Nieuwsbrief GV Delta Sport
De turnsters van Turndames GV Delta Sport komen ook in actie a.s weekend in Zierikzee (Nienke Grauss en Lisa Uiterwijk ontbreken op de foto). In deze nieuwsbrief vertellen we welke turnsters zowel uit de C-selectie en turndames in actie komen op zaterdag en zondag.
 
 
De containers van de KNGU staan weer klaar bij Laco Sportcentrum
Kijk op https://www.deltasportgym.nl                                
Heb je vragen mail dan naar info@deltasportgym.nl  
Vrijdag 24 november  2023 nummer 449                            
Nieuwsbrief is ook te lezen op de website                                  
                                   
Veel foto's van activiteiten GV Delta Sport zijn inmiddels op facebook gvdeltasport geplaatst
     
Laatste actie op facebook 23 november 2023 
Nieuw Sponsorbord in gang bij turnhal
Wij hebben een nieuw sponsorbord in de gang bij de turnhal. Michel van Wrapped uit Zierikzee heeft een nieuw bord gemaakt en voorzien van de huidige sponsoren. Wij zijn vol op bezig om nieuwe sponsoren aan te trekken voor GV Delta Sport.
Wil je ook Sponsor worden?
Al vanaf € 50 tot zoveel je er voor over heb is mogelijk. Iedere week in de nieuwsbrief, op onze website of en banner in de turnhal? Geef ons een berichtje op info@deltasportgym.nl en wij nemen contact met je op.
 
Zaterdag 25 en zondag 26 november organiseert
GV Delta Sport in samenwerking
met district zuid KNGU grote turnwedstrijd in de sporthal Laco
 
Zaterdag 25 en zondag 26 november is er weer een grote turnwedstrijd in de grote sporthallen van Laco Sportcentrum. GV Delta Sport organiseert in samenwerking met district Zuid/West de eerste kwalificatie wedstrijd voor de turnsters in Brabant en Zeeland. 
GV Delta Sport turnsters komen in
Zierikzee ook in actie bij plaatsingswedstrijd
Achtendertig turnsters in actie van DS
 
 
 
Foto's zijn van de turnsters in de verschillende  niveau bij de C-selectie
Zaterdag 25 november
Baan 1:
Wedstrijd 1 Team pupil 2/1 sup 7: Maud van der Werf, Kanan Aseel, Maudy Verwest (DS), Sjors Goedegebuure en Jolie van Leeuwen (WIK St. Annaland). Wedstrijd 3 team pupil 2/3/1 sup 6: Lizzy dem Otter, Lola van Treijen (WIK), Anna Hoekman, Nine van der Veen, Isabelle Heeres en Lotte Scherpenisse. 
Baan 2:
Wedstrijd 2 baan 2: Team jeugd H: Iris Leemreijze en Amelia Izban (WIK ST Annaland), Imke van Dijke, Mya Klein en Evi van Almenkerk (DS).  Team jeugd H: Ruth Simmelink, Ilse de Ronde, Lauren Johanna Kloet en Amy van Almenkerk (DS).Wedstrijd 3 Team Pupil 3/2/1 sup 5:  Nadia van der Peek (WIK), Vera Flikweert, Jenhte Stouten, Indy Kromdijk, Eva de Bruine en Isa Vogelzang (DS). Wedstrijd 4 Team senior/junior F: Maud Brockhus, Nikki Vrijland, Mirthe de Jonge, Deniz Vaane, Fay van de Vate (allen DS). Team jeugd F: Regina van der Pek en Lieke van der Burg (WIK), Yasmijn van de Guchte, Jennifer van Alphen, Quinty van der Wekken, Faya van Wensen (DS).
Zondag 26 november
Baan 1
Wedstrijd 2  team jeugd G: Rosanne Klink, Julia Heijboer, Ilona Hoogerwerf en Leonie Vrolijk (DS)
Baan 2
Wedstrijd 1 Team pupil 2/3 sup. 4: Lieke van Heemst, Isa van Bergen, Ayla Stolk (DS). Wedstrijd 2: team 3e div. junior D: Nienke Grauss, Lisa Uiterwijk (DS), Noor Brinkman, Nikki Broeders, Julia Bastiaansen en Elza Verschoor (Allen Bredagym).
 
Sponsoren voor de districtwedstrijd
zaterdag 25 en zondag 26 november
 
Van der Maas uit Oosterland levert weer de rijplaten
https://www.loonbedrijfvdmaas.nl
 
Indy Smits en Rosanne Mol naar
landelijke turnwedstrijd in Dokkum
Het wordt voor de twee turnsters van GV Delta Sport Indy Smits en Rosanne Mol een verre reis naar Dokkum. De beide turnsters komen zaterdag 25 november in de derde wedstrijd ronde aan bod om de meerkamp te turnen. Vloer-, brug-, sprong- en balkoefening wordt uitgevoerd om zoveel mogelijk punten te verzamelen op de meerkamp. Dit is de eerste individuele plaatsings wedstrijd vasn de KNGU Nederland. Twee weken geleden waren Indy Smits en Rosanne Mol al actief bij de teamwedstrijden in Nijmegen. De turnsters worden in Dokkum begeleid door trainster Sarah Brozius.
 
Twee bronzen medailles voor gecombineerde
GV Delta Sport teams turnen heren
Waalwijk - Bij de eerste heren turnwedstrijd van het nieuwe seizoen in Waalwijk hebben de turners van GV Delta Sport twee bronzen medailles gewonnen. Dat gebeurde in combinatie teams met turnvereniging Turn Point Tilburg. Bij de instap A was Lemmy Coomans, Thijmen de Jonge, Dex Karman (allen Delta Sport) en Réman Jilesen (Tilburg) tot een totaal punten van 247.184. Dit waren zes turn onderdelen waarvan de drie beste prestaties telden. Thijmen de Jonge zette een mooie prestatie neer op de brugoefening met een 6e plaats. De Karma werd knap 6e op de rekstok en Lemmy Coomans behaalde mooie resultaten op  de rekstok. In Waalwijk kwam ook het combinatie team bij de pupil B Joas Hout, Jack van Uffelen (Delta Sport) en Sven van Beurden, Hylke de Rouw en Benjamin Leijten (Tilburg) tot een bronzen plak achter twee teams uit Weert. De 264.683 punten kwamen mede door mooie turnoefeningen van Joas Hout en Jack van Uffelen.  Hout was goed voor een 6e plats op rekstok en 7e op sprong. Van Uffelen zette de tweede beste prestatie neer op rekstok ( 14.333) en derde op brugonderdeel (15.367). Ook de vloer van Van Uffelen was een mooie score met een 5e plaats. 
 
De eerste turnwedstrijd in district Zuid was weer een gezamenlijke prestatie.
 
Een knuffelbeer voor Mirthe de Jonge
Een mooie knuffelbeer kreeg Mirthe de Jonge afgelopen week tijdens de training van de C-selectie. Mirthe kan net even training want onlangs had zij pech tijdens het turn trainen om een blessure op te lopen (scheurtje in de groeischijf) waardoor zij een aantal weken in het gips moet.
Freerunnen bij GV Delta Sport op
maandag- en dinsdagavond
 
Freerunnen bij GV Delta Sport is een uitdagende sport. Iedere maandag-- en dinsdagavond kan je vele trucs leren bij een veilige accommodatie in Laco Sportcentrum. In de turnhal en hal 1 wordt er volop geoefend voor de freerun trucs.
 
Grote clubactie
 
Alle verkopers die 25 of meer loten verkopen krijgen een medaille
Deze verkopers krijgen een medaille voor 25 of meer verkochte loten:
Elin Hout, Thijs van Welt, Megan Ringelberg, Joas Hout, Tygo Fokker, Rosa van der Laan, Saar van Heukelom, Quin Vercnocke, Maud jansens, Fay-Lynn van de Panne, Fem Weijers, Romy de Keijzer, Julia Tielenburg, Deniz Vaane, Rosa-Lynn van Mourik, Ayla Stolk, Fleur Kleppe, Nikki Ooms, Eva langenberg, Heléne van de Velde, Anjelina Visser.
De medaille worden begin december uitgereikt. 
Kind- en oudergym krijgt
sinterklaas op bezoek in de turnhal
Woensdag 29 november en vrijdag 1 december komt Sinterklaas alle kindjes van kind- en oudergym gedag zeggen. Twee speciale dagen want voor ieder kind is er wel een verrassing. Tevens natuurlijk staat de les in het teken van sinterklaas met de opdrachten.
Let op!!
Alleen voor deze twee dagen start de beide lessen gelijk en wel om 10.00 uur
Voor alle ouders/verzorgers: Geef je kind wel op bij info@deltalsportgym.nl
 
Kind- en oudergym iedere woensdag- en vrijdagmorgen in de turnhal Laco Sportcentrum
 
Nieuws van de acroselectie
  
De acroselectie heeft opnieuw twee programma uitjes staan.
Vrijdag 8 en zaterdag 9 december kampweekend in buurt van de Westhoek
Zaterdag 16 december presentatie acroselectie teams die de wedstrijden in gaan op district en landelijk niveau. Tijd van 16.00-19.00 uur in de turnhal Laco Sportcentrum. Publiek is van harte welkom. 
 
Kledingcommissie bemiddeld in verkoop GV Delta Sport kleding
Eén seizoen gebruikt en voor een mooie prijs
Zaterdag komt er een kledingrek in de turnhal te staan waarop trainingspakken verkocht kunnen worden. Omdat de pakken  nog maar één seizoen gebruikt zijn is er één prijs gehanteerd. Dit zijn de prijzen:
jasje kind    € 23,00
jasje volw   € 25,00
broek kind  € 11,50
broek volw  € 13,50
Dat is de helft van de aanschafprijs van het vorige seizoen. Broek en jasje worden apart verkocht. De turnsters/ouders kunnen de broek en/of jasje voorzien van eigen naam en telefoonnummer in het rek. Wij adviseren om met een tikki af te rekenen naar elkaar.
Voor info: vraag kledingcommissie of trainers. 
 
 
   
  
 
 
 
7e OZAK krijgt een apart medailleplein
De OZAK commissie is volop aan het werk om de grote organisatie rond te krijgen. Er komen een record aantal deelnemers naar Zierikzee. De belangstelling was zo groot dat de commissie niet alle teams konden plaatsen. Het echte maximale aan teams is bereikt en dat telt 218 teams (vorig seizoen 180 teams). Dat betekent dat ruim 550 acrogymnasten op zaterdag 6 en zondag 7 januari naar Zierikzee komen.
Medailleplein
Inmiddels zijn de medailles weer besteld met de bijzondere afbeelding. ook wordt de gehele 7e OZAK via stream uitgezonden en is John met de juiste techniek aanwezig om alles in goede banen te leiden. Deze editie krijg ook weer een internationale tintje met Duitse teams en natuurlijk is speaker Niels Daniel weer aanwezig.
Hotels en bed&breakfast kunnen zich weer opstellen om de vele deelnemers en begeleiding te huisvesten. Vele zullen overnachten omdat de wedstrijden al om 8.00 uur starten op beide dagen. 
Niels Daniel ook bij de 7e OZAK speaker
Niels Daniel reist de hele wereld rond voor speaker bij de Europese- en Wereld kampioenschappen turnen, acrogym enz. Grote internationale toernooi's waar hij als beste speaker van de wereld is te horen. Niels komt ook voor de tweede keer de OZAK begeleiden en daar zijn wij heel trots op. Niels was onlangs ook op de WK-turnen in Antwerpen te horen
 
  
Sponsor voorselectie GV Delta Sport                           
 
Voorlopig programma organisatie wedstrijden door GV Delta Sport seizoen 2022/2023
 
Zaterdag 25 en zondag 26 november Districts KNGU dames turnen voorwedstrijd en teams
Zaterdag en zondag 6/7 januari 2024  OZAK
Zaterdag en zondag 3/4 feb. 2024 KNGU landelijke plaatsingswedstrijd dames turnen
Zaterdag 2 maart 2024 herenturnwedstrijd in turnhal
 
  
 
 
 
www.knockonwood.nl
 
Agenda
Zaterdag 25 en zondag 26 november dames voorwedstrijd individueel en teams KNGU in Zierikzee
Zaterdag 25 november individuele plaatsing landelijk in Dokkum met Indy Smits en Rosanne Mol
Woensdag 29 november sinterklaas bezoek een kind- en oudergym. Aanvang 10.00 uur
Vrijdag 1 december sinterklaasbezoek aan kind- en oudergym, Aanvang 10.00 uur
Zaterdag 2 december nijntje beweegdiploma bijscholing KNGU in Laco Sportcentrum
Vrijdag 8 en zaterdag 9 december acroselectie kampweekend in Haamstede
Zaterdag 9 en zondag 10 december dames voorwedstrijd district individueel en teams in Breda
Zondag 10 december herenturn wedstrijd in Weert met deelname van delta Sport
Zaterdag 16 december presentatie acroteams voor de wedstrijden in turnhal vanaf 16.00-19.00 uur
Zaterdag 16 december turnwedstrijd in Varsseveld voor Turndames
Zaterdag 16 en zondag 17 december dames voorwedstrijd district en individueel in Prinsenbeek
Zaterdag 5 en zondag 6 januari 2024 de 7e OZAK (acrokampioenschappen) in Zierikzee
Woensdag 3 januari kleurenturnen voor recreatie turnen in de turnhal
Vrijdag 12 januari 2024 bijeenkomst nieuwjaars feestje trainers en vrijwilligers GV Delta Sport
Zaterdag 13 januari 3e kwalificatie turndames in  Alphen aan de Rijn
Zaterdag 20 januari KNGU opleiding in Laco Fundamentfase
Zaterdag 20 en zondag 21 januari 2024 dames voorwedstrijd en teams in Drunen
Zaterdag 27 januarie voorjaarswedstrijd heren turnen in Reuver met deelname delta Sport turners
Zaterdag 3 en zondag 4 februari 2024 landelijke kwalificatiewedstrijd dames turnen in Zierikzee
Zaterdag 3 en zondag 4 februari 2024  dames voorwedstrijd en teams in Kaatsheuvel
Zaterdag 24 februari KNGU opleiding in Laco Fundamentfase
zaterdag 2 maart heren turnwedstrijd district in Zierikzee
Zaterdag 2 en 3 maart 2024 voorwedstrijd dames individueel en team in Vlijmen
Zaterdag 9 maart KNGU opleiding  in Laco Fundametfase
Zaterdag 9 en zondag 10 maart dames voorwedstrijd individueel en teams in Fijnaart
   
 
     Hoofdsponsor GV Delta Sport                 Sponsor voorselectie GV Delta Sport
 
  
Wij hebben ons best gedaan om de email adressen zo keurig mogelijk in te voeren en in vertrouwen te gebruiken. Wij geven de emailadressen niet aan andere partijen en worden alleen maar gebruikt voor de leden binnen de club.In deze nieuwsbrief is de mogelijkheid om u automatisch uit te schrijven indien u deze brief niet meer wenst te ontvangen.