NIEUWSBRIEF
Jaargang 17 - Nummer 2 - Februari 2019
 

 
Een vliegende start

Voor NICLA zijn de eerste 2 maanden van 2019 echt voorbij gevlogen. Na heel veel bezichtigingen, verkopen, nieuwe presentaties en gezellige gesprekken met vriendelijke klanten, is de eerste (halve) vrije dag in zicht. Op 28 februari is het 'Día de Andalucía' en dan is alles in Andalucía gesloten, maar het NICLA-kantoor is in de ochtend geopend tot 14.00 uur.

Over vliegen gesproken...
Het theorie-examen en de medische keuring voor drone piloot zijn inmiddels ook positief afgerond.
 
 
Ontdek de Costa de Almería
 
Een vakantie in Almería neemt je mee naar Europa’s wilde westen! Je vindt er woestijn, oude goudmijnen én filmsets van spaghetti westerns!! Een ideale setting voor een spannende kindervakantie in Zuid Spanje… Maar ook voor volwassen avonturiers! En een fantastisch gebied voor een actieve vakantie in natuurpark Cabo de Gata, het grootste beschermde kustgebied van Andalusië.

Lees verder via het blog: "Spanje voor jou" >>
 
 
 
Carnaval in Águilas: een aanrader!

De festiviteiten rondom het jaarlijkse carnavalsfeest in Águilas beginnen al op 25 februari en duren bijna een maand. Dit carnaval is dan ook uitgeroepen tot Internationale Toeristische Attractie en zéker een bezoekje waard. Via deze link vindt u het volledige programma met als hoogtepunt de diverse optochten waarvan de grote optochten op zondag 3, dinsdag 5 en zaterdag 9 maart het meest spectaculair zijn. Deze optochten duren zo'n 5 uur (!) waarbij er heel veel dansgroepen en grote wagens voorbij komen. Vooral op zaterdag 9 maart, de laatste optocht, is een aanrader omdat dat gezien wordt als de afsluiting van het carnaval dat gepaard gaat met veel emotie en vuurwerk op het strand.

Als u de optochten in Águilas wilt gaan bekijken, maak dan tijdig een reservering op één van de tribunes die langs heel de route staan opgesteld. Aan het einde van de route kunt u ook zónder reservering kijken (rondom de Plaza de España en de haven), maar dan moet u blijven staan...
 
 
 
 
Een eerste indruk via doorloop-video's

De beste indruk krijgt u uiteraard tijdens een bezichtiging ter plaatse, omdat u dan ook zélf kunt voelen en ervaren of een bepaalde woning bij u past. Via de doorloop-video's krijgt u echter alvast een goede eerste indruk, dus...neem eens een kijkje!
 

 
 
 
Blijf in contact met NICLA via Social Media

Om de ontwikkelingen op de Spaanse woningmarkt zo snel mogelijk bekend te maken, gebruikt NICLA allerlei media-kanalen. Periodieke updates verschijnen uiteraard in de Nieuwsbrief en in de Aanbod-selectie.
 
Actuele informatie wordt echter direct (live) door NICLA verspreid via Social Media. Meld u dus aan op (een van) de vele platformen en volg NICLA, zodat u niets mist! (klik op onderstaande logo's)
 
      

      
NICLA Property Consultancy, S.L.

Ronda de las Buganvillas 22 - 04621 Vera (Almería) - Spanje
Tel. (+34) 950 133 508 - Mob. (+34) 628 585 538
info@nicla-casas.com - www.nicla-casas.com

Deze Nieuwsbrief   én voorgaande uitgaven kunt u tevens terugvinden op de website van NICLA Property Consultancy, S.L.