Nieuwsbrief
AMGEN Singelloop Breda
 editie augustus 2020
Niet massaal samen, maar samen massaal in 2020!
 
Nog maar 35 dagen en dan is het tijd voor de eerste Alternatieve Singelloop in Breda. Ben jij er al klaar voor?
Tijdens deze editie loop je volgens goed Brabants gebruik vanuit jouw eigen achterdeur. Start en finish liggen bij jouw eigen huis. Of op een andere plek waar je gaat lopen natuurlijk. 
 
In deze extra lange nieuwsbrief van september kijken we vooruit richting de 'Go the alternative way', met veel praktische info over onder andere het gebruik van de tracking- en experience apps!

Zoals altijd wensen we je veel leesplezier. Heb je suggesties, verbeterpuntjes of andere zaken die je met ons wilt delen? Laat het ons weten via communicatie@bredasesingelloop.nl!
  
 
 

Heb je onze campagne al gespot?  

In samenwerking met onze nieuwe partner Fightclub Brand & Performance Agency is een splinternieuwe campagne ontwikkeld. Hiermee willen we op een opvallende manier oproepen tot deelname aan de Alternatieve AMGEN Singelloop Breda & Omstreken 2020.

‘Singelloop je mee?’ appelleert aan de breedte van het evenement. En terecht, want de Singelloop heeft natuurlijk ook vele doelgroepen. De deelnemers, supporters en fans, Gemeente Breda, onze sponsoren, bewoners van de binnenstad en natuurlijk ook de 600 vrijwilligers die het evenement jaarlijks mede mogelijk maken. Laat één element weg en de Singelloop is opeens totaal anders!

Benieuwd naar de andere uitingen? Check ze op de site of onze social kanalen! 
 

 

Singelloop jij mee op 4 oktokber?   
 
Sinds 27 juni is het mogelijk om in te schrijven voor de unieke editie! Heb jij je al ingeschreven?
 
Dit jaar doen we de Alternatieve AMGEN Singelloop Breda & Omstreken. We starten tegelijkertijd om 10.45 uur, maar je loopt op een zelfgekozen plaats en tijd. Dus geen groot georganiseerd evenement, maar gewoon in je eigen buurt of woonplaats van 's-morgens vroeg tot in de avond. Kijk hier voor meer informatie!
 
Singelloop je mee? Schrijf je dan snel in!

Wees er snel bij, want de inschrijvingen sluiten op 16 september.
Het is dit jaar niet mogelijk om in het Singelloop weekeinde nog in te schrijven.
 

Vanaf nu verkrijgbaar: Singelloop Breda City Sockss!  

Ongetwijfeld dé mode-hit van zomer 2020 in Breda & Omstreken: De Singelloop Breda City Sockss 2020! In samenwerking met sponsor Albert Heijn Breda en de Bredase start-up That Sockss hebben we een te gek ontwerp weten om te zetten in een premium sok in een luxe verpakking.
 
De Singelloop Breda City Sockss zijn in beperkte oplage verkrijgbaar bij alle Albert Heijn vestigingen in Breda, Prinsenbeek, Bavel en Ulvenhout. De kosten zijn € 9,95 per paar. Van elk verkocht paar gaat € 0,50 naar het Goede Doel 2020.

Heb jij ze al gescoord? 
 


Have more fun in the Businessrun  

Natuurlijk is er dit jaar ook weer een Van Iersel Luchtman Advocaten Businessrun. Maar zoals je begrijpt is ook deze in een alternatieve vorm. Maar daarom niet minder leuk: een must voor elk sportief bedrijf!
 
Het principe van de Businessrun is ongewijzigd: je loopt in teams van 3 tot 5 personen dezelfde afstand van de AMGEN Singelloop Breda. De snelste 3 tijden worden bij elkaar opgeteld en vormen jullie eindtijd.
 
Uiteraard geldt ook voor businessteams dat zij lopen vanuit de eigen voordeur. Of die van je bedrijf natuurlijk. In elk geval hebben we voor jullie weer wat bijzonders georganiseerd. Kijk voor meer info op de site of lees de aparte nieuwsbrief van de Van Iersel Luchtman Advocaten Businessrun!

Ben je daar nog niet op geabonneerd en wil je 'm wel in de mailbox ontvangen? Stuur dan even een mailtje naar communicatie@bredasesingelloop.nl en we voegen je graag toe aan de maillinglijst!Singelloop Ambassadeurs 2020  

Speciaal voor de Alternatieve AMGEN Singelloop Breda & Omstreken 2020 is een aantal prominenten gevraagd om ons evenement te steunen. En wat zijn we blij met deze ambassadeurs! De komende weken zullen ze jou vragen of jij er ook bij bent: Singelloop je mee?
 
Hoe gaaf is dat? Dit jaar wordt de alternatieve editie van de AMGEN Singelloop Breda gesteund door een flink aantal prominenten! Stuk voor stuk vragen ze in een toffe video of jij er ook bij bent dit jaar. Singelloop je mee?

We hebben op de prominentenlijst Het Feestteam, topatleten Michel Butter en Björn Koreman, Zijne dorstlustige hoogheid Prins Karnaval van het Kielegat en onze nationaal bekende Bredase 2e Kamer politici en hardlopers Attje Kuiken (PvdA) en Michiel van Nispen (SP). Heel erg tof!

Wil je ze in alle rust (nog) eens bekijken? Je vindt ze op onze site en de social kanalen!Ben (én loop) jij ook mentaal voorbereid?  
 
Wij hebben een toffe aanbieding voor je! In samenwerking met sportpsycholoog Stéphanie Kuiper bieden we 4 deelnemers aan de Alternatieve Singelloop Breda een individueel coachingstraject. Iets voor jou? Meld je dan nu aan. Dat kan nog tot en met zaterdag 5 september!
 
Als sportpsycholoog zorgt Stéphanie ervoor dat sporters, teams en coaches optimale sportprestaties leveren. Wil jij ook zo'n individueel coachingstraject? In samenwerking met de Singelloop geeft Stéphanie 4 deelnemers de kans op een optimale voorbereiding op 4 oktober!
 
Benieuwd? Lees snel verder en geef je direct op!
 
 

Nieuw marathondoel voor het najaar!  
     
Voor veel marathonlopers zijn de doelen dit najaar definitief weggevallen. Geen Amsterdam, Rotterdam, Eindhoven, Londen of Berlijn. Maar Breda lijkt toch een prima optie! 
   
Officieel kennen we natuurlijk geen marathon van Breda. Maar meedoen aan de 40 van Breda komt er wel heel erg dicht bij. En of je nu een volledige marathon wilt lopen of een duo-marathon: de initiatiefnemers van 'de 40' heten je van harte welkom, net zoals de goede doelen die zij ondersteunen.
 
Wil je dus toch een gaaf najaars-marathon-doel hebben en ben je al lekker in training? Dan is de officieuze Marathon van Breda zeker wat voor jou.
Klik voor meer info op de 'Lees meer' knop en check de site van de 40 van Breda!
 
  

Gezonde lopers eten beter!  
 
Of je nu een ervaren loper bent of een incidentele loper, voor iedereen geldt dat je prestaties mede worden bepaald door je voedingspatroon. In nauwe samenwerking met RAW Organic Foods en Albert Heijn hebben we dit jaar weer een heerlijk voorstel voor je!
 
In de 13 deelnemende Albert Heijn winkels in Breda en Prinsenbeek vind je de komende weken een super toffe presentatie van de producten van RAW naast de winkelpresentatie van de Singelloop Breda City Sockss.

In de presentatie een mooie mix van 8 biologische voedingsproducten waarmee je een lekkere en gezonde voorbereiding op de Alternatieve Singelloop van dit jaar een extra boost kunt geven!
 
En als je jouw winkelmandje hebt volgestopt met dit gezonde lekkers, vergeet dan niet om ook even die supertoffe sokken mee te nemen. Zo ben je een uitstekende supporter van jezelf en van het goede doel 2020!
 
  

Onze partners: