NiXenMeeR wenst een ieder een geweldig 2018, gezondheid en liefde toe!
 
Voor ons gaat het een bewogen jaar worden want zoals velen al wel begrepen zullen hebben gaan wij dit jaar sluiten. Een exacte datum is nog niet duidelijk, dat men echter geen vriend meer van de NiX kan worden is wel logisch toch? Hoe dan ook, we hebben nog een aantal geweldige concerten te gaan en we zouden jullie graag in grote getale daarbij aanwezig zien.
Over de komende concerten iets verderop in dit schrijven meer info.
Stoppen betekend ook veel opruimen, een heleboel, maar ook dat we graag zien dat een ieder die meent dat er iets bij ons staat wat van hem/haar is even aan de bel trekt. Deze items kunnen zo spoedig mogelijk terug naar hun rechtmatige eigenaar en dat doen we door even een afspraak te maken. Laat dus per omgaande van je horen als je meent dat dit zo is.
 
De overige spullen? Tja, we willen graag iedereen de kans geven om een stuk historie in huis te halen. Daarom gaan we op zaterdag 13 Januari een “opschoonronde” houden. Een groot deel van onze verzameling komt in Deel2 te staan die dag, maar ook op overige items mag je een bod doen.
Aan de hand van deze biedingen gaan we kijken hoe en wat. Echt alles, nou ja, bijna alles, is te koop. Laat je niet tegenhouden om rond te kijken en eventueel gelijk wat mee te nemen (dat is datgene wat in Deel2 staat die dag) of een bod uit te brengen op iets wat je graag zou willen hebben uit de zaal.
Van alles komt er voorbij:
Motorframe uit 1918
T-Shirts met logo
Gitaren
Standaards voor monitoren dan wel versterkers
Stereo versterkers (stereo-installatie)
Etalagepoppen
Stoelen
Driewieler (vintage, metaal)
Foto’s en lijsten
1 unieke spiegelgitaar
Theepotjes en vintage theekastje
Oude radio’s en TV’s
Mono versterkers voor PA
En en en van alles nog wat, veel te veel om op te noemen.
 
Dit is de 1ste opruimronde, later doen we er nog 1 voor de resterende spullen.
Deze 2de ronde kunnen ook de spullen worden opgehaald waarop je geboden hebt en waarbij wij jouw bod hebben geaccepteerd.
Dus wip aan zaterdag 13 Januari, we zijn open tussen 10.00 uur en 15.00 uur.
Deel2 moet je zijn, wees erbij en sleep een stuk historie in de wacht!
 
Triest? Ja en nee, na zo’n 18 jaar is het welletjes geweest. Ine en ik hebben andere plannen, eens een beetje meer aan onszelf denken is zeker een goed voornemen en we houden je natuurlijk op de hoogte van onze ondernemingen. Triest is wel dat Enschede op live-muziek-gebied niets meer te bieden heeft, helemaal niks, nada op Rocks na.
Maar goed, het is niet anders, we hebben altijd nog The Voice en helemaal hot, muziekuitspattingen uit het verleden waarin blijkbaar veel mensen zich graag baden. In het DNA van veel Enschedeers ontbreekt simpelweg iets en daar kun je moeilijk over doen of gewoon accepteren. Bovendien is Hengelo niet zo ver J
Ohhh ja,
   hou vanaf nu de website/facebook in de gaten want deze maillinglijst gaat vervallen!
 
OK, de orde van de dag, 2 prachtige optredens deze maand!

 
   Vrijdag 12 Januari
Kozmic Blue
Maggie Mackenthun heeft een speciale gave: zij veroorzaakt kippenvel ! De afgelopen 15 jaar heeft Maggie bewezen daar zelfs erg sterk in te zijn. Met haar bijzonder originele band Kozmic Blue gaf ze al meer dan duizend concerten in kleinere clubs, maar ook bij grote evenementen als het Jazzfestival van Granada, het Bluesfestival van New Orleans en het Rockpalast Festival van de WDR.

Live optredens van Kozmic Blue zijn, door de chemie tussen de band en het publiek, altijd weer explosions of emotions. Kozmic Blue 's unieke kracht ligt in de waarachtigheid van Maggie's optreden en haar stem. Geen opsmuk, maar puur vanuit haar hart.

VOORVERKOOP IS GESTART: reserveer nu alvast....
Zaal open 20.00 uur Aanvang 20.30 uur Entree € 13,- 
   

Zaterdag 13 Januari
1ste Opruim- en/of Opschoonronde
Deel2 open om 10.00 uur tot 15.00 uur
Zie voor info bovenstaand verhaal!


 
Zaterdag 27 Januari
T-99
Rootsrocktrio T-99 uit Amsterdam staat al meer dan vijftien jaar aan de top van de Europese alternatieve rootsrock. De band bestaat uit Mischa den Haring (zang/gitaren), Martin de Ruiter (zang/drums) en Donné la Fontaine (contrabas/slaggitaar).
Tezamen drie rock-‘n-rollvrijbuiters, die graag aan de dwangbuizen van de internationale muziekpolitie wensen te ontsnappen.
Op vintage instrumenten speelt T-99 met enorme energie, grote muzikaal vakmanschap en veel passie een uniek brouwsel van muzikale stijlen dat eigenlijk alleen kan worden omschreven als ‘de T-99-sound’, maar als je toch vergelijkingsmateriaal zoekt, denk dan maar gewoon aan Dr. John die aan het jammen is met Los Lobos in een volgepakte zweterige garage net buiten Austin, Texas.

VOORVERKOOP IS GESTART: reserveer nu alvast....
Zaal open 20.00 uur Aanvang 20.30 uur Entree € 13,-
 
 


 
 
Dank voor jouw bezieling!
 
 "Durftenixen"
             
NiXenMeeR  Everhardt van de Marckstraat 2 te Enschede  www.nixenmeer.nl