Beste leden,
 
Ik heb reeds via de nieuwsbrief  een 2-tal oproepen verstuurd om jullie steun ( stem ) te vragen om Sports Media te steunen.
Toch wil ik vandaag toch nog eens een oproep tot steun versturen.  Waarom ?
 
Wij hebben dit schooljaar een 814 leden op de nieuwsbrief en graag wil ik deze leden vragen of zij 5 minuutjes de tijd hebben om voor Sports Media te stemmen. Want uw stem kan het verschil maken ! ... en deze hebben wij absoluut nodig.
 
Door uw stem te geven, steunt u een project die wij voor jullie willen uitwerken, nl. het ontwikkelen van een databank videokijkwijzers.
 
Een videokijkwijzer is een pedagogisch-didactisch visueel hulpmiddel om het leerproces bij de leerlingen te ondersteunen en om het didactisch handelen van de leerkracht te verduidelijken.
 
Principe: De videokijkwijzer zou aan de hand van welgekozen bewegende beelden de accenten en het verloop ( proces ) van een beweging moeten ondersteunen waarbij het zelfstandig (correct) handelen primeert.
 
Deze videokijkwijzers kunnen nadien in de praktijk gebruikt worden ( integratie ICT in de L.O.)
 
Om te stemmen hoeft u enkel 2x uw email adres op te geven en nadien krijgt u nog een email om uw stem te valideren en dat is alles.
 
Mogen wij op jullie stem rekenen.?
 
Indien ieder lid zou stemmen, dan  zouden we 814 stemmen ontvangen. Maar dit is utopie. Wij hopen toch op een 5%, zijnde 40 stemmen ( dit moet toch haalbaar zijn ).
 
Om Sports Media te steunen, surf naar deze link:
https://promo2.ing.be/solidarityAward/index.aspx?id=hPeefoX%2BY6auYdB%2BIfevIMa4C7KaIYyDpjwq3x&oid=10aeae31bf9e4699a8828337ea583a77&WT.mc_id=social_ingsolidarityaward_votingflow_facebook&lang=NL
 
Toch hopen wij massaal op uw stem te mogen rekenen.
 
Alvast bedankt.
 
Guy Van Damme
Sports Media