WEDSTRIJDAGENDA 
Zaterdag 26 maart
10:00 uur: Cubs 2 - Barnet Elizabethians
11:00 uur: Cubs 1 - Caldicot RFC
12:00 uur: HRC - Junioren
13:00 uur: Colts - Exeter Chiefs Colts
15:00 uur: RC Hilversum - Dukes 1
 
De DigiDukes agenda is een momentopname. Kijk voor het laatste nieuws op Twitter of de agenda op de website.
 
  MEER DUKES  
   
  
 
  REDACTIE  
Nieuwtjes om te delen, tips of opmerkingen voor de redactie?
Jantien en Giel horen het graag via digidukes@dukesrugby.nl
 
  CLUBSPONSOREN 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Colofon
DigiDukes is de wekelijkse nieuwsbrief van Rugbyclub The Dukes voor - in willekeurige volgorde - leden, sponsors, vrienden, fans en relaties.
De artikelen worden gepubliceerd in de volgorde clubnieuws, nieuws over individuele leden en overig nieuws. Deadline voor kopij is dinsdag.
DigiDukes wordt elke woensdagavond verspreid via e-mail en er wordt naar verwezen via de Twitter- en Facebook accounts van Rugbyclub The Dukes.
Voor dagelijks nieuws kun je Twitter en de website raadplegen. Op de website tref je ook oudere berichten en meer informatie aan.
Aanmelden voor Digidukes via digidukes@dukesrugby.nl
 
WEDSTRIJDUITSLAGEN
Dukes 2 : Dukes 2 - HRC 2 111 - 0
Junioren : Junioren - LRC DIOK 39 - 10
Cubs 1 : LRC DIOK - Cubs 1 0 - 48
 
 
GA OOK MEE NAAR DE FINALE 
Bestel online je bus en entree kaarten voor de finale op 16 april in onze eigen webwinkel. 

Bus- & Entreekaarten:
De prijs voor de bus is €5,- pp voor kinderen t/m 12 jaar.
De toegang voor het stadion is gratis voor kinderen t/m 12 jaar.
De prijs voor de bus is €10,- pp voor kinderen vanaf 13 jaar en volwassenen.
De toegangsprijs voor het stadion is €5,- pp voor kinderen vanaf 13 jaar en volwassenen.
 
Voor meer info kijk hier en bestel je kaarten in de webwinkel.

 
LAATSTE PLAATSEN SENIORENTOUR
Schrijf je nu in voor één van de laatste vijf plaatsen voor de seniorentour. Datum van de tour: 29 april tot en met 1 mei. Kosten: € 225,00. Wat krijg je er voor terug? Een geweldige rugby ervaring in Engeland, een mooie wedstrijd met feest en BBQ op het clubhuis aldaar en nog veel meer!
Schrijf je in vóór donderdag 31 maart om zeker te zijn van een van de laatste tickets. Dat kan door een mailtje te sturen. 
 
ALGEMENE LEDENVERGADERING
Alle leden van RC The Dukes zijn via e-mail en langs deze weg uitgenodigd voor de Algemene Ledenvergadering op maandag 13 juni 2016 vanaf 20:00 uur in het clubhuis. Via de e-mail zijn ook het verslag van de vorige vergadering en de status van "Back to Basics" toegestuurd.
 
WIE DOET ER MEE MET DE COMMERCIËLE COMMISSIE?
Onze commerciële commissie onderhoudt de contacten met de sponsors. Ook verhuren we de borden die langs het veld hangen. Heb jij een commerciële drive, ben je handig of ben je creatief? Wil je iets regelen voor The Dukes of heb je een idee hoe we onze club financieel sterker kunnen maken? Neem dan contact op met Bas Mooren of John de Noorlander. Zij kunnen je hulp gebruiken. Bel 06-20402895 of mail sponsor@dukesrugby.nl.
 
JEUGDNIEUWS
Generale voor de Finale 
Dit was een goede generale voor de finale op 16 april tussen The Dukes en RC Hilversum! Zowel de Turven als de Benjamins hebben alles weer vakkundig opgerolt. 
Goed gedaan jongens!

Op de foto de Bejamins na het winnen van de finale,
rechts coach Marco heeft de landstitel beker al even vast gehouden.

 
EUROPEES KAMPIOENSCHAP
NEDERLAND U18
Met Dukes speler Daan Swart  in het team - die ook een try scoorde - heeft het Nederlands U18 team afgelopen zaterdag de eerste wedstrijd van het Europees Kampioenschap duidelijk gewonnen van Luxemburg. De eindstand was 50 - 10. Nederland mocht hierdoor woensdagmiddag 23 maart om 12.00 uur aantreden in de halve finale tegen Oekraïne. Deze wedstrijd werd met maar liefst 63 - 0 gewonnen. Door deze overwinning speelt het Nederlands team in de play off tegen Tjechië of Polen. Wanneer deze wedstrijd gespeeld wordt is is nu nog niet bekend. Meer informatie via deze website.
 
JONGE PROFESSIONALS GEZOCHT VOOR AANPAK VAKWERKHUISJE
Het vakwerkhuisje - de voormalige kleedkamer van het eerste - wordt nu door The Dukes gebruikt als opslagruimte. In de toekomst willen de gemeente 's-Hertogenbosch - de eigenaar - en The Dukes - de gebruiker - er misschien een andere bestemming aan geven. Maar welke? Om de verschillende ideeën te inventariseren en deze vraag te beantwoorden krijgen jonge professionals (17 - 26 jaar) de kans om - in samenwerking met diverse ervaren experts - in een (gratis) 40-daags buitenschools talentprogramma een visie voor mogelijke herbestemming te ontwikkelen. Het project heet "Erfgoed expeditie vakwerkhuisje The Dukes" en er worden nog deelnemers gezocht. Ben jij deze jonge professional of weet je iemand? Meld je dan aan voor 28 maart. Kijk voor meer informatie en contactgegevens op de website.
Ook in het Brabants Dagblad wordt aandacht besteed aan de aanpak van het vakwerkhuisje.
 
THE DUKES FAN SJAAL
We staan in de finale! Bij het bedrijf van Pepijn Viguurs kun je voor de finale de originele The Dukes fan sjaal kopen voor € 15,00. Je kunt ze bestellen via e-mail , facebook of bel 06-12375824. Tegelijkertijd help je The Dukes want onze club ontvangt dan een bijdrage voor de clubkas.
 
Week 12/2016
Rugbyclub The Dukes    Limietlaan 7  5216 JJ 'S-Hertogenbosch   info@dukesrugby.nl