Ontdek de Limburg Startup App!
 
 
Limburg Startup viert haar tweede verjaardag met de lancering van een fonkelnieuwe app die ondernemers, pré-starters, LSU coaches en partners digitaal verbindt.
 
Met één swipe kan je je vraag stellen en weet je onmiddellijk welke events nuttig zijn, welke partners je kunnen helpen en welke coaches hun expertise met je willen delen.
 
Download de app nu gratis op IOS en Android.
 
 

Crib Events

» 13 maart: Onderhandelen met VC's
Tips en tricks bij het ophalen van venture capital.
Welke vragen moet ik aan een VC stellen? Hoe zorg ik voor een goede term sheet? Tijdens deze workshop krijg je een eerste inzicht in deze financieringsvorm, mogelijke alternatieven en leer je hoe je als ondernemer best kan voorbereiden op investeringsgesprekken. Deze start-up essential is een organisatie van BHIC en Happy Aging.
 
 

Inschrijven
| start 15/03 14u00 |C-mine Crib, C-mine 12, 3600 Genk

» 20 maart: Chatbots -  de apps van de toekomst
Chatbots worden steeds populairder en verschijnen ook steeds meer in beeld. Bots en vooral dan chatbots zijn de digitale trend voor 2017-2018. Maar wat is de impact van deze bots? Hoe ver staat deze technologie en wat voor impact zal dit hebben op ons dagelijks leven? Of heeft dit al impact maar merken we het gewoon niet op?
Dit event is een organisatie van BHIC en C-mine Crib.
 
 

Inschrijven | start 20/03 18u00 |C-mine Crib, C-mine 12, 3600 Genk
 

Crib Projecten in de kijker!

 
 
 
 
Pingvalue lanceert een Initial Coin Offering
 
Pingvalue gelooft in people driven marketing: het platform is gericht op het verbeteren van de shopping ervaring door mensen een centrale rol te geven en hen als ambassadeurs te belonen.
Met de ICO wil Pingvalue een nieuwe digitale munt lanceren - de "Pingcoin" - welke transparantie, relevantie en beloningen zal garanderen door blockchain technologie en smart contracts.
 
Meer info over Pingvalue, bekijk deze video.
 
 
 
Een website met 'Impact' door Novation

Novation ontwikkelde voor Impact Interim een gebruiksvriendelijke website waar je als werkzoekende de keuze krijgt om een eigen profiel te creëren voor een overzichtelijke kijk op bewaarde zoekopdrachten, favorieten en gemaakte sollicitaties. In het jobaanbod filter je makkelijk tussen de vacatures op vakgebied waardoor het zoeken wordt vereenvoudigd. Neem hier een kijkje!

  
De nieuwste realisaties van Nascom

Sensoa, het Vlaamse kenniscentrum rond seksualiteit, is reeds jaren klant bij Nascom. Sedert kort mag Nascom nu ook Rutgers, het Nederlandse kenniscentrum, aan hun portfolio toevoegen. Zij schakelden hun hulp in voor de Nederlandse website van Zanzu. Bekijk hier het resultaat.
 
 
De website van Nascom's klant RINGtv was aan vernieuwing toe. Na een grondige analyse en de opmaak van nieuwe page models volgde een redesign met nieuwe functionaliteiten. Bekijk hier het resultaat.
 
 
 

Op zoek naar een job?
Wil jij ook deel uitmaken van onze Crib-community? 
Bekijk dan snel de vacatures van: 
 
 
 
Volg C-mine Crib op    
 
Voor meer informatie:
 
C-mine Crib nv • C-Mine 12 • 3600 Genk
T: +32-89-201 700
BE 0845.851.975
 
       C-mine Crib nv wordt beheerd door:
 
     
 

Met de steun van: 
 


C-mine Crib is partner van: