AGENDA  
 
 
 
 
  MEER DUKES  
   
 
  REDACTIE  
Nieuwtjes om te delen, tips of opmerkingen voor de redactie?
Jantien en Giel horen het graag via digidukes@dukesrugby.nl
 
 
  CLUBSPONSOREN 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
START JEUGDTRAININGEN
Zelfs tijdens zijn vakantie zag ons jeugdbestuurslid kans informatie te geven over de trainingen voor de jeugd. Deze beginnen in week 35 (de week van 25 augustus). Dan zal ook meer informatie beschikbaar komen via de website over teamindelingen en contactpersonen.
 
In vergelijking met vorig jaar is de parkeersituatie gewijzigd (zie het bericht hieronder). Net als in het verleden is voor het afzetten van kinderen de route Limietlaan - van Maerlantstraat (oftewel "op de hoek bij de scouting") weer de beste plek.
 
CONTRIBUTIE: BETAAL VOOR 1 AUGUSTUS
Begin juli is aan alle leden een rekening voor de contributie toegestuurd. Deze moest voor 31 juli betaald zijn. Heb je deze rekening niet ontvangen of andere vragen voor de penningmeester dan kun je deze per e-mail naar Harold sturen via penningmeester@dukesrugby.nl 
Meer informatie over de contributie staat hier op onze website.
 
 PARKEERSITUATIE GEWIJZIGD
De nieuwe parkeergarage Sint Jan is klaar. Inmiddels is parkeerterrein P2 (naast ons clubhuis) ontmanteld. Parkeren is alleen nog mogelijk in de parkeergarage. Zoals je op de website kunt lezen kun je hier parkeren met korting. Hierdoor betaal je het eerste jaar niets.
 
WOONRUIMTE GEZOCHT
Dankzij de leden hebben we tijdelijke woonruimte voor 4 topsporters gevonden. Nu zijn we nog op zoek naar permanente woonruimte voor deze spelers. Wij zoeken woonruimte in 's-Hertogenbosch of de onmiddelijke omgeving. Meer informatie hierover staat op onze website. Heb je tips of weet je mogelijkheden neem dan zo vlug mogelijk contact op met Peter van Veggel.
 
VOORLOPIGE COMPETITIE INDELINGEN
Dukes 1 voorlopig programma Ereklasse.
Dukes 2 voorlopig programma 1e klasse.
Dukes 3 voorlopig programma 3e klasse zuid oost.
Dukes 4 - Ut Vierduh - voorlopig programma 4e klasse zuid west.
Duckes Legends voorlopig programma 4e klasse zuid oost.
 
Over de (voorlopige) programmas voor de jeugd hopen we ook vanaf week 35 informatie te kunnen geven.
 
NEDERLANDS TEAM U19
Niet alleen Dukes spelers Lars Linnenbank, Joey Eikemans en Aidan Scanlan zijn geselecteerd voor het Nederlands Jeugd Team U19. Maar ook Dukes lid Brent van Rooij en oud-lid Arno Macken (nu spelend voor Petrarca Padova in Italië). Zij allen zullen deelnemen aan de Europese Kampioenschappen. Meer informatie zoals speeldata vind je via deze link op de website van de Rugby Bond.
 
NATIONALE TRAININGS SELECTIE 2015
Niet alleen Dukes spelers Dirk Van Lierop, Stan Lagarde en Noah van den Heuvel zijn geselecteerd voor de Nationale Trainings Selectie U16. Maar ook Dukes Daan van Leest, Noah van der Heuvel, Jaap van Vleuten, Wisse van der Heijden en Niels van Dongen.
Meer informatie over dit programma op deze website van de Nederlandse Rugby Bond.
 
GEVONDEN VOORWERPEN
Bij het inventariseren van de voorraden in de kantine zijn een  aantal voorwerpen gevonden die al enige tijd achter de bar lagen maar daar toch niet horen.
Je ziet ze op deze foto en ze worden nog even bewaard in een doos (van Zalando) achter de bar.
Na de (her-)opening van de kantine op 25 augustus worden ze niet meer bewaard. Kom jouw spullen dus voor die datum weer ophalen. 
 
week 33/2015
Rugbyclub The Dukes    Limietlaan 7  5216 JJ 'S-Hertogenbosch   info@dukesrugby.nl