Nieuwsbrief
Facebook icon Vind ik leuk
Miss Coast Belgium

Beste lezer,

Het is bijna zover, op zondag 15 maart wordt de aftrap gegeven voor de dertiende editie van Miss Coast Belgium met onze 1ste préselectie in Ibis Hotel Gent.
Wij zijn er helemaal klaar voor en ik hoop u als volger van onze verkiezing ook!

Mvg,
Charline Declercq,
Voorzitter VZW MCB


PRIJZENPAKKET

Zoals elk jaar willen wij het prijzenpakket zo uitgebreid mogelijk maken. Wij kunnen u nu reeds meedelen dat de laureaten van de editie 2015 aanspraak kunnen maken op heel wat fantastische prijzen waaronder een wagen Ford Ka, een keuken ter waarde van 7000 euro, een LCD televisiescherm, ipod, gsm's, juwelen, Nickey Nobel beachwear, professionele fotoshoots, kledij, schoenen, schoonheidsproducten, printers, een week all-in Turkije, overnachting in hotel Bero in Oostende, zonneproducten van Babor Cosmetics, professionele haardrogers en stijltangen Parlux, gratis naar de kapper gedurende de ganse voorbereidingsperiode en nog zo veel meer.
Enkele nieuwe prijzen werden toegevoegd aan het prijzenpakket:

iceshoot

Most Elegance Award

Dit jaar zal voor het eerst de ‘Most Elegance award’ uitgereikt worden aan de meeste elegante Miss Coast Belgium finaliste. Deze mooie prijs geschonken door Elegante Hostess, houdt niet alleen een mooie titel in, maar ook een verrassingsweekend voor twee, met kamer en ontbijt én een fotoshoot van 2 uren  in een fotostudio of op de mooiste plaatsen in Brugge of aan de kust.

 

Alle finalistes krijgen van Fit Punt Middelkerke een facial en een bodywrap

Het concept SlankGezondMooi is een onderdeel van Fit Punt, fitness- en afslankcentrum in Middelkerke. Hun missie is drieledig : 1. werken aan een slanker & steviger lichaam, 2. verbeteren van fit- & gezondheid en zelfbeeld, 3. verstrakken & verjongen van de huid. In België is Fit Punt pionier in het verdelen van de fantastische It Works producten, die garant staan voor huidverstrakking en -verjonging. Met de Facial Wrap - de niet-invasieve facelift genoemd- worden tekenen van vermoeidheid weggevaagd, fijne lijntjes en (lach)rimpels verzacht. De Body Wrap gaat de huid -daar waar aangebracht- intens hydrateren, verzachten en verstrakken. Hiermee wordt huidverslapping, uitgedroogde huid en cellulite aangepakt. Alle producten zijn 100% botanisch en doen hun merknaam "It Works" alle eer aan. De 20 finalisten van Miss Coast Belgium krijgen een facial en een bodywrap van It Works aangeboden om er op de finale op hun stralendst uit te zien.
Bovendien krijgen de 20 finalisten een lichaamsanalyse en worden ze begeleid in hun voeding en gezondheid en krijgen een op maat trainingsschema.

Voor een volledig overzicht van de prijzen kan u terecht op onze website www.misscoast.be.


REIS

iceshoot

Ook in 2015 trekken wij naar traditie van onze finalistes naar Turkije voor een week all-in vakantieverblijf. Dit jaar zal de reis doorgaan van 4 oktober tem 11 oktober  in het 5-sterrenhotel Limak Limra in Antalya.
Iedere finaliste krijgt deze reis gratis aangeboden. Onze dames kunnen er genieten van een schitterend verblijf onder de Turkse zon. Op het programma: veel fun, dans,, uitstapjes en veel meer. Wilt u als supporter/sympathisant deze unieke ervaring ook meemaken, neem dan gerust contact op met ons via info@misscoast.be.

 


FOTOSHOOT VOOR BOETIEK GUAPA DE HAAN

Een paar weken geleden poseerden onze huidige miss Shirley en haar eredames Nona en Nele, maar ook nog ex-laureates en ex-finalistes van Miss Coast Belgium voor de lens van Kristel Nijskens in de nieuwe collectie van Boetiek Guapa De Haan. Het resultaat van deze dag is verzameld in een mooi magazine! Hieronder kunt u enkele foto's bekijken. Bent u benieuwd naar het totaalresultaat, neem dan zeker een kijkje op de website: www.guapa-dehaan.be.

iceshooticeshoot iceshooticeshoot iceshoot iceshoot iceshooticeshooticeshoot iceshooticeshooticeshooticeshoot iceshoot iceshoot

Kapsels: De Nieuwe Haarmode, Blankenberge, officiële kapper van Miss Coast Belgium
Visagie: Bo Weiss, Astrid Huyghe, Barbara van Goeye en Evita Schelfaut
Modellen: Céleste (2de eredame MCB 2013), Yana (1ste eredame MCB 2012), Daphne (Miss Coast Belgium 2012), Shirley (Miss Coast Belgium 2014), Nona (1ste eredame MCB 2014), Nele (2de eredame MCB 2014) en Amber, Guanita, Stephanie, Saida, Nina, Kylie en Marieke (ex-finalistes MCB 2014)

 


ACTIVITEITEN MISS COAST BELGIUM 2014 EN EX-FINALISTES EN LAUREATES

Onze missen genieten nog volop na van de vele prijzen die ze in ontvangst mochten nemen. Zo genoot onze 2de eredame Nele met haar partner van een overnachting in Nieuwpoort in hotel Ter Zilte. Karen, die eindigde op een mooie 4de plaats en tevens de publieksprijs, koos voor een koersfiets bij Jochen's Velodroom (Veurne).

iceshoot iceshoot

 

Voor de valentijnshoot van missitems poseerden Vicky Vanhaecke eerste eredame Miss Coast Belgium 2013 en Elize Daene finaliste 2011.

iceshoot iceshoot

 

Op vier loopt het programma het Klapsalon, onze kapper van Miss Coast Belgium, De Nieuwe Haarmode van Blankenberge is één van de kappers die ze bevragen. Een aantal van onze missen waren aanwezig, namelijk Yana (1ste eredame MCB 2012), Vicky, (1ste erdame MCB 2013) en onze huidige miss Shirley.  

iceshoot iceshoot

 

Shirley ging naar boetiek Ariel in De Panne om haar lederen jas in ontvangst te nemen. Eredames Nona en Nele mochten met een mooie handtas naar huis.

iceshoot iceshoot

 

Tijdens de finale van Miss Coast Belgium 2014 werd Saida Chebil uitgekozen tot het gezicht van Sunspa Benelux. Bij Sunspa Benelux kan men terecht kan voor jacuzzi's, sauna's, infrarood sauna's en pelletkachels. Saida deed voor Sunspa een fotoshoot! Voor meer info, neem een kijkje op  www.sunspabenelux.be

iceshoot iceshoot

 

Shirley, onze miss en Nona haar eerste eredame trokken samen naar Knokke-Heist Carnaval.
Op 15 februari waren Shirley en Nona uitgenodigd om in de jury te zitten van de carnavalstoet in Knokke-Heist. Na een briefing mochten ze genieten van een heerlijk driegangenmenu vooraleer te starten met  hun opdracht, namelijk  de beoordelingen van de kleding / kostuums. Na de puntentelling mochten ze op het podium de winnaars feliciteren.

 iceshoot iceshoot


MISS COAST BELGIUM 2015? IETS VOOR JOU?

Wil jij zelf schitteren als finaliste Miss Coast Belgium en tal van unieke ervaringen meemaken, aarzel dan niet en schrijf je vandaag nog in!

iceshoot

 


EN TOT SLOT VAN DEZE NIEUWSBRIEF

Wij houden u uiteraard verder op de hoogte van al onze activiteiten via deze nieuwsbrieven.
U kan voor alle informatie en inlichtingen ook terecht op onze website www.misscoast.be.


Nicky Nobel starplus redpoint limak
nieuwpoort mediatopper movebrugge jerodesign
Garage Billiau Garage Billiau