Kerstfolk & Gospels
met

KANDORIS

Ultiem en origineel kerstgenot op uw podium!
Nu te boeken!
 
Nog te vroeg om aan kerstconcerten te denken? 
Voor de energieke folkgroep KANDORIS absoluut niet! 

Als je al niet goed kon stilzitten in een kerk, dan zal dat bij een kerstconcert van KANDORIS zeker niet lukken! Voor je het weet staat de kerk in lichterlaaie of lopen de tranen over uw wangen. En plots zingt u luidkeels mee... zelfs als u gezworen had dat niet te doen!

Omdat KANDORIS vòòr 2005 vooral in de lente en in de zomer optrad, ontstond het idee om een kerstprogramma te maken. In 2005 was een eerste gloednieuwe kerstvoorstelling klaar met dezelfde vitaliteit en intensiteit als hun zomerse concerten.
Blijvend in hun genre, nl. Ierse folk, gospel, old style country, bluegrass en een vleugje dialectzang met mooie voicings, frisse female touch, kranige muzikanten op veel instrumenten, is dit kerstconcert een unieke, afwisselende mix geworden die zeer aanstekelijk werkt bij het publiek en afsteekt bij het traditionele kerstconcert, hoewel KANDORIS ook enkele gekende en tijdloze kerstliederen zingt, zij het in een ietwat aparte setting.

Hun concerten worden steeds opnieuw geboekt omdat ze zo uniek en vrolijk zijn en boordevol verrassingen zitten.

Kortom: een FEEST in de kerk of op uw podium!
 
Alle info op www.kandoris.com
Tel: 0486 17 73 72
 
 
 
Wie is KANDORIS?

In 1998 onstond deze groep onder leiding van Lien Kooyman, dochter van Ed Kooyman. In het begin slechts een duo, ondertussen een 7-koppige band met heel wat podiumervaring en concerten op hun palmares.
Kandoris trad op in België, Nederland, Duitsland, Denemarken en Frankrijk en kwam op tal van folkfestivals o.a. het Skagen Folkfestival (DK), het Deerlycke Folkfestival, het Folkwoods Festival (NL), ... 
 
Kerstperiode 2016 reeds te zien op:
- 10/12: Kerk van Outrijve 
- 18/12: Kerk van Oelegem
- 28/12: GC Beselare

Met:
Els Peeters: zang
Laura Vercruysse: zang, dwarsfluit
Veerle Dierckx: fiddle
Lien Kooyman: zang, accordeon, fluiten, banjo
Ed Kooyman: zang, banjo, mondharmonika, ...
Frank Bierque: zang, contrabas
Bart Vanpeteghem: zang, gitaar

Alle info op www.kandoris.com
Boekingen op doremivzw@gmail.com
Tel: 0486 17 73 72