BIBLIOTHEEK BRASSCHAAT
  Kan je deze nieuwsbrief niet lezen, klik dan hier
Lees nu digitaal via de bib!
Als lid van de bib kan je 2 e-boeken lenen, 2 e-boeken reserveren en elk e-boek maximaal 6 weken houden. Geen boetes, geen zorgen: een e-boek verdwijnt na de uitleentermijn vanzelf van je toestel. Meld je aan op het cloudLibrary-platform en leen meteen jouw eerste e-boek. In de collectie vind je voornamelijk Nederlandstalige fictie en non-fictie, maar ook Engelstalig werk.
Meer info
Speelvogels met taal opgelet! De poëziewedstrijd “Dichter in Beeld” startte op 1 september en loopt nog tot en met 8 november 2020.  Kies een foto uit ons online album en schrijf daarbij een gedicht. Iedereen van 7 tot 99 jaar kan deelnemen en maakt kans op een mooie prijs. Je vindt alle wedstrijdinfo op onze website. Scherp alvast je pennen.
   
In het kader van de 10-daagse van de geestelijke gezondheidszorg organiseert het Cultuurcentrum Brasschaat samen met de dienstencentra en de bib de gratis filmvoorstelling 'Mother'
In ‘Mother’ neemt documentairemaker Kristof Bilsen ons mee in de voetsporen van Pomm, een Thaïse vrouw die instaat voor de verzorging van Europese Alzheimerpatiënten.
Woensdag 7 oktober, 15u, theaterzaal Hemelhoeve, Azalealaan 1 in Brasschaat.
De voorstelling is gratis, reserveren is verplicht en kan online of telefonisch: 03/ 650 03 40.
   
Nog in het kader van de 10-daagse van de geestelijke gezondheid kan je in de bib de mobiele praatpaal stigwAPP vinden. De praatpaal moet het stigma rond psychiatrie doorbreken. 
Alle info over de activiteiten rond de 10-daagse van de geestelijke gezondheid in Brasschaat vind je hier.
   
De Lezer vzw, de Bibliotheek en het Cultuurcentrum organiseren dit najaar opnieuw samen de literaire cafés op een veilige manier. Ze zullen plaatsvinden om 20.00u in Theaterzaal Hemelhoeve, Azalealaan 1 Brasschaat.  
Kaartjes voor de 6 geplande literaire cafés kunnen voorlopig enkel via het Cultuurcentrum besteld worden, dus niet in de bib. Reserveren is verplicht! Er is een wachtlijst als de tickets zijn uitverkocht. 
 
   
Om jullie in de toekomst nog beter van dienst te kunnen zijn, zijn wij nieuwsgierig naar jullie ideeën en wensen. Je kan ze kwijt in onze bevraging die 10 à 15 minuten in beslag neemt. Dien je feedback in en misschien win je wel een gratis filmticket.
   
De speel-o-theek is open op de volgende momenten.
Zij hanteren de volgende veiligheidsmaatregelen. Kom binnen in de bib en ontsmet alvast de handen. Volg dan de pijlen tot aan de speel-o-theek. 
 
Tot ziens in de bib!
Het bibliotheekteam
   
 
Openbare Bibliotheek Brasschaat - Bredabaan 407 - 2930 Brasschaat
T 03 650 03 60 - E-mail info.bib@brasschaat.be
Website https://brasschaat.bibliotheek.be
Facebook https://www.facebook.com/bibliotheekbrasschaat
Website gemeente https://www.brasschaat.be/vrijetijd/bibliotheek