NIEUWSBRIEF
Jaargang 17 - Nummer 3 - Maart 2019
 

 
Gouden tip voor bezichtigingen

Het weer wordt beter en het voorjaar breekt aan. Komend weekend wordt de klok alweer verzet en dat betekent meer tijd voor bezichtigingen en die tijd zal NICLA hard nodig hebben. Zoals elk jaar komen er in het voorjaar veel mensen naar Spanje om de gewenste woningen te bekijken, maar dit jaar lijkt het zelfs drukker te zijn dan voorgaande jaren.

Vandaar de gouden tip...
Als u plannen heeft om naar Spanje te komen voor bezichtigingen, maak dan tijdig een afspraak zodat uw bezoek ingepland kan worden en er genoeg tijd gereserveerd is voor de juiste begeleiding!
 
 
Ruta de la Tapa in Garrucha (Almería)
 
Van vrijdag 29 maart tot en met zondag 7 april organiseren de horeca-gelegenheden in Garrucha voor de 4e keer de 'Ruta de la Tapa'. Tijdens deze route kunt u bij de deelnemende zaken naar binnen gaan en voor € 3,- een tapa met een drankje bestellen. Bovendien ontvangt u een stempelkaart die u kunt inleveren als deze vol is, zodat u meedoet aan de loterij voor een reis naar Mexico.

Klik op onderstaande afbeelding of de link om alvast een keuze te maken welke tapa(s) u wilt proberen:

Overzicht deelnemende zaken en hun tapas
 
 
 
Elke week een TIP

Vanaf vandaag plaatst NICLA elke week een TIP over de aankoop van een Spaanse woning en alles wat daarbij komt kijken op de Facebook-pagina 'Spaanse Woning', de Nederlandstalige pagina van NICLA. Bij elke TIP verschijnt tevens een link naar aanvullende info, zodat u stap-voor-stap elke week een beetje beter voorbereid wordt op de mogelijke aankoop van uw Spaanse woning.
 
 
 
 
Een eerste indruk via doorloop-video's

De beste indruk krijgt u uiteraard tijdens een bezichtiging ter plaatse, omdat u dan ook zélf kunt voelen en ervaren of een bepaalde woning bij u past. Via de doorloop-video's krijgt u echter alvast een goede eerste indruk, dus...neem eens een kijkje!
 

 
 
 
Blijf in contact met NICLA via Social Media

Om de ontwikkelingen op de Spaanse woningmarkt zo snel mogelijk bekend te maken, gebruikt NICLA allerlei media-kanalen. Periodieke updates verschijnen uiteraard in de Nieuwsbrief en in de Aanbod-selectie.
 
Actuele informatie wordt echter direct (live) door NICLA verspreid via Social Media. Meld u dus aan op (een van) de vele platformen en volg NICLA, zodat u niets mist! (klik op onderstaande logo's)
 
      

      
NICLA Property Consultancy, S.L.

Ronda de las Buganvillas 22 - 04621 Vera (Almería) - Spanje
Tel. (+34) 950 133 508 - Mob. (+34) 628 585 538
info@nicla-casas.com - www.nicla-casas.com

Deze Nieuwsbrief   én voorgaande uitgaven kunt u tevens terugvinden op de website van NICLA Property Consultancy, S.L.