Bra verktyg gör halva jobbet ...

... och dåliga verktyg gör dig galen. Förra året fick jag ett par löparskor för att utvärdera en modell som inte skulle styra foten så mycket utan låta mig ha mitt naturliga löpsteg. Skorna var hårda och var förmodligen en av anledningarna till att jag någon vecka innan Midnattsloppet förra året fick stora problem med mina vader (och ställde därför inte upp för att undvika en långvarig skada). Nu när Göteborgsvarvet närmar sig (jag ska vara farthållare i Volvogruppen och hjälpa deltagare att ta sig under två timmar) ska jag inte göra om samma misstag utan igår köpte jag ett par underbart sköna skor på Löp & Sko kliniken. I morse gjorde jag premiärturen, det var stor skillnad och visar hur viktigt det är att ha rätt skor/verktyg oavsett vad du ska göra. Finns det saker i din vardag som blir onödigt jobbiga och tråkiga bara för du har fel verktyg/utrustning?  
 
Bokmässan 2013
 
 
Nu är monterplats bokad till Bokmässan 26-29 september. Efter att ha hållit upp två år tycker jag att det är dags att ställa ut igen. När det närmar sig återkommer jag med mer info och jag kommerdessutom att ha utlottning av biljetter och fina erbjudanden till dig som läsare av mitt nyhetsbrev.
 
Uppdaterad grafisk profil
 
Steg 3 i den uppdaterade grafiska profilen tar lite längre tid än vad jag som tidsotimist har beräknat, förhoppningsvis kommer den att presenteras i nästa månads nyhetsbrev.
 
Bålstyrka med pilatesboll
 
  
Ta en titt på februari månads övning, övningen är enkel men kan göras riktigt jobbig. Klicka på bilden så kör videon igång.
  
Auberginer med fetaost och champinjoner
 
 
Om du vill ha lite annorlunda smak på din middag eller lunch kan du testa detta recept. Dela en aubergine på hälften och gröp ur mycket av köttet (lämna ca 5-7 mm). När du är klar med det salta lite på auberginehalvorna. Nu kan du sätta ugnen på 200 grader och därefter hackar du det som du gröpt ur. Fortsätt med att skiva fyra champinjoner och 1/4 dels rödlök per halv aubergine. Stek allt detta i lite smör och använd salt och peppar tills det fått fin färg. Fyll halvorna med det du stekt och ställ in dessa i ugnen i en smord form. Efter 10 minuter tar du ut dem och lägger på fetaost, lägg gärna på mer än vad du ser på bilden (det blir godare då tycker jag). Tillsammans med fetaosten lägger du på solroskärnor - till denna rätt blir det godast med de som redan är rostade och saltade. In med allt i ugnen 10 minuter till och sedan är det ätklart. På bilden har jag lagt auberginen på en bädd av quinoa som var en god kombination. 
 
Skapa en bra, hälsosam och glädjande månad.
 
Jan Tern
 
Vi hörs om en månad i nästa månads nyhetsbrev.
 
Vill du kontakta mig når du mig på något av följande: Tel:0768-147080  eller
 
Personbästa Förlag & Event AB 
www.personbasta.se