Opening nieuwe vleugel: fotoverslag
 
Op 4 september 2017 werd de nieuwe vleugel van C-mine Crib officieel ingehuldigd, in aanwezigheid van de voltallige Raad van Bestuur, LRM, Stad Genk, de Crib-bewoners en -partners!
 
Dikke proficiat aan onze partners om dit project mogelijk te maken: Euroscoop, Deusjevoo, Procos Group, Convents-group, Geenard Elektro nv, Stallo Industrie, White Light, Ciné Città.
 
Geniet hier na van deze onvergetelijke avond!
 
Wil je meer informatie over onze office-formules? Klik dan hier.
 
 
 

14-15 oktober: Team IncuRunners @ Levensloop Genk
De Genkse incubatoren C-mine Crib, Incubathor en BlueHealth Innovation Center slaan samen met Mobile Health Unit de handen in elkaar voor Levensloop Genk 2017, een initiatief van Stichting tegen Kanker.
 
Loop of wandel jij op 14 en/of 15 oktober met ons mee? Schrijf je in voor team IncuRunners en laat je tracken door Mobile Health Unit.

Elke stap is er één dichter bij een remedie.
 

Inschrijven | start 14/10 14u30 |T.I.Sint-Lodewijk - Mosselerlaan 110 - 3600 Genk
 

Crib-projecten in de kijker!

 
ESC organiseert op 17/11 ontbijtsessie over
Microsoft Dynamics 365
 
Uw klanten verlangen meer. Sneller. Beter. En liefst ook nog voor minder geld! Business modellen veranderen in hoog tempo door gebruikmaking van internet en digitale hulpmiddelen. Vanzelfsprekend heeft dit alles een grote impact op de kwaliteit van en de samenhang tussen uw IT systemen

Stel uw toekomst veilig met het nieuwe
Dynamics 365 ecosysteem. Ontdek er alles over op 17/11/2017 tijdens de gratis ontbijtsessie van kersverse Cribber ESC. 
 
  
Nascom ontwikkelt online catalogus voor Kreon
 
Omdat het ceiling verhaal binnen Kreon de laatste jaren een enorme boost heeft gekregen, was het hoog tijd geworden om hun papieren catalogus ook online beschikbaar te maken.
Hiervoor deed Kreon beroep op de expertise van Crib-bewoner Nascom. Alle fases van het project werden in interactieve wireframes gegoten en leunden dicht aan bij de design richtlijnen die Kreon reeds gebruikte voor haar brochures en andere handelsmerken. 
 
Ontdek hier het puike resultaat!
 
 
 
  
Nieuwe website voor BlueHealth Innovation Center

Deze week heeft BHIC met trots haar nieuwe website gelanceerd.  De site is gegroeid uit een samenwerking tussen organisaties uit C-mine Crib. Skape zorgde voor het grafisch design en Novation voor het webdesign en de ontwikkeling. Een incubator is een ideale plek voor het creëren van synergieën.
Ga zeker eens een kijkje nemen: www.bhic.care
#innovationinhealth #bhiccare
 
 
  
No Nonsense Design lanceert gratis e-book
"Een krachtig logo maakt je zaak sterker"

Wanneer is het tijd voor een nieuw logo en hoe ga je dit nieuw logo in de markt zetten? Het antwoord hierop kan je vinden in het gloednieuwe e-book van No Nonsense Design: "Een krachtig logo maakt je zaak sterker”. Een praktische no nonsense gids voor niet-designer om de juiste keuzes te maken voor een logo dat wérkt.
 
 
 
 
Everstory Productions zoekt authentieke villa als filmlocatie 

Voor een nieuwe, intrigerende psychologische thriller die zich afspeelt in de regio Genk is Cribber Everstory Productions tussen januari en maart 2018 op zoek naar een karakteristieke ingenieurswoning of een patriciërshuis met grote tuin die dateert uit de jaren ’30. Bij voorkeur in de regio Genk-Hasselt. De draaiperiode duurt ongeveer 20 dagen. 
Er wordt een budget voorzien voor het afhuren van de locatie.
Meer info via info@everstory.be
 
 
 
  
VBdesign ontwikkelt nieuwe huisstijl voor VGS Poorten

Na 10 jaar was VGS Poorten op zoek naar een volledig nieuwe huisstijl voor hun bedrijf. VBdesign ontwikkelde een nieuw logo, briefpapier, enveloppen en speciale (PVC) stickers.
Als tweede fase koos men voor de ontwikkeling van een nieuwe website, die binnenkort live gaat.
 
 
 
 

Op zoek naar een job?
Wil jij ook graag deel uitmaken van onze gezellige Crib-community? Bekijk dan snel de vacatures van: 
 
 
 
Volg C-mine Crib op    
 
Voor meer informatie:
 
C-mine Crib nv • C-Mine 12 • 3600 Genk
T: +32-89-201 700
BE 0845.851.975
 
       C-mine Crib nv wordt beheerd door:
 
     
 

Met de steun van: 
 


C-mine Crib is partner van: