Wandelnieuwtjes april 2021                              Volg ons ook via  
 
Red je borsten met je benen
 
 
 
1 kanker op 3 kan vermeden worden door een gezonde en evenwichtige levensstijl. Daarom organiseert Pink Ribbon De Roze Mars.
 
Dat is geen typisch wandelevenement dat op één dag plaatsvindt, maar een engagement dat je voor een hele maand aangaat, en waar je vanop eender welke locatie aan kan meedoen.
 
Ga als Breast Friend de uitdaging aan en zet de hele maand mei dagelijks 10.000 stappen voor het goede doel. Ga samen met Ella Leyers het engagement aan en red je borsten met je benen
 
Deelname aan de derde editie van De Roze Mars kan als individu, team of bedrijf. Stap mee in de strijd tegen borstkanker en voor meer lichaamsbeweging!
 
Meer informatie vind je op www.derozemars.be.
 
 
 
Van een tekenbeet kun je ziek worden! Het kleine spinachtig beestje is zeer actief tussen april en oktober. Vooral in het bos, park, heidegebied, in de duinen en zelfs in je tuin kruipen ze overal bij mens en dier. Reden te meer om na je wandeling de tekencheck te doen. We geven graag mee hoe het precies moet.
 
 
 
 
 
Een stevige wandeltred door modder laat zijn sporen na. Reden te meer om aandacht te geven aan een goed onderhoud van je wandelschoenen. Zo verleng je de levensduur ervan. Maar hoe ga je best te werk? Ontdek het aan de hand van ons vijfstappenplan en verzorgingsproducten.  
            
 
Trails met een fungehalte
Hou je van langeafstandswandelingen? Niet zomaar langeafstandswandelingen, maar 'trails' met een bepaald fungehalte!
 
Wandeltochten die zowel voor jong als oud een tikkeltje uitdagend of avontuurlijk zijn. Tochten die eveneens challenge, nature en experience uitstralen. Dan vind je op www.trailwalk.be beslist je gading. 
 
De komende maanden staan enkele unieke trailwalks* op het programma.  
* Organisaties onder voorbehoud van de geldende COVID-maatregelen. 
 
 
 
 
RAY & JULES (H)EERLIJKE KOFFIE
 
Traag geroosterd, 100% op zonne-energie. Biologisch en eerlijke handel. Dat is Ray & Jules koffie. Heerlijke koffie, afkomstig uit de duurzame koffiebranderij die afgelopen jaar opgestart werd nabij Leuven. 
 
Profiteer als lid van het speciale Wandelsport Vlaanderen - Koffieproefpakket. Nu met € 12,50 korting!
 
  • Proefpakket voor slechts € 19,85 ipv € 32,3
  • Gratis levering aan huis
  • Heerlijke arabicakoffie uit Brazilië, Colombia en Honduras (3 x 500gr.)
  • Fairtrade en/of biologisch, 100% geroosterd op zonne-energie
  • Bonen of gemalen naar keuze. 
Per verkoop schenkt Ray & Jules een bijdrage aan Wandelsport Vlaanderen vzw, een deel hiervan besteden we samen aan duurzame projecten.