CC cultuurpunt Meeuwen-Gruitrode  |  september 2017
 
6/09 Dialectavond - 11e editie
De jaarlijkse dialectavond bijt de spits af van het nieuwe cultuurseizoen. Het voor de gelegenheid verwarmde terras van de Dorpermolen in Meeuwen vormt andermaal het gezellige decor voor een avond vol vertellingen en liedjes in het dialect uit Meeuwen-Gruitrode. Vooraf reserveren warm aanbevolen!
 
organisatie i.s.m. Heemkring De Reengenoten, Tejater de Kwibus en 4-Good.

woensdag 6/09  |  Dorpermolen - Molenstraat 5 Meeuwen  
|  19.30 u.  |  vvk € 3

 
10/09 Open Monumentendag: 'Dit zien wij'
Ter gelegenheid van Open Monumentendag kan je twee historische gebouwen in Oudsbergen op een heel bijzondere manier leren kennen. De voormalige Commanderij van de Duitse Orde in Gruitrode en de Sint-Lambertuskerk in Opglabbeek werden geselecteerd voor het project “Dit Zien Wij” en zetten op zondag 10 september hun deuren open. Gidsen en een tentoonstelling vertellen je alles over de ingrijpende veranderingen die het gebouw onderging van WOI tot nu. De toegang is gratis.
 

zondag 10/09  |  Commanderij Gruitrode  
|  13.00 u. - 18.00 u. |  gratis

 
16/09 Film in het bos: Zootropolis (Duinengordel)
Breng je eigen kussen en warme kledij mee en nestel je in de prachtige natuur van de Duinengordel voor een bijzondere filmervaring. Dat is het opzet van deze 'Film in het bos'. De oscarwinnende animatiefilm Zootropolis staat garant voor een avond filmplezier voor jong en oud. Een aanrader om samen met je (klein)kinderen naar toe te gaan!
 
Kinderen tot en met 12 jaar betalen slechts 2 euro, wie ouder is betaalt 4 euro. Leden van de Gezinsbond krijgen bovendien 50% korting. 
 
Inschrijven kan enkel via BOS+.

zaterdag 16/09  |  Kolisbergen, op het einde  van de Gestelstraat   
|  2/4€
toegang vanaf 19.00 u., vertoning start om 20.00 u. 
 
 
Laatste tickets!
We houden je graag op de hoogte van onze ticketverkoop. Voor seizoenopener 'Ladies of the Sixties' en de première van 'Verbeter de Wereld' zijn er enkel nog plaatsen voor genodigden beschikbaar, mogelijk komen er later nog tickets vrij. Voor Els De SchepperJan Jaap van der Wal en Comedy@deMans zijn we toe aan de laatste kaarten. Het kasteelconcert van Snakes in Exile is helemaal volzet. Maar er valt nog veel meer te beleven
 
TICKETS RESERVEREN kan via de webshop, via mail naar tickets@meeuwen-gruitrode.be, telefonisch op 089 85 59 46 of aan de balie van CC cultuurpunt. .

 
 
CC cultuurpunt  |  Phil Bosmansplein 1, 3670 Meeuwen-Gruitrode 
 
***
Bericht voor de ontvanger: wij zijn zo vrij u deze nieuwsbrief te presenteren. Wenst u onze nieuwsbrief niet langer te ontvangen, dan kunt u zich eenvoudig uitschrijven via de link hieronder.
***