Bezoek onze website »

April 2013

We moeten vooruit ondanks de crisis

De wereld is (sterk) aan het veranderen. Continue worden we geconfronteerd met innovaties op allerlei verschillende vlakken, zowel privé als zakelijk. De technologische ontwikkelingen van de afgelopen jaren hebben heel veel nieuwe mogelijkheden gecreëerd. Het is nu aan de creatieve geesten onder ons om componenten bij elkaar te brengen om nieuwe oplossingen te creëren.

Ook in de bouwsector hebben we of krijgen we met deze innovaties te maken. Virtueel Bouwen en ketensamenwerking zijn kansen voor de bouw. We moeten anders werken en denken om uiteindelijk nog een bestaansrecht te hebben. Vernieuwend, efficiënt en ketengericht samenwerken met partners zal het onderscheidend voordeel geven. Wij kunnen u helpen om deze innovaties vorm te geven. Hierbij gaat het om mensen die moeten veranderen maar ook hulpmiddelen zult u op onderdelen moeten aanpassen op de nieuwe situatie.

Samen op pad om deze vernieuwing vorm te geven.

Voor meer informatie

Bezoek onze website »    of bel      0318 - 43 82 26.

M&I/Partners werkt met Office 365 inclusief SharePoint online

Na jarenlang te hebben gewerkt met een documentenbeheersysteem in haar eigen kantoor heeft M&I/Partners enige tijd geleden besloten over te stappen op Office 365 - SharePoint Online. In een samenwerking tussen M&I/Partners, Xcellent ICT Groep en Be-Sync zijn de afgelopen periode de mensen getraind in de nieuwe werkwijze en is de bestaande data gemigreerd naar SharePoint Online.

Met deze nieuwe manier van documentenbeheer hebben de medewerkers van M&I/Partners te allen tijde de beschikking over de documenten die zij dagelijks nodig hebben voor hun werk bij klanten op locatie. De eerste ervaringen van deze nieuwe manier van werken zijn positief waarbij inmiddels wordt gekeken naar nieuwe mogelijkheden.

Meer informatie over onze diensten?

Bezoek onze website »    of bel      0318 - 43 82 26.

Interview Be-Sync Materieel

Met enige trots kunnen wij melden dat we zijn geïnterviewd door de Cobouw – Materieelkrant. In een speciale uitgave van de Materieelkrant met als thema materieel-verhuur is onze Be-Sync Materieel oplossing opgenomen.

We hebben inmiddels een aantal succesvolle implementaties achter de rug. Wij zijn bezig met het opwaarderen van de eerste versie van onze Materieel oplossing. Er zijn verschillende varianten bespreekbaar om deze oplossing te implementeren. Wij komen graag met u in gesprek welke variant het beste bij u past.

Lees het volledige interview »

We zijn goed op weg en liggen op schema

Ruim 1,5 jaar geleden heeft Be-Sync besloten om meer standaard SharePoint oplossingen te gaan ontwikkelen. Losse Apps hebben de toekomst en daar moeten wij ook op inspelen met onze oplossingen. Oplossingen moeten flexibel inzetbaar zijn en soms meerdere doelen kunnen dienen.

Om u op de hoogte te houden van onze vorderingen op het gebied van deze Apps geven wij u hierbij een korte opsomming van deze oplossingen. Bekijk onze website voor meer informatie of bel / mail ons.

  • Be-Sync Bouw Informatie Portaal
  • Be-Sync Word Connector
  • Be-Sync Urenregistratie
  • Be-Sync Materieel
  • Be-Sync Project Teams
  • Be-Sync Intranet
  • Be-Sync Postregistratie
  • Be-Sync Relatiebeheer (CRM)
  • ManageMind
  • PDF Share Forms

Laatste nieuws

Vacature: Junior ontwikkelaar

Per direct zoeken wij een Junior SharePoint ontwikkelaar.

Lees meer »

 
Hydroscope live met SharePoint

Hydroscope live met SharePoint en 4PS Navision integratie.

Lees meer »

Bekijk al het nieuws op onze website »

© Copyright Be-Sync B.V. 2013