SINGSING! WORDT BELGISCH AGENT VOOR COMPLETE VOCAL TECHNIQUE

2-daagse masterclass door Cathrine Sadolin

30 & 31 januari 2010 - Gent

De meesten onder jullie hebben het vast al gemerkt: Ik ben een grote fan van CVT. Deze revolutionaire methodiek heeft mij als zangeres én als docente enorm laten groeien. Met singsing! organiseerde ik regelmatig workshops, gedoceerd door Eva Wilms, om "het woord te verspreiden" :-) Ik ben dan ook erg trots te kunnen aankondigen dat ik sinds kort de officiële belgische agent voor CVT ben geworden!

Om er meteen in te vliegen, haal ik Cathrine Sadolin naar België. Zo kunnen jullie CVT leren kennen van de grondlegster van de methodiek zelf!

Deze masterclass biedt een intensieve theoretische inleiding, maar ook individuele lessen, met de overige deelnemers als publiek. Dit is een unieke leer-ervaring voor iedereen.

Dag 1:
Het eerste gedeelte van de dag zal Cathrine de technieken uitleggen in de vorm van een presentatie, waarbij alle deelnemers betrokken worden en alles goed leren aanvoelen. Het tweede deel van de dag werkt ze met de actieve deelnemers aan het oplossen van hun specifieke problemen. Opnieuw wordt iedereen betrokken in de oefeningen.

Dag 2:
Op deze vervolgdag wordt dieper op de onderwerpen ingegaan (bijvoorbeeld effecten), is er meer tijd voor het stellen van vragen en wordt er opnieuw gewerkt met actieve deelnemers.

Deze masterclass is een inspiratie voor iedereen en een unieke kans om je stem in slechts 2 dagen verder te ontwikkelen! De mogelijkheid bestaat om enkel aan dag 1 mee te doen. Dag 2 is alleen toegankelijk voor deelnemers die al eerder een workshop/cursus CVT hebben gevolgd. Dat zijn dus de deelnemers van dag 1, maar ook die van eerdere workshops en cursussen.

Doelgroep:
Iedereen die z’n stem op een gezonde manier wil leren gebruiken: zangers, acteurs, pedagogen, stemspecialisten zoals logopedisten en NKO-artsen; dirigenten, muziekdocenten,... Ook beginners zijn welkom als publiek!

Taal:
Engels

Datum:
Zaterdag 30 & zondag 31 januari 2010
12 - 17 uur

Locatie:
NH Hotel Gent - St. Pieters
Koning Albertlaan, 121
9000, Gent

Prijs 2 dagen:
Publiek: €175
Actieve deelnemer: €205

Prijs 1 dag:
Publiek: €95
Actieve deelnemer: €125

Inschrijven:
Gebruik het formulier in bijlage of dowload het hier.

Deze masterclass op Facebook:
Klik hier.


*

CVT BELGIË OP FACEBOOK

Join the group!

Kennismaken met andere CVT-fans, kletsen op het forum, foto's & video's bekijken,... het kan allemaal hier.


*

NIEUWSBRIEF CVT BELGIË

Wil je als eerste op de hoogte gehouden worden van alle activiteiten van CVT in België? Schrijf je dan in op de nieuwsbrief door een mailtje te sturen naar CVT Belgium met als onderwerp "inschrijven".


*

CVT - HET BOEK

Binnenkort zal het nederlandstalige boek ook te verkrijgen zijn bij singsing!. Stuur voor meer info en bestellingen een mailtje naar CVT Belgium.