Nieuwsbrief - Juni 2018

De klant aan het woord...

Ugo van houtICT Coördinator, Biggelaar Groep

"Om de communicatie over de bedrijven heen te verbeteren hebben wij, samen met Be-Sync, SharePoint als hét samenwerkings- en communicatieplatform succesvol geïmplementeerd. Het SharePoint portaal wordt zowel gebruikt als een intranet, projectenportaal en ontsluiting met onze buitenlandse partners. Be-Sync heeft dit project begeleid, uitgevoerd en heeft ons ontzorgd. Kenmerkend voor Be-Sync is de goede prijs/kwaliteit verhouding, afspraak is afspraak en de servicegerichtheid.

"De Biggelaar Groep is vandaag de dag breed vertegenwoordigd in de Nederlandse bouw en infrastructuur. Jaarlijks realiseren de werkmaatschappijen binnen de groep vele uitdagende projecten voor diverse klanten. Wat bijna zestig jaar geleden begon als een transportbedrijf, groeide uit tot een succesvolle organisatie in de landelijke bouwwereld. Ons geheim? Betrouwbaarheid en samenwerking, gecombineerd met klantgerichtheid.

Vanwege de groei is het enerzijds belangrijk om een goede communicatie te blijven bewerkstelligen tussen de verschillende werkmaatschappijen binnen de groep, anderzijds is een goede samenwerking met opdrachtgevers en onderaannemers essentieel voor een goede (internationale) bedrijfsvoering.

Be-Sync heeft een iteratieve aanpak gehanteerd, waarin we samen op een interactieve wijze onze behoeftes hebben kunnen vertalen naar een online samenwerkingsplatform, waarvoor onze mensen uiteindelijk werden opgeleid. Zodoende resulteerde dit in het platform waarnaar wij op zoek waren, in de vorm van het ontwikkelde intranet en projectenportaal in SharePoint. Dit is de basis voor een goed presterende uniforme omgeving, met altijd en overal toegang tot de juiste informatie en iedereen is op de hoogte van de ontwikkelingen van zusterbedrijven. Kortom, we zijn klaar voor de toekomst en wij kijken uit naar de verdere samenwerking met Be-Sync.


Website: https://www.biggelaargroep.nl
 

Meer informatie over de diensten van Be-Sync?

Bezoek onze website »    of bel      0318 - 43 82 26.

Met Office 365 meer grip op de nieuwe Privacy Wetgeving

Sinds afgelopen 25 mei 2018 is de nieuwe Europese Privacy Wetgeving (AVG) van kracht. Dit betekent dat er nieuwe regelgeving is rondom het bewaren van privacy gevoelige informatie. Bedrijven mogen diverse soorten klantgegevens en informatie bijvoorbeeld over sollicitanten niet zomaar meer gebruiken en delen. Brengt uw bedrijf de klanten op de hoogte van hun privacyrechten? Dit kunt u doen door uw privacystatement aan te geven op uw website of te verzenden in een email naar uw relaties.
 
Ook voor uw bedrijf geldt dat de regels omtrent gegevensverwerking aangescherpt zijn. Deze regels geven uw medewerkers en klanten meer rechten op bijvoorbeeld inzage, overdracht of het wissen van gegevens. Door te voldoen aan uw verantwoordingsplicht (accountability) levert u een belangrijke bijdrage aan de bescherming van het grondrecht van mensen op privacy. De nieuwe regels dwingen u om goed na te denken over hoe uw organisatie persoonsgegevens verwerkt en beschermt.
 
Be-Sync kan u met Office 365 helpen om dit proces beter en gemakkelijker onder controle te krijgen.
 

Meer informatie over de nieuwe Privacy Wetgeving?

Bezoek onze website »    of bel      0318 - 43 82 26.
 

Laatste nieuws

EPCOR Live met SharePoint Online
Be-Sync heeft de afgelopen tijd EPCOR geholpen om haar organisatie verder te professionaliseren en te digitaliseren met behulp van SharePoint Online (Office 365). Binnen dit project hebben we een intranet en een documentbeheer omgeving gerealiseerd en succesvol geïmplementeerd en processen geautomatiseerd.
 
Be-Sync aanwezig op klantendag 4PS
Als vertrouwd Office 365/SharePoint partner van 4PS zijn wij uiteraard aanwezig om kennis te maken. Heeft u vragen over bijvoorbeeld de installatie of benodigdheden voor het 4PS Documentportaal? Of wilt u informatie over de mogelijkheden van het integreren van Office 365 en SharePoint met 4PS Construct? Dan staan wij u graag te woord.
 
   

Bekijk hieronder een paar voorbeelden van onze producten

© Copyright Be-Sync B.V. 2018