Nu är Drops Supersale igång! Under hela juli kan du fynda sommargarnerna Muskat, Muskat Soft och Paris till 30% rabatt hos oss! Muskat med sin fantastiska färgskala passar utmärkt till virkade mormorsrutor, eller en fräscht randig topp eller kofta, men det finns såklart massor av snygga mönster att välja på. De här är några favoriter i Paris & Muskat:
 
  
 
 
 Två nyheter från danska BC garn har landat i butiken; den ekologiska bomullen Alba finns i härligt klara färger. Garnet har samma sträckning som M&K Eco Baby bomull, och bägge passar bra till babyplagg eller tunnare sommartoppar och koftor. Alba kostar 40 kr per nystan.
 
 
 
Sarah Tweed är ett fantastiskt vackert garn i ull & silke med tweedeffekt. Det passar till stickor 3-4 och finns i nio läckra färger. Garnet innehåller 50% mullbärssilke, 40% ull och 10% bourettesilke, en lyxig blandning med glans från silket och elasticitet från ullen. Sarah Tweed kostar 80 kr per härva. Min egen sommarstickning (åtminstone en av dem) blir en topp med smockmönster i Sarah Tweed och Jaipur Silk Fino.
 
 
 
Många har frågat efter de bekväma ergonomiska virknålarna från japanska Clover. Nu är de äntligen här i butiken! Virknålarna med platta, sköna handtag finns i storlekarna 2 mm - 5 mm och är toppen att virka med. Virknålarna kostar 50 kr/st. Från Clover har vi även fått hem en del andra bra tillbehör, som tapisserinålarna med böjd spets och ett vackert hängsmycke som fungerar som garnavskärare. Smart när man är på resande fot med stickningen eller virkningen.
 
 
 
Det vackra lingarnet Kalinka har kommit i nya färger, den "bubbelgumsrosa" Pion och en vacker Guldockra. Bägge finns nu i lager tillsammans med 19 andra färger. Även det supermjuka Malabrigo Lace har vi fått in i några nya fina nyanser, allt från härlig varm gul Cadmium till intensivt blå Azul Bolita och ljus lila Orchid. Bara namnen för tankarna till sol och semester :)
 
När vi ändå är inne på färger - nya Noro Sekku blev snabbt populärt, nu har det kommit i två nya färger i denna tunna bomulls- & silkeblandning.
 
 
Till sist vill jag önska er alla en skön sommar med tid för både avkoppling och äventyr! Skulle du behöva en stickning eller virkning för att hålla humöret uppe och hänerna sysselsatta under semestern så kom ihåg att butiken är öppen vardagar kl 11-18 hela sommaren!
 
Varmt välkommen!
 
önskar
 
Karin
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Litet nystan
- butiken med inspirerande garner i naturmaterial
S:t Paulsgatan 20, 118 48 Stockholm
tel 08-643 34 60 info@litetnystan.se
www.litetnystan.se
sommaröppet må-fr kl 11-18