9 април 2020 г.   
Click here to view this email in your browser                                
Здравейте,
В този труден за всички ни период, когато поради разпространението в световен мащаб на Covid-19 не можем да работим както преди, бяхме принудени преди месец  да отложим изложението и конференцията seeSUSTAINtec 2020,
От друга страна, това е ценно време, за да обмислим как да сме по-гъвкави и да се запознаем с нови възможности, полезни за бъдещата ни работа.
Включихме компаниите, заявили участие в seeSUSTAINtec 2020 до 20-ти февруари, в ИНТЕРАКТИВНА БИЗНЕС ПЛАТФОРМА, като ще Ви ги представим в поредица от бюлетини.
Научете повече за техните решения, които биха могли да намерят пряко приложение в дейността Ви.                       
Поздрави и бъдете здрави!
Виа Експо: office@viaexpo.com, 0888 926 587, 0888 279 796   
 
 
 
Ецотип ООД   Ецотип ООД проектира, разработва и произвежда филтри и филтърни системи. Предлага цялата гама филтърни материи и филтри с приложение в климатизацията и вентилацията. Официален представител на BWF Envirotec. Доставя аспирационно-обезпрашителни инсталации и системи за очистване на прахогазови емисии във всички отрасли на промишлеността. 
 
Софилко
 
Софилко е оторизиран търговски представител и сервизен център за измервателна и аналитична апаратура на водещи световно известни и утвърдени фирми в индустрията. Предлага поддръжка на първокачествени системи и анализатори за мониторинг на въздуха, хроматографи, спектрометри, газови генератори, консумативи за хроматография и др.
 
Прочетете интервюто с Боян Стойчев, който разказва за световната иновация Airpointer.
 
Грийн Тех клима ООД
  Грийн Тех Клима ООД е представител на foobot (монитор за качество и съдържание на прахови частици, CO2 и др.), Fresh-Aire UV (вентилация и климатизация за дезинфекциране на въздуха, поддържане на висока ефективност на машините, пречистване на въздуха), Titon (вентилационни системи), въздухопречистватели DAIKIN и др. 
 
ПроКредит Банк
 
 
ПроКредит Банк насърчава мерки за подобряване на енергийната ефективност. Предлага три продукта със зелена насоченост за физически и юридически лица: Кредит Зелена инвестиция за високоефективни технологии, оборудване, сгради, процеси или суровини;  Кредит ЕкоМобилност за закупуване на електромобил или plug-in хибрид при лихва от 1,5%;  Кредит за фотоволтаична инсталация за закупуване на 30 kW PV инсталация.
 
Интервюто с Константин Киров, отговарящ за зелената политика на банката
 
 
INNOVA Consorzio per l'Informatica e la Telematica Srl  
Италианската компания Innova предлага уеб базирана интегрирана информационна система INNOVAMBIENTE® за управление и контрол на събиране на отпадъците. Тя намира успешно приложение в общини, фирми и организации в цяла Италия. Системата позволява преброяване на потребителите, каталогизиране на комплекта контейнери и доставката им до потребителите, сметосъбиране с идентифициране на предадения отпадък, събиране по заявка, управление на автопарка.
 
КънектидБин ООД  
КънектидБин ООД е стартираща компания, която разработва "умни" свързани сензорни устройства. Един от фокусите на компанията е интелигентното управление на сметосъбиране и сметоизвозване, вкл. на рециклируеми отпадъци, чрез автоматично отдалечено наблюдение на запълняемостта на контейнерите. Фирмата реализира и други сензорни системи: за наблюдение на замърсяването на въздуха; за ранно предупреждение за наводнения; за стимулиране на рециклирането в публични сгради и др.
 
 
Екология & Инфраструктура е първото и единственото у нас българско списание за продукти и технологии за екология и инфраструктура. Излиза от началото на 2012 г. и акцентира върху новите технологии, решения и предизвикателства.
 
Recycling International  
Recycling International в продължение на 20 години се превърна във високо ценен източник на информация за утвърдени компании в индустрията, както и за нови пионери в областта на рециклирането. Списанието предоставя задълбочена, актуална и практическа информация.
 
Ако имате въпроси и се нуждаете от съдействие, сме на разположение.
Свържете се с Виа Експо: office@viaexpo.com, 0888 926 587, 0888 279 796
Харесайте нашите страници във       
Съобразно новите правила GDPR повече за политиката ни за поверителност и защита на личните данни може да намерите тукАко не желаете да получавате информация от нас, моля отговорете на този имейл с "Отписвам се".

Организатор: www.viaexpo.com