juli 2019  
 
 
Zomerborrel bij de Klusbaas
We kunnen terugkijken op een geslaagde zomerborrel bij de Klusbaas met ruim 30 gasten.
Wij bedanken Bas Brull voor de gastvrijheid en de catering van Zinineenbroodje.
 

 
Vooraankondiging groot najaars evenement in september
 
 
 
Noteer vast in je agenda:
Op dinsdag 17 september zijn we te gast bij Pontmeyer. Nadere informatie volgt.
Inloop is vanaf 17.00 uur.
 

 
Week van de duurzaamheid
De week van de duurzaamheid is dit jaar van 7 tot en met 12 oktober.
Over de activiteiten in deze week zullen wij je later nader informeren.
 

 
Nieuwe voorzitter gezocht per mei 2020
In mei 2020 treedt René Hoven af als voorzitter van onze ondernemersvereniging. Wij zijn per die datum dan ook op zoek naar een nieuwe voorzitter. Het is handig als de nieuwe voorzitter een poosje meeloopt alvorens de scepter over te nemen. Ben jij die ondernemende verbinder of ken je iemand die ambities heeft om onze OV te helpen koers te houden en nieuwe lijnen uit te zetten? 
Je bent in ieder geval goed uitgerust om gesprekspartner te zijn voor ondernemers en gemeente. Je begrijpt dat voorzitters niet al te hard moeten werken. Wij horen graag van je op:
secretariaat@ovhilversumzuidwest.nl. Voor nadere informatie, stuur een mail naar info@ovhilversumzuidwest.nl. Alle reacties worden strikt vertrouwelijk behandeld.
 

 
 
 
De Kick Off van het Café OV vrijdag 13 september 
Lid zijn van een club of vereniging moet bij voorkeur wat opleveren! Vier nu met ons de opening van Café OV: de kans om in een informele omgeving je collega’s te ontmoeten en ondernemerschap te delen. Dat is de kracht van een OV Community. Naast gegarandeerde gezelligheid kan je vragen over je ondernemerschap in een veilige omgeving delen met collega ondernemers.
Het restaurantgedeelte van Sportschool van Haren Sport & Wellness wordt elke tweede vrijdag van de maand omgedoopt tot Café OV. Het Café OV is open op elke tweede vrijdag van de maand van 16.30 uur tot 18.30 uur. DE KICK OFF IS OP 13 SEPTEMBER AANSTAANDE OM 16.30 UUR, de uitnodiging hiervoor volgt nog.
 

 
Gratis scan voor de camera’s in je bedrijf
Het CCV biedt bedrijven een gratis scan aan voor de camera’s. Dit initiatief wordt ondersteund door gemeente en politie. Voor meer informatie graag een mail naar info@ovhilversumzuidwest.nl
 

 
Nieuwe leden:
  • Energie Mij‚Ä®
  • Frits Peek duurzame Distributeur

 
Website
Heb je iets te melden gebruik het onderdeel ‘leden voor leden’ voor aanbiedingen en informatie op onze website. We ontvangen je input graag via info@ovhilversumzuidwest.nl.
 
Wij wensen iedereen een mooie zomer en zien je graag weer in het OV café op vrijdag 13 september en op dinsdag 17 september bij Pontmeyer bij het grote nazomer evenement.
 
Bestuur OV Hilversum Zuid West.
 
 
Mede mogelijk gemaakt door:
 
 
 
 

 
Wij zijn ook op Facebook en Linkedin!
 

 
 
 
BewarenBewaren
BewarenBewaren