UITNODIGING - Fandag Diede - vrijdag 7 december 16:00 - 19:30 uur
 
Jij bent van harte welkom op mijn fandag van vrijdag 7 december. Na alle steun tijdens het geweldige jaar 2018, wordt het tijd voor een leuke middag op mijn trainingslocatie Nieuwe Sloot.
 
Vanaf 16:00 uur ben je al welkom. Ik ben dan nog gewoon aan het trainen met Amanda en ik vind het leuk als je meekijkt hoe we dat doen. Vanaf 16:30 uur tennis ik ook graag even met jou; uiteraard vind ik het dan leuk dat je dan ook ervaart hoe het is om vanuit de rolstoel te slaan.
 
Om 17:30 sluiten we het sportieve gedeelte af, waarna ik trakteer op een drankje en een bitterbal. Volgens mijn coach Amanda, de lekkerste van Nederland. Vervolgens kijk ik met jullie terug op 2018 en kijken we vooruit naar het NK Tennis op mijn club en het jaar dat komen gaat. Heb je vragen? Barst maar los, ik beantwoord ze graag!
 
En om 18:30 uur is het zover… BINGO! Samen met mijn vaste BINGO partner Nigel Eagles ga ik onder jullie een paar mooie prijzen verdelen. Koop voor € 2,- een BINGO kaart en win een mooie prijs. Om 19:30 uur sluiten we de fandag af.
 
Ben je er bij? Leuk als je dat laat weten via info@nieuwesloot.nl Welkom!
 
Groetjes van Diede
 
NK Tennis in Alphen aan den Rijn
 
Voor rolstoeltennisspeelster Diede de Groot wordt het NK Tennis in vele opzichten een bijzonder evenement. Ter voorbereiding op de Australian Open is het een perfect moment om tegen toppers als Aniek van Koot en Marjolein Buis even flink getest te worden. Diede zal daarom alles uit de kast moeten halen om haar nationale titel te prolongeren. En dat voor eigen publiek, want Nieuwe Sloot is de thuisbasis voor de nummer één van de wereldranglijst. Vlak na het NK wordt Diede 22 jaar en daarom heeft ze wel zin in een feestje. En dat feestje viert ze graag aan de vooravond van het NK Tennis op vrijdag 7 december. Een mooie gelegenheid voor Diede om al haar fans en sponsoren te bedanken voor hun steun. Echt iedereen is welkom! Lees op www.nk-tennis.nl alles over het programma.

WK Tennis in Orlando
 
Op het moment van schrijven heeft Diede zojuist haar eerste poulewedstrijd tijdens de NEC Tennis Masters in Orlando overtuigend met 6-1 en 6-0 van Lucy Shuker (Eng) gewonnen. Diede verdedigt deze week haar wereldtitel. Volg Diede’s Facebook en vind de link naar de live streaming van wedstrijden op YouTube.
 
Diede is als eerste geplaatste naast Lucy Shuker ingedeeld met Sabine Ellerbrock (Dui) en de Italiaanse Capocci. In de andere poule spelen de Nederlandse speelsters Aniek en Marjolein tegen Montjane (Zaf) en de nummer twee van de wereld Yu Kamiji. Na  de poulewedstrijden volgen de kruisfinales, waarna komend weekend de finale volgt. Mogelijk dit jaar opnieuw met Diede; we gaan het volgen.

Met vriedelijke groet,
 
Team Diede
 
 
 
 
Wil je echt van alles op de hoogte zijn? Volg Diede dan op facebook en instagram.