Har du problem att läsa detta mail eller vill se det i din webbläsare                                                     Söndagen den 23 december 2012
 
 
 
 
God jul till alla våra kära kunder, önskar BeOutdoors!  
Vi hoppas att alla våra kunder får en riktigt god jul! Full av god mat, gott sällskap och glada skratt. Vi vill också passa på att tacka er, för utan erat stöd skulle vi inte kunna jobba med det vi tycker bäst om, fisket! Vi hoppas att tomten kommer till er stuga med en säck fullproppad av fiskeprylar. Om han av någon anledning inte kan klämma sig ner i just din skorsten så behöver du inte hänga läpp för det. BeOutdoors kommer öppna den egna säcken och dela ut en ordentlig julklapp i år. Julkappen är en mycket fördelaktig mellandags-REA som ingen bör missa. Ni kommer garanterat bli nöjda för det finns något för alla i våra butiker! Mer info om detta senare. 
 
Fiske är den perfekta metoden för att återställa stressbalansen i kroppen efter all juliver
 Julen är en fantastisk tid, men den kommer också med ett pris. Vi blir stressade kring juletiden, det är svårt att undgå. Vad som är bra är att vi alla har valt en hobby som råder bot på just den åkomman. Det finns inget bättre än att fara ut på ett ismetepass med bästa vännerna efter en tuff vecka på jobb, fullsmockade köpcenter, långa bilköer och hala vägar. Känslan att bara sitta där med spöna ute, ta en kaffe och prata av sig lite i goda vänners lag är otroligt befriande! Att gå ut på ett aktivare pimpelpass på vår favoritabborresjö och borra av oss ordentligt går inte av för hackor det heller. Fiske är ett sätt att ladda batterierna och koppla av, så att vi kan komma hem till våra familjer och vara genuint glada och trevliga.    
 
Det här är det bästa sättet att återfå lugnet i kroppen efter jul. Ut och fiska med er!
 
 
BeOutdoors julklapp till er kan ni läsa mer om i dagarna!
Vår mellandags-REA startar den 26 december. Den blir så smaskig att den kommer kännas som en riktig julklapp! Vi släpper all information och detaljer kring rean innan den startar. Se till att inte vara uppbokade på annandagen för det är bra att vara i butiken i god tid för att ta del av  superrabatterna!
Håll uppsikt på hemsidan och vår facebooksida för ytterligare information.  
 
Butikerna är fullproppade med isfiske!
Missa inte möjligheterna som isarna för med sig. Men tänj heller inte på säkerheten. Isfiske ska utföras på ett ansvarsfullt och respektfullt vis. Med rätt prylar fiskar du effektivare, säkrare och mer avslappnat. Är du ny på isfiske så var itne rädd för att ställa frågor. Vår passion är att sprida kunskap om sportfiske, så kom in i våra butiker och låt oss lyssna på dina funderingar. Vi hjälper mer än gärna till med att vända och vrida rätt på begreppen!
 
En fin Mälareabborre tagen på Lucky John-vertikalpirk av Thomas, en god vän till Tony i Västeråsbutiken.
 
KOLLA IN VÅRA ANDRA AKTUELLA KLIPP
 
 
 
NYA MÅL FÖR DITT FISKE i ÅR? VI HAR GREJORNA OCH KOMPETENSEN FÖR ATT HJÄLPA DIG!
 
Våra butiker & öppettider
BeOutdoors SÖDER, Segersbyvägen 15, STOCKHOLM/NORSBORG. Må-Fr 10-19, Lö & Sön 10-16
BeOutdoors NORR, Valhallavägen 46, STOCKHOLM. Må-Fr 10-18, Lö 10-15
BeOutdoors VÄSTERÅS, Gjutjärnsgatan 5, VÄSTERÅS. Må-Fr 10-18, Lö 10-15
BeOutdoors GÖTEBORG, N. Allégatan 5, GÖTEBORG. Må-Fr 10-18, Lö 10-15
BeOutdoors MALMÖ, Köpenhamnsvägen 5, MALMÖ. Må-Fr 10-18, Lö 10-15
BeOutdoors LUND, S. Esplanaden 20, LUND. Må-Fr 10-18, Lö 10-15
BeOutdoors, Segersbyvägen 15, STOCKHOLM. newsletter@beoutdoors.se