21 януари 2020 г.                                                        
 
 
Наскоро Европа обяви намерение да инвестира 1 трилион евро в "Зелената сделка". Всички добре осъзнаваме, че България е догонваща страните "отличници". От десетилетия те внедряват интелигентни и екологични решения, осигуряващи им чиста околна среда. Известни са предизвикателствата, пред които сме изправени. Лошото качество на въздуха е резултат от необходимостта от ускоряване на инвестициите в областите: възобновяема енергия и енергийна ефективност, оползотворяване на отпадъците и интелигентни градове. Затова даваме възможност на бизнеса да покаже най-нови продукти и услуги чрез seeSUSTAINtec (7-9 април) - изложение и конференция за устойчиви технологии. Темата за въздуха е изключително актуална и в поредица от бюлетини ще ви информираме за изложители и акценти в конферентната програма. Водещи компании от 6 държави се присъединиха към seeSUSTAINtec. 
 
Имате екологично решение и искате да популяризирате неговите ползи и предимства? 

 
 
 
airpointer
 
Софилко ООД представя Airpointer - най-добрата система за мониторинг на качеството на въздуха

Интервю с Боян Стоев, Мениджър "Бизнес развитие" 
 
Уважаеми г-н Стоев, кое Ви мотивира да участвате в seeSUSTAINtec?
Причината е да представим една изключително практична и ефикасна система за мониторинг на качеството на атмосферния въздух наречена Airpointer. Предлагаме единствената одобрена компактна система за качество на въздуха в световен мащаб. Airpointer е от ново поколение и позволява отдалечен достъп до данни в реално време.

Разкажете повече за нейните ползи от прилагането й в практиката - в кои области се използва?
Ползите от тази система са възможността за измерване, контролиране и следователно намаляване на замърсяванията на въздуха на територията на Република България. Airpointer осигурява най-ниските оперативни разходи в индустрията, резултат от силно оптимизирана система за управление на енергията и малка нужда от поддръжка. Тя изисква само 10% от пространството на традиционна станция за мониторинг, има само 10% от теглото, консумира по-малко от 10% електроенергия и намалява необходимостта от обслужване на място чрез дистанционно функция на услуги. Това е така, защото Airpointer е най-добрата система за въздушен мониторинг на качеството и предлагане на най-малкия "екологичен отпечатък".
 
 
 
 
 
 
 
Някои от партньорите на събитието
• Екология & Инфраструктура е първото и единственото у нас българско списание за продукти и технологии за екология и инфраструктура. Фокусирано е върху актуална продуктова, техническа и браншова информация в следните тематични области: управление на отпадъци, пречистване на въздуха, опазване чистотата на възхуха, инфраструктура и екология, енергия от отпадъци и др.
• Ecology-Bulgaria.com - българският портал за екология, осигурява пространство за обмен на информация и за бизнес между доставчици и потребители на оборудване и инженеринг.
 
Станете част от seeSUSTAINtec
Свържете се с Таня Булдеева на тел. 032/960 011, 088 679 31 72, tanya@viaexpo.com.
Следвай ни във:        
Съобразно новите правила GDPR повече за политиката ни за поверителност и защита на личните данни може да намерите тукАко не желаете да получавате информация от нас, моля отговорете на този имейл с "Отписвам се".
 Организатор: Виа Експо - www.viaexpo.com