Canad.be's nieuwsbrief
Februari 2016
 
NIET TE MISSEN !
20 jaar wildwater stage in Zuid-Frankrijk
HEMELVAART:
din 3 mei - zat 7 mei 2016
Feestelijke 20ste editie van onze Rivier/wild water stage nabij Lyon. Dit is een stage met 2 sessies privécursus per dag. Deze stage staat open voor alle niveau's. Het is ongelofelijk hoe snel je techniek hier verbetert. Logeren doen we op de camping naast de piste, we zetten er een gezellig trapperkamp op. Er zijn ook B&B in de regio voor degenen die dat verkiezen. Aantal dagen naar keuze
DE VOORBIJE MAANDEN 
In België hebben we tot laat prachtig weer gehad voor onze herfst activiteiten. Nu zitten we volop in het seizoen om de bovenlopen te varen. Al onze workshops rivier zijn trouwens zo goed als volzet. Peter geniet er ongelofelijk van.
Net zoals in België is het rond Kerst en Nieuwjaar uitzonderlijk warm geweest voor onze familie programma's in Noorwegen. We hebben er een paar prachtige beelden aan overgehouden. Ook de Noorderlichten deden hun best. Voor de Krokusvakantie en de komende weken is alles gelukkig weer zoals gewoonlijk en gaan de deelnemers volop kunnen genieten van de sneeuw.
BEZOEK ONZE WEBSITE
VOLG ONS OP FACEBOOK
Tot weldra ?
Peter & Armelle
Kanovaren in de Lente
Met de kano van de natuur genieten in de lente. Glijdend over het water, alle frisse tinten groen herontdekken. We bieden jullie verschillende formules en mogelijkheden. 
Met overnachting in hutjes:
Met overnachting in onze tipi of eigen tent:
Eendaagse activiteiten of cursussen:
 
Kanoreizen volgende zomer in Noorwegen
Volgende zomer begeleiden we voor Norwayoutdoors.no twee prachtige kanotochten.
Een sportieve tocht voor ervaren vaarders op een wild stromende rivier en een rustige tocht op kalmere rivieren en meren waar het genieten van de natuur en het wild kamperen centraal staan:
 
17-24 juli: Sportieve kanotocht op een CL III rivier met duo of solo kano. Teamwerk, sportief en technisch varen zijn hier de sleutel elementen. De rivier loopt door een mooie kloof en biedt vele mooie passages. We kamperen langs de rivier en koken op kampvuur. Voor ervaren kanovaarders.
 
19-28 augustus: Kano kampeertocht op rustige rivieren en meren midden in prachtige landschappen, we gaan ook een dag of twee wandelen. Hier genieten we van het kampleven, de natuur, de rust, de fauna en de flora. Voor iedereen vanaf 14 jaar.
 
Deze reizen kan je boeken via ons Noors reisbureau Norwayoutdoors.no