Wij weten nu, dat God alle dingen doet medewerken ten goede voor hen, die God liefhebben, - Romeinen 8:28 
 
Beste/lieve geliefd kind van God,
 
Vergeet niet mee te doen vanavond.
 
Live webinar 25 maandagavond 20.00 uur.
Vanavond om 20.00 uur geef ik een gratis voor iedereen toegankelijk live webinar over goddelijke genezing. Ik ga na onderwijs in gebedsbediening.
Je kunt via het formulier via de link je gebedsverzoek indienen. Ik heb al 30 gebedsverzoeken ontvangen.
Ik neem je verzoek dan mee in mijn voorbede. Ik zal tijdens het webinar niet persoonlijk ingaan op de gebedsverzoeken en geen namen noemen vanwege privacy. Maar ik geloof in de kracht van het gezamenlijk gebed.
Doe mee en bid mee opdat God grote doorbraken gaat geven in velen levens.
Zie link.
https://agapecoach.nl/healing-webinar/
 
Hooggevoeligheid
Mijn video en onderwijs van de vorige nieuwsbrief over hooggevoeligheid heeft veel losgemaakt bij veel mensen. Velen herkennen zich in de valkuilen die hooggevoeligheid met zich meebrengt.
Maar ik wil toch benadrukken dat hooggevoeligheid in eerste plaats een hele mooie gave is die ons kan helpen de liefde van God heel diep en intens te ervaren in kleine dingen en die ons kan helpen die liefde op een heel fijngevoelige manier door te geven.
Belangrijk is je hooggevoeligheid af te stemmen op God en niet op je omgeving. Dat doe je door veel tijd door te brengen bij God.
Ook hebben hooggevoelige mensen vaak een dieper inzicht, zijn vaak creatief, denken dieper na en komen met creatieve oplossingen.
Zodra je jouw hooggevoeligheid hebt leren omarmen als kwaliteit en gave en je jouw authenticiteit leert liefhebben kun je jouw unieke zelf de ruimte gaan geven die het nodig heeft om tot bloei te komen tot eer van God en zegen voor je omgeving die God je heeft gegeven.
https://agapecoach.nl/spiritualiteit/is-hooggevoeligheid-van-god/

Burn-out als geschenk van God - video + blog
burn-out als geschenk van God
Veel mensen krijgen vroeg of laat in hun leven te maken met een burn-out of burn-out verschijnselen.
Ik gun dat niemand. Zelf heb ik ook een diepe burn-out gehad waar ik alles heb moeten opgeven omdat het niet meer ging zoals het ging.
Ik heb mijn droom moeten opgeven en raakt diep teleurgesteld in mezelf.
Toch is mijn burn-out de deur geweest naar een nieuw begin waarbij ik dieper Gods liefde en genade heb leren kennen en dichter tot mezelf ben gekomen. Een burn-out is een uitnodiging tot diepe verandering. Een burn-out geeft aan dat je dingen structureel anders moet doen omdat je niet goed afgestemd bent op Gods liefde en leiding maar veel in eigen kracht doet. Het is heel moeilijk om daar eerlijk naar te kijken omdat we de neiging hebben om de ander of omstandigheden de schuld te geven. Maar echte verandering komt alleen als we bereid zijn de volle verantwoordelijkheid over ons leven te omarmen en daarin de lessen te leren die we moeten leren.
Als ik je hierbij kan helpen om naar de diepe patronen te kijken achter je burn-out om daar Gods helende liefde in uit te nodigen, neem dat gerust contact met me op.
https://agapecoach.nl/healing/burn-out-als-geschenk-van-god/
 
Gods Liefde is groter dan jouw probleem! - lezing 9 december
Maandag 9 december geef ik weer een lezing met als mooi thema: Gods liefde is groter dan jouw probleem.
Het belooft weer een hele mooie, warme, liefdevolle bijeenkomst te worden. Ik zie er erg naar uit.
Deze lezing zijn uitermate geschikt om ook zoekende nog niet gelovige mensen mee naar toe te nemen.
Er is altijd een bijzonder sfeer van Gods liefde aanwezig waarin ook niet gelovige mensen zich snel thuisvoelen en zich kunnen openen.
Kom en neem je vrienden mee. Geef je op via onderstaande link. Toegang is vrij. (vrijwillige bijdrage)
https://www.leveningod.nl/bijeenkomsten/event/90-gods-liefde-is-groter-dan-jouw-probleem.html
 
Liefdevolle groet en Gods zegen,
 
Robert van Mierlo