VILD BALKANSK BLÅSMUSIK TILL FEST OCH DANS
Wild - Mind Blowing - Crazy - Hot Gipsy Style
 
Valborg i Sjödalsparken, Huddinge centrum
 
Söndagen den 30/4 är vi åter på plats för att fira Valborg i Sjödalsparken i Huddinge. För vår del börjar firandet 20.00 med fackeltåg från kyrkan, sedan spelar vi även en konsert från scenen. Missa inte detta kompletta och supertrevliga firande. Här finns allt man vill ha på Valborg, brasa, fyrverkeri, tal, körsång och en massa annat, till exempel oss, Süperstar Orkestar.
Läs mer:
Hemsida, Facebookevent
 

 
Första maj på Café Nytorp
 
Café Nytorp i Huddinge är en pärla och ett smultronställe, som har en entusiastisk publik. Det ligger vid Källbrinks IP och vackra Gömmarens naturreservat. Kom och hör oss där på första maj. Det är fri entré och bakverken är verkligen frestande. Välj och vraka bland klassiker och specialiteter.
Vi håller igång i trädgården 12-16 och det ska visst bli riktigt fint väder.
Läs mer:
Facebookevent, Café Nytorps Facebooksida

 

 
Inspelning, framtidsutsikter m.m.
 
I helgen gick vi in i studion och spelade in fem nya låtar komponerade av Håkan Säfvestad. Vi ser fram mot att kunna presentera dem för er framöver. Håll koll på våra flöden, så får vi se var och när de dyker upp.
Till hösten har vi mycket kul på G. Vi åker till Balkanik Festival i Rumanien och här i Stockholm spelar vi bl. på Debaser, Casino Cosmopol (Ny scen för oss = kul) och Musikbåten Blidösund. Det artar sig till ett strålande 20-årsjublieumsår.
 
Vi ses i helgen!
 
Hälsar
 
Süperstar Orkestar
 
 Vår e-postadress: goran@superstarorkestar.com
Vårt telefonnummer: 070 3731920

Copyright (C) 2017 Süperstar Orkestar