NIEUWSBRIEF
Jaargang 16 - Nummer 10 - November 2018
 

 

 
Meer buitenlandse kopers voor Spaanse woningen
In de eerste helft van 2018 is het aantal woningen dat verkocht werd aan niet-Spanjaarden gestegen met 5,6%, een totaal van 53.359 woningen. Volgens de vereniging van notarissen (Consejal General del Notariado) is dat het hoogste aantal sinds 2007.
18,7% van alle verkochte Spaanse woningen werd aangekocht door buitenlandse kopers, waarvan het grootste gedeelte nog steeds door Britten, Fransen en Duitsers. Nederlanders kochten in de eerste 6 maanden van dit jaar 1,445 woningen en 2.981 werden er door Belgen gekocht.
 
Gratis Checklist voor Spaanse woningen
 
Als u op zoek bent naar een Spaanse woning is het belangrijk om voor uzelf helder te hebben waarnáár u op zoek bent... Tijdens de bezichtigingen krijgt u zoveel informatie en komen er dermate veel nieuwe indrukken op u af, dat het u wel eens te veel kan worden waardoor u de voor u belangrijke kenmerken van de woningen die u bezocht heeft niet meer herinnert...

Om het u makkelijk te maken, zodat u zowel tijdens het zoeken als de bezichtigingen het overzicht behoudt, heeft NICLA een checklist opgesteld die u gratis kunt downloaden.

Lees verder >>
 
 
 
Klik op bovenstaande foto en bekijk álle info met foto's en video's!
 
Speciale aanbieding bij aankoop vóór 1 januari 2019

Voor de snelle beslissers is dit een mooi buitenkansje voor de aankoop van een spiksplinternieuw appartement met 3 slaapkamers, 2 badkamers, ingerichte keuken, groot terras met zeezicht, centrale airco, ondergrondse parkeerplaats en ruime berging.

Deze nieuwe appartementen liggen aan Mojácar Playa, op loopafstand van het strand en het vissersdorp Garrucha. Er is een gemeenschappelijk buitenbad én een verwarmd binnenbad met Jacuzzi.

De prijzen van deze prachtig afgewerkte woningen lopen uiteen van € 145.500 tot € 176.000
Klik op de link voor meer informatie met foto's en (bezichtigings-)video's en maak eens een afspraak voor een bezichtiging ter plaatse, zodat u het met eigen ogen kunt bekijken.

Atalaya de Mojácar - Mojácar Playa (Almería)
 
 
Een eerste indruk via doorloop-video's

De beste indruk krijgt u uiteraard tijdens een bezichtiging ter plaatse, omdat u dan ook zélf kunt voelen en ervaren of een bepaalde woning bij u past. Voor de doorloop-video's krijgt u echter alvast een goede eerste indruk, dus...neem eens een kijkje!
 

 
 
 
Blijf in contact met NICLA via Social Media

Om de ontwikkelingen op de Spaanse woningmarkt zo snel mogelijk bekend te maken, gebruikt NICLA allerlei media-kanalen. Periodieke updates verschijnen uiteraard in de Nieuwsbrief en in de Aanbod-selectie.
 
Actuele informatie wordt echter direct (live) door NICLA verspreid via Social Media. Meld u dus aan op (een van) de vele platformen en volg NICLA, zodat u niets mist! (klik op onderstaande logo's)
 
      

      
NICLA Property Consultancy, S.L.

Ronda de las Buganvillas 22 - 04621 Vera (Almería) - Spanje
Tel. (+34) 950 133 508 - Mob. (+34) 628 585 538
info@nicla-casas.com - www.nicla-casas.com

Deze Nieuwsbrief   én voorgaande uitgaven kunt u tevens terugvinden op de website van NICLA Property Consultancy, S.L.