Click here to view this email in your browser  
 
Останаха по-малко от 2 седмици до старта на 14-тото издание на изложението и конференцията за ЕЕ и ВЕИ.  Имена в бранша от 14 държави ще представят решенията си в Зала 5  на ИЕЦ,  София от 27-ми до 29-ти март. Чрез специален модул – ВИРТУАЛНА ИЗЛОЖБА можете предварително да уредите среща с тях. Онлайн регистрацията ви дава право на безплатно посещение.
Не пропускайте нови бизнес възможности  - участниците търсят дистрибутори за България и региона, както и да научите за ползите от инвестиция в качествено оборудване. 
 
 
 
За първи път водещият скандинавски производител на котли  - Danstoker A/S ще се включи в изложбата. 
 
Фирмата предлага продукти с много широк обхват: от котли на мазут и газови котли, на биомаса и на твърди горива, електрически бойлери, бойлери за оползотворяване на отпадъчна топлина, регенерационни котли за когенерация, до абсорбционни термопомпи и охладители. Г-н Гжегош Борковски- главен оперативен директор на Danstoker, Полша разказва кои продуктите ще представят в София. "Ще се фокусираме основно върху котли на биомаса. В тази категория има парни котли, котли за гореща вода/гореща вода под високо налягане, водотръбни и кожухотръбни котли. Такава широка гама от параметри гарантира, че сме в състояние да предоставим решение, отговарящо на нуждите на всеки клиент -  стандартни и нестандартни продукти. Нашите котли на биомаса са предназначени не само за изгаряне на дървесни трески, дървени стърготини и отпадъци от дъскорезници, но имат и възможност за производство на енергия от отпадъчна дървесина, замърсена с лепила и лакове, използвайки нискоемисионна и безопасна технология.  За да прочетете цялото интервю, кликнете  тук 
 
ÖkoFEN
 
 
 
Дебют на ÖkoFEN на Австрийския павилион 
Компанията е специализирана в разработването и производството на отоплителни системи на пелети. Иновации: Първият в света котел на пелети с кондензационна технология; Първият в света котел на пелети, който генерира електричество; Съвременни решения за изграждане на складови стопанства за пелети; Pelletronic Touch - система за управление на отоплителната енергия от пелети; Smart PV - система за оптимизация при използваме на енергията от фотоволтаични системи със Smart PV.
 
Паралелна конференция, 27 март в зала Мусала, ИЕЦ
Безплатно участие само с предварителна регистрация до 22 март
• Криогенно съхранение на енергия - иновационна технология с приложение в хранителната промишленост и логистика, съхранение на енергия, „умни електромрежи”, строителство и др. 
• Уъркшоп с участието на проектите: Проект GSS-VET - Геотермални и соларни умения с целеви групи:  инсталатори на слънчеви и геотермални системи, електро и ВиК техници, инженери, архитекти и Проект SMARTEL - Професионално обучение за електротехници в областта на интелигентното измерване и автоматизация на дома
   
 
Организатор: Виа Експо
Лице за контакт: Таня Булдеева, tanya@viaexpo.com, тел.: 032/512905, 0886/793172
        
 
Партньори и медии
  КИИП е професионална организация на инженерите-проектанти в България. Камарата поддържа регистри на инженерите, притежаващи проектантска правоспособност. Нейната мисия е да защитава професионалните права и интереси на членовете й и да развива професията инженер-проектант в полза на обществото, като гарантира  високите стандарти в тази професия.
 
 
 
Специализирана медия от Сърбия за устойчива енергия, която ежедневно публикува най-важните новини и информация. Аудиторията обхваща инвеститори и специалисти, работещи в областта на възобновяемата енергия, енергийната ефективност в транспорта и сградния фонд.
 
 
Специализирани портали на  TLL Media Ltd.
Automation-Bulgaria.com - автоматизация
HVAC-Bulgaria.com - българският портал за ОВК
Lighting-Bulgaria.com - Осветление
IndustryInfo.BG - Порталът на българската индустрия
 
energynomics.ro e най-всеобхватният комуникационен канал, посветен изцяло на енергийната индустрия в Румъния. Той обхваща уеб сайт, печатно издание и организиране на специализирани събития.

Паралелни събития: EE и ВЕ (енергийна ефективност и възобновяема енергия), Smart Cities (интелигентни градове)

Съгласно Закона за електронната търговия този е-мейл може да е непоискано търговско съобщение. Ако не желаете да получавате писма от нас, отговорете "UNSUBSCRIBE".