Bezoek onze website »
 
Oktober 2015

Nieuwe release Be-Sync Materieel Webshop voor oktober

Vanwege het succes van de geïntegreerde Be-Sync Materieel Webshop blijft Be-Sync dit product verder verrijken met extra functionaliteiten en brengen we op reguliere basis een nieuwe versie uit van onze Materieel Webshop. Een nieuwe versie van de Materieel Webshop noemen we een release.

Doordat Be-Sync een nauwe samenwerking heeft met haar klanten, weten wij wat er speelt binnen deze organisaties. In overleg met de klanten wordt er bepaald welke eisen en wensen een verrijking zijn van het product. Als dit functionaliteiten of verbeteringen zijn die niet alleen klant specifiek ingezet kunnen worden, maar ook voor andere klanten, dan wordt dit opgenomen in ons standaard product.

In deze release is de focus gelegd op:
• Facturenopschoning
• Efficienter bestellen
• Gebruiksvriendelijkheid

Deze nieuwe release van de Be-Sync Materieel Webshop wordt in oktober uitgebracht. De nieuwe materieel releases gaan gepaard met release notes. Release notes hebben als doel de klanten op de hoogte te brengen van de (belangrijkste) wijzigingen in de nieuwe versie van deze Materieel Webshop.

 

Meer informatie over de Be-Sync Materieel Webshop?

Bezoek onze website »    of bel      0318 - 43 82 26.

SharePoint 2013 naar SharePoint 2016

Microsoft kondigde al eerder aan dat SharePoint 2016 on premise (in huis) in de tweede helft van dit jaar gelanceerd wordt. Microsoft belooft met de lancering van SharePoint 2016 ook nieuwe mogelijkheden binnen Office 365 voor u en uw ketenpartners. 

SharePoint 2016 is een grote doorontwikkeling van SharePoint 2013, met een veel grotere focus op Hybride connectiviteit met Office 365. Ook veel van de nieuwe functies zijn echt geïnspireerd op ervaring en noodzaak vanuit Microsoft met Office 365. Microsoft geeft ook aan, dat voor de eerste keer, Cloud technologie echt leidend is geweest voor de ontwikkeling voor de in huis versie van SharePoint.
 
Enkele nieuwe functies binnen Microsoft SharePoint 2016:
 • Zoeken:
  De zoekfunctie doorzoekt nu de in huis (on premise) en online omgeving. Hierdoor is zoeken naar documenten die in verschillende omgevingen sterk verbeterd. Hiermee is één van de grootste uitdagingen op het gebied van de zoekfunctionaliteit flink verbeterd.
 • OneDrive:
  OneDrive is gratis online opslag die wordt meegeleverd met je Microsoft-account. Je kunt het vergelijken met een extra harde schijf, maar dan een die vanaf elk apparaat altijd en overal toegankelijk is. OneDrive zal, naast de documentenbibliotheken in SharePoint, nog vaker ingezet worden als centrale opslagplaats voor bestanden voor verschillende apparaten (tablet / telefoon / notebook / ..).
 • Organiseren en presenteren van managementinformatie:
  Office 365 heeft met Power BI een krachtige analytische tool waarmee informatie binnen Office 365 geanalyseerd en grafisch weergegeven kan worden. Dit helpt uw organisatie bij het organiseren en presenteren van managementinformatie om zodoende de juiste beslissingen te nemen en de koers van de organisatie bij te kunnen sturen.
 • Sociaal:
  Waar we vandaag nog de Yammer integratie in SharePoint kennen, gaan we meer naar een geïntegreerde sociale laag, waarbij Yammer geïntegreerd wordt met Office documenten, video's en andere applicaties. Makkelijker eenvoudig gesprekken aan  gaan met uw collega's of ketenpartners over verschillende onderwerpen.

Meer informatie over SharePoint 2016 ?

Bezoek onze website »    of bel      0318 - 43 82 26.

Laatste nieuws

Be-Sync mag A.Hak verder helpen met 4PS Construct
A.Hak optimaliseert het gebruik 4PS Construct binnen haar organisatie.
Om het gebruik van Dynamics NAV 4PS Construct binnen A.HAK verder door te voeren en optimaliseren is Be-Sync gevraagd om A.Hak te ondersteunen in het gebruik en optimaliseren van 4PS Construct.
 
 
Vlasman kiest voor Be-Sync Materieel Webshop
Vlasman zet weer een stap vooruit in het gebruik van SharePoint. Om de processen binnen de organisatie verder te stroomlijnen heeft Vlasman weer een vervolgstap gezet in het gebruik van SharePoint.  Vlasman en Be-Sync zullen samen de Materieel Webshop implementeren in het bedrijfsproces.
© Copyright Be-Sync B.V. 2015