Nieuwsbrief GV Delta Sport
Marika en Jutta Padmos
Marika Padmos en Jutta Padmos zijn tijdens theater optredens 30 september door het bestuur en GV Delta Sport benoemd tot erelid van de club. Daarnaast mocht ledenadministrateur een oorkonde ontvangen voor zijn 25-jaar lange inzet voor de club.
Marika heeft van kinds af aan geturnd bij GV Delta Sport en had een grote voortrekkingsrol voor dames turnen binnen Delta Sport. Naast de vele uren trainen presteerde zijn bij de KNGU landelijke kampioenschappen meerdere malen een podiumplaats. Nederlands kampioenschap titels op vloer en balk. Sportvrouw van Schouwen-Duiveland. Marika is onlangs ook weer gestart als trainster bij de turndames waar zij haar ervaring door kan geven aan de selectie.
Jutta Padmos is ook bijna 25 jaar verbonden aan de club met diverse functies. De meeste uren bracht zij door in de gymzaal aan de mulockstraat en de laatste negen jaar in de turnhal van laco Sportcentrum als trainster. eerst vele jaren van dames turnen en de laatste jaren als trainster van de herenselectie.
Leon Kemmeren kreeg de oorkonde voor zijn enorme inzet. Vele jaren bestuurslid, ondersteuning bij wedstrijden maar vooral bekend van de ledenadministratie waar dagelijks mutatie plaats vinden van in- en uitschrijvingen van leden.
 
       leon-202012
Bestuurslid Cora Hout overhandig de oorkondes                  Leon Kemmeren
 
 
Kijk op https://www.deltasportgym.nl                                
Heb je vragen mail dan naar info@deltasportgym.nl  
Vrijdag 13 oktober 2023 nummer 443                              
Nieuwsbrief is ook te lezen op de website                                     
     
                                   
Veel foto's van activiteiten GV Delta Sport zijn inmiddels op facebook gvdeltasport geplaatst
   
Laatste actie op facebook 12 oktober 2023 
 
De herfstvakantie wordt het volledige lesrooster aangehouden
Dus alle lessen van GV Delta Sport gaan gewoon door
Afgelopen zomer kwamen we er achter dat de herfstvakantie van Zeeland niet gelijk liep met de andere delen van Nederland. De herfstvakantie werd een week opgeschoven en daardoor was het even moeilijk om de roosters in orde te krijgen.
Wij hebben besloten om het lesrooster in de herfstvakantie van 23 tot 28 oktober gewoon te handhaven. Dus alle trainingen gaan gewoon door.
 
Kledingcommissie bemiddeld in verkoop GV Delta Sport kleding
Eén seizoen gebruikt en voor een mooie prijs
Zaterdag komt er een kledingrek in de turnhal te staan waarop trainingspakken verkocht kunnen worden. Omdat de pakken  nog maar één seizoen gebruikt zijn is er één prijs gehanteert. Dit zijn de prijzen:
jasje kind    € 23,00
jasje volw   € 25,00
broek kind  € 11,50
broek volw  € 13,50
Dat is de helft van de aanschafprijs van het vorige seizoen. Broek en jasje worden apart verkocht. De turnsters/ouders kunnen de broek en/of jasje voorzien van eigen naam en telefoonnummer in het rek. Wij adviseren om met een tikki af te rekenen naar elkaar.
Voor info: vraag kledingcommissie of trainers.  
 
De commissie zet de puntjes op de i voor
zaterdag 21 en zondag 22 oktober
Er komen 430 turnsters twee dagen lang in veel wedstrijd rondes. Allemaal voor de toestellen finales dus er is voor veel turnsters medailles te winnen. Het wordt dan ook een intersante wedstrijd, de eerste van het seizoen in ons district, gezien weer veel nieuwe namen van turnsters die voor het eerst een turnwedstrijd gaan doen.
Programma en deelnemerslijst is te vinden op de website www.deltasportgym.nl aan de linkerkant
De deelnemende verenigingen zijn: WIK Sint Annaland, VTV Vlissingen, NGV Nieuwerkerk aan de IJssel, GV Lombardijen, MTV Middelburg, O&O Zwijndrecht, ETV Olympia, DOS Monster, DVO Dordrecht, Ominisport 2B, AZTV Zevenbergen, HSV, Devona Wateringen, SV Pax Hoofddorp, Turnschool Zeeland, Dynamo Roosendaal, DOS Alphen aan de Rijn, DIO Numansdorp
 
  
Zeelandia en bakkerij Ten Hove uit Nieuwerkerk sponsor weer de catering
Za: 7:30 -15.00 uur
Grote groei bij de recreatie turnen op donderdag
en vrijdag bij GV Delta Sport
Donderdag groep recreatie turnen gezamenlijk op de foto.
 
De donderdag trainingen bij de recreatie turnen heeft veel nieuwe gezichten gekregen. Naast de hoofdtrainer Marinda wordt zij geassisteerd door de andere trainers. In deze twee verschillende groepen (17.00-18.30 en 18.30-20.00 uur) wordt volop gewerkt met kleuren turnen. Zodat alle turn(sters) op eigen niveau heerlijk alle toestellen kan benutten.
De grote groep trainers van de donderdag recreatie turnen
Vrijdag recreatie turnen in twee groepen verdeeld
De twee groepen bijelkaar van de vrijdagmiddag recreatie turnen op één foto
          
Onderleiding van Cora zijn er twee recreatie turn groepen actief in de turnhal. Van 14.30-16.00 uur is vooral de instroom en andere turnsters die volop aan het oefen zijn voor een bepaalde kleur-niveau. In de tweede groep zijn de kleuren wat verder wat betekent dat iedereen op eigen niveau kan leren turnen op de vier verschillende turntoestellen.
Showduo Rik & Aimee een ereplaats in de turnhal
Het was een mooie show wat Rik & Aimee opvoerde bij de grote theater in Laco Sportcentrum op zaterdag 30 september. Met twee uitvoeringen in de middag en avond was het smullen van de dans en acrobatische elementen samen met Megan Ringelberg en Thijs van Welt. De toeschouwers zorgde voor lange applaus en genoot zichtbaar. ook de reacties van Rik en Aimee richting alle groepen van Delta Sport waren zeer lovend. Ze noemde onze warme club en mooie bindingen tussen alle leden. Als dank kreeg Delta Sport een herinnering in de vorm van een kleine vlag. Daartegenover gaf Delta Sport Rik en Aimee een mooie herinnering in de vorm van soort handdoek met afbeelding van de Zapp-sport duo's.
 
Vele Delta Sporters bij de WK turnen in Antwerpen
  
Zo dicht bij Schouwen-Duiveland de WK turnen in Antwerpen bracht veel leden van GV Delta Sport in de sportarena. Het waren dan ook topdagen die de beste turn(sters) van de wereld hebben gezien. Vele hoogtepunten en ook de aanmoediging van de Nederlandse turnsters Dutch Gymnastic. Wat hebben we allemaal genoten.
Nieuwe folder ontworpen voor GV Delta Sport
Afgelopen weken hebben we hard gewerkt aan promotie materiaal binnen GV Delta Sport. Het bedrijf 10uur op het Havenplein heeft ons bijgestaan en een nieuwe elan gegeven zowel aan de banner (ingang Laco) als de nieuwe folder.
Heerlijk kind- en oudergym
Wekelijkse impressie met alleen lachende kinderen
 
 
 
Genieten vanaf 1 jaar tot 5 jaar met papa of mama, of opa of oma...iedere woensdag- en vrijdagmorgen.
 
Een grote indruk waren de twee voorstellingen
In deze nieuwsbrief tonen we een selectie foto's.
Nog een keer een aantal foto's de laatste
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Inmiddels hebben we op facebook ruim 800 foto's gepubliceerd.
 
 
   
  
 
Grote Clubactie in volle gang, koop loten bij onze leden
Grote clubactie
Volgende week komen we weer met het nieuws over de Grote Clubactie. Zoals jullie weten kunnen al onze leden loten verkopen voor de club GV Delta Sport
Alle leden hebben een lotenboekje mee gekregen. De verkoop is inmiddels volop gestart. De eerste boekjes zijn al weer ingeleverd. Het is natuurlijk de bedoeling  om zoveel  mogelijk lootjes te verkopen om de kas van de penningmeester te vullen. Daarvan kunnen we nog beter materiaal kopen en evenementen organiseren. Wat ook duidelijk is om de contributie zo laag mogelijk te houden.
Koop nu loten bij onze leden.
Kan ook digitaal
Alle leden hebben een eigen verkoopkanaal via een barcode. 
De beste drie loten verkopers krijgen natuurlijk weer de vertrouwelijk € 50 bon van de club
 
 
Onze nieuwe sponsor  Van Heukelom Group
Wij zijn echt blij met de nieuwe sponsor Van Heukelom Group bij GV Delta Sport. Een zilveren sponsor noemen wij dat waarmee er ook een mooie banner in de turnhal komt te hangen. Melding op de website en iedere week in onze nieuwsbrief.
.
7e OZAK binnen vijf dagen geheel volgeboekt
OZAK is meer dan volgeboekt. Worden twee lange en leuke dagen met alle categoreën binnen de acrogymnastic
De commissie is volop aan het organiseren van wedstrijdschema's, medailleplein, op-en afbouw wedstrijdvloer, catering, jury, enz.. (wordt vervolg).
 
 
Sponsor voorselectie GV Delta Sport
 
Voorlopig programma organisatie wedstrijden door GV Delta Sport seizoen 2022/2023
 
 
Zaterdag en zondag 21/22 oktober OZK
Zaterdag 25 en zondag 26 november Districts KNGU dames turnen voorwedstrijd en teams
Zaterdag en zondag 6/7 januari 2024  OZAK
Zaterdag en zondag 3/4 feb. 2024 KNGU landelijke plaatsingswedstrijd dames turnen
Zaterdag 2 maart 2024 herenturnwedstrijd in turnhal
 
  
 
 
 
www.knockonwood.nl
 
Agenda
 
Zaterdag 21 en zondag 22 oktober OZK in turnhal Zierikzee (dames turnwedstrijd)
Maandag 16 oktober Commissie vergadering OZAK in Laco Sportcentrum,. Aanvang 20.00 uur
Zaterdag 11 en zondag 12 november voorwedstrijd turnen individueel en teams KNGU (plaats nog onbekend)
Zaterdag 25 en zondag 26 november voorwedstrijd individueel en teams KNGU in Zierikzee
Zaterdag 2 december nijntje beweegdiploma bijscholing KNGU in Laco Sportcentrum
 
   
 
     Hoofdsponsor GV Delta Sport                                   Sponsor voorselectie GV Delta Sport
 
  
Wij hebben ons best gedaan om de email adressen zo keurig mogelijk in te voeren en in vertrouwen te gebruiken. Wij geven de emailadressen niet aan andere partijen en worden alleen maar gebruikt voor de leden binnen de club.In deze nieuwsbrief is de mogelijkheid om u automatisch uit te schrijven indien u deze brief niet meer wenst te ontvangen.