oktober 2020  
 
Beste leden en geïnteresseerden van onze Ondernemersvereniging,
 
 
Volvo Buitenhof ontvangt predicaat Hofleverancier en is erelid van onze Ondernemersverenging.
Op vrijdag 25 september ontving ons lid Volvo Buitenweg in de Tinfabriek te Naarden het schild dat behoort bij het predicaat Hofleverancier. Buitenweg en haar rechtsvoorgangers bestaan 125 jaar. Van rijtuigen naar auto’s. Een prestatie van formaat. Het eerste bedrijf op onze bedrijventerreinen  die deze eer te beurt viel. De commissaris van de koning, de heer Arthur van Dijk, overhandigde het grote zinken bord aan Willem Jan en Tineke van der Burg. Er waren een beperkt aantal genodigden waaronder burgemeesters en wethouders en voorzitters van bedrijvenverengingen in de plaatsen waar Buitenweg gevestigd is. Het moest coronaproof, dus het ging om een select gezelschap.
Het was een bijzonder samenzijn.
 
 
 
 
Dutch media week
Tijdens Dutch Media Week (3 tot en met 11 oktober) biedt de Productschool, www.productschool.nl gratis onlinecursussen aan ‘maak van je idee een product’, 'hoe bouw je een app’, ‘leer podcasten'.
 
 
Gezamenlijke belangen?! CLOK adviseert.
De gezamenlijke bedrijvenverenigingen willen een goede gesprekspartner zijn voor de gemeente op onderwerpen die van gezamenlijk belang zijn in Hilversum. Denk dan aan bijvoorbeeld mobiliteit. Welke onderwerpen spelen er nu en wie zijn de spelers? Hoe gaan we dat in de toekomst organiseren? Daartoe hebben de gezamenlijke verenigingen stichting CLOK www.clok.nl  gevraagd onderzoek te doen en te adviseren. Het conceptrapport ligt nu ter bespreking bij onder andere het bestuur van OVHZW. Wil je hier meer over weten? Vraag dat bij het bestuur.  Het conceptrapport is hier ter inzage.
 
 
Wist je dat?
-Wij onze naamsbekendheid willen uitbreiden en dus reclame maken op het LED-scherm op de Vreelandseweg.
- Hilversum alle verlichting vervangt op de openbare naar Led verlichting.
- Omdat we geen evenementen meer organiseren wij een ludiek alternatief hebben. Info volgt snel.
 
 
 
 
Van Het PMO Team
PMO-KVO (Keurmerk Veilig Ondernemen, onderdeel van Park Management Organisatie)
Op 15 september is de Parkmanagement-KVO-commissie weer bijeengekomen en verwelkomde meteen ook onze nieuwe wijkagent Dennis van Giessen en BOA Patrick Groenesteyn. Alle lopende zaken van de continuschouwen zijn hierbij doorgenomen. In het kort, camera beveiliging; er zijn 16 x succesvol beelden opgevraagd.
Meldingen defecte straatverlichting en defecten verlichting algemeen 41 x in de meeste gevallen binnen 10 dagen opgelost.
Defecten openbare werken straat, stoep, borden, snoeien groen enz. 21 x meldingen. 28x zijn er meldingen aan politie, Boa en overige handhaving gedaan. Communicatie loopt goed en veel zaken kunnen vaak direct opgepakt worden. Langlopende zaken worden actief gemonitord (o.a. parkeren, laden lossen, lang parkeren trailers en personenauto’s).
Het camerasysteem wordt binnenkort uitgebreid met camera’s op de oude Loswal en Kinninelaantje P4.
Ook worden er voor het einde van het jaar een 10-tal 24 uur per dag beschikbare AED’s geplaatst op en om onze terreinen. We houden je op de hoogte, wil je meer inzage of informatie dan kan dit opvragen via parkmanagement@ovhilversumzuidwest.nl
Heb je vragen, opmerkingen, adviezen en ideeën in het kader van samen, duurzaam, schoon, heel en veilig voor de PMO-KVO Commissie, schroom niet mail aan parkmanagement@ovhilversumzuidwest.nl , bel 0657822894.  
Kijk voor meer informatie op onze website www.ovhilversumzuidwest.nl. Het Parkmanagementteam is er altijd voor je!
 
Inventarisatie bedrijventerreinen Zuid West stand van zaken.
Zoals iedereen inmiddels weet is het PMO-Team druk bezig met persoonlijke bedrijfsbezoeken (Corona Proof) aan leden en alle bedrijven die gevestigd zijn op en om onze bedrijfsterreinen. De verzamelde informatie wordt gebruikt om de ondernemers vooral persoonlijk te informeren over diverse zaken en verplichtingen zoals zeker nu ook met Covid-19 die op ons afkomen is het nog belangrijker hoe we elkaar kunnen helpen nu, en duurzaam in de toekomst.
Tot op heden zijn er 67 gesprekken geweest. Vanuit deze bezoeken zijn er 38 afspraken voortgekomen voor BE+. Daarnaast waren er een aantal vragen omtrent diverse lopende zaken die door direct contact, samen met medeondernemers, gemeente, politie, handhaving opgelost konden worden. Ook hebben wij 8 nieuwe leden mogen verwelkomen. Het blijkt dat vooral in deze tijd elkaar kennen en er echt voor elkaar zijn van onschatbaar groot belang is. 
Wil je nu een persoonlijk inventarisatie  gesprek mail ons secretariaat@ovhilversumzuidwest.nl en parkmanagement@ovhilversumzuidwest.nl, wij sturen je de info direct toe en maken natuurlijk graag een afspraak.
 
 
 
In de schijnwerper:
 
LEDimpact verhuurt innovatieve, kwalitatieve, mobiele LED-schermen. Wanneer je via ons huurt, krijg je een LED scherm met een hoge resolutie en een fantastische uitstraling. Kortom een ware eyecatcher.
Tijdens het uitvoeren van een campagne word je volledig ontzorgd. Wij zetten een projectmanager in, zorgen voor transport en sluiten het LED scherm aan. Wij leveren door heel Nederland, België en Duitsland.
Tevens kun je bij ons je campagne tonen aan het grote publiek door je campagne te laten meedraaien op één of meerdere LED-schermen die wij op unieke zichtlocaties door heel Nederland hebben staan. Je kunt bij ons adverteren langs snelwegen, N-wegen en op high traffic punten in diverse steden.
Wie volgt in de schijnwerper meld je aan : info@ovhilversumzuidwest.nl
 
 
 
OV vraagt ondernemers advies over de parkeerproblematiek.
Waar loop je als ondernemer tegen aan als het gaat over het parkeren op de bedrijventerreinen?
Wij willen dit graag inventariseren en meenemen naar ons overleg met de gemeente.
Alle input is welkom! Mail naar info@ovhilversumzuidwest.nl onze dank vast!
 
 
 
Wij begroeten de nieuwe leden.
* Exalius
* Hoveniersbedrijf het Gooi
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
BewarenBewaren
BewarenBewaren